Şimdi Ara

VAE ADSL Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün TurkNet'e geçtim. Altyapım VDSL2. Ama TürkNet OİM'de Transmisyon Tipi bölümünde VAE ADSL yazıyor. Bu ne anlama geliyor. Sanırım VDSL yerine ADSL tanımlanmış. Destek kaydı oluşturdum hallederler umarım. Aklıma takıldı bilgilendirirseniz sevinirim.

• Orası yazım hatası, vdsl olan herkeste adsl yazıyor. Önemli olan modeme gelen sinyal. Adsl geliyorsa kayıt açın.
  • Modemin vdsl ise modem arayüzünden xDSL İstatistiklerine bak.Vdsl yazıyorsa sorun yok.
  • Lütfen boş boş yazmayın araştırıp yazın

operatörlerin (superonline veya turknet gibi) yerleşik operatör ile Veri Akışı Erişimi (VAE) anlaşması gerçekleştirerek müşterilerini yeni bir erişim yöntemiyle tanıştırıyor ve operatörlerin (superonline veya turknet gibi), yerleşik operatör ile gerçekleştirdiği Yerel Ağın Paylaşıma Açılması (YAPA) anlaşması ile, yerleşik operatörün paylaşıma açılmış santrallerinde kendisine tahsis edilmiş olan Veri Merkezi alanlarına kendi erişim ekipmanlarını yerleştirmekte (DSLAM) ve ekipmanlar üzerinden G.SHDSL ve ADSL erişimleri sunuyor.
  • Yani ne olmuş oluyor böyle yazıyorsa vdal hizmeti alamamış mı oluyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meaculpame M kullanıcısına yanıt
    upload 0,8 mbps in üstünde ise vdsl. Vae deki herkes de Vae adsl yazıyor.
  • Nakil yaptırdım ben. O bölümde daha önce yapa yazıyordu şimdi vae adsl yazıyor. Dsl ışığı yanıyor ama malum turknete ulaşmak imkansız internet ışığını yakamadım bi türlü. Vdsl için farklı bi ayar yapın diyor onu yapamadım heralde ye düşündüm bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meaculpame

Nakil yaptırdım ben. O bölümde daha önce yapa yazıyordu şimdi vae adsl yazıyor. Dsl ışığı yanıyor ama malum turknete ulaşmak imkansız internet ışığını yakamadım bi türlü. Vdsl için farklı bi ayar yapın diyor onu yapamadım heralde ye düşündüm bende
    Hocam bendede ayni sıkıntı dsl ısığı yanıyor ama internet yok 2 saattir. Dsl isigi yaniyor ama arayuzdede dsl baglanti yok yaziyor anlamadim ben bu isi

• Puantum kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de şuan 1 gündür internet yok, problemi nasıl çzödünüz acaba. Adamlara zaten ulaşamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Hocam bende de şuan 1 gündür internet yok, problemi nasıl çzödünüz acaba. Adamlara zaten ulaşamıyoruz
    Turknet destege yazdim donanimhaber turknet ile iletisime gectim suanlik sorun yok hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.