Bildirim
VAE ADSL Nedir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Orası yazım hatası, vdsl olan herkeste adsl yazıyor. Önemli olan modeme gelen sinyal. Adsl geliyorsa kayıt açın. -
Modemin vdsl ise modem arayüzünden xDSL İstatistiklerine bak.Vdsl yazıyorsa sorun yok. -
Lütfen boş boş yazmayın araştırıp yazın
operatörlerin (superonline veya turknet gibi) yerleşik operatör ile Veri Akışı Erişimi (VAE) anlaşması gerçekleştirerek müşterilerini yeni bir erişim yöntemiyle tanıştırıyor ve operatörlerin (superonline veya turknet gibi), yerleşik operatör ile gerçekleştirdiği Yerel Ağın Paylaşıma Açılması (YAPA) anlaşması ile, yerleşik operatörün paylaşıma açılmış santrallerinde kendisine tahsis edilmiş olan Veri Merkezi alanlarına kendi erişim ekipmanlarını yerleştirmekte (DSLAM) ve ekipmanlar üzerinden G.SHDSL ve ADSL erişimleri sunuyor. -
Yani ne olmuş oluyor böyle yazıyorsa vdal hizmeti alamamış mı oluyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
upload 0,8 mbps in üstünde ise vdsl. Vae deki herkes de Vae adsl yazıyor. -
Nakil yaptırdım ben. O bölümde daha önce yapa yazıyordu şimdi vae adsl yazıyor. Dsl ışığı yanıyor ama malum turknete ulaşmak imkansız internet ışığını yakamadım bi türlü. Vdsl için farklı bi ayar yapın diyor onu yapamadım heralde ye düşündüm bende
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bendede ayni sıkıntı dsl ısığı yanıyor ama internet yok 2 saattir. Dsl isigi yaniyor ama arayuzdede dsl baglanti yok yaziyor anlamadim ben bu isiquote:
Orijinalden alıntı: meaculpame
Nakil yaptırdım ben. O bölümde daha önce yapa yazıyordu şimdi vae adsl yazıyor. Dsl ışığı yanıyor ama malum turknete ulaşmak imkansız internet ışığını yakamadım bi türlü. Vdsl için farklı bi ayar yapın diyor onu yapamadım heralde ye düşündüm bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende de şuan 1 gündür internet yok, problemi nasıl çzödünüz acaba. Adamlara zaten ulaşamıyoruz -
Turknet destege yazdim donanimhaber turknet ile iletisime gectim suanlik sorun yok hocamquote:
Orijinalden alıntı: kaptanos
Hocam bende de şuan 1 gündür internet yok, problemi nasıl çzödünüz acaba. Adamlara zaten ulaşamıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X