Şimdi Ara

ADSL+ ve ADSL2+ nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , ADSL+ ve ADSL2+ çıktı diyorlar. Bu nedir? Hiç bir kaynak bulamadım bununla ilgili.
    Çıkmışsa da şu anda yaygın mıdır? ayrıca CDMA ve UMTS da nedir?

Abi teknolojiden çok geride kaldık ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakyt -- 14 Eylül 2004, 12:38:05 >

• öyle birşey yok ama microlan gibi birşey çıkacağını duydum...Hızı 2mbps'den başlayacakmış...fiberoptik kablo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bard

öyle birşey yok ama microlan gibi birşey çıkacağını duydum...Hızı 2mbps'den başlayacakmış...fiberoptik kablo

+1
  • xdsl, vdsl vs.. var adamlar elektrik şebekesinden bile internet beriyorlar, ve 30mb ten başlıyor 100mb e kadar yolu var, of offff 128k nere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 14 Eylül 2004, 18:36:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: astraler

quote:

Orjinalden alıntı: Bard

öyle birşey yok ama microlan gibi birşey çıkacağını duydum...Hızı 2mbps'den başlayacakmış...fiberoptik kablo

+1

Metro optik internet geliyor.. Telekom henüz tarife belirtmedi. yalnız 10mbit hat aylık 2 - 2.5 milyar civarı olacağı tahmin ediliyor .... bizim şirketin bir yan kuruluşu telekom ile protokol imzaladı ve 3 aylık deneme amaçlı 10mbit hat aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoversOfTheGreen -- 14 Eylül 2004, 18:52:43 >
  • bende duydum ama sadece şirketler için verilecek bi hizmet bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL ve ADSL2+ FARKI?
    14 yıl önce açıldı
    adsl/vdsl olayı nedir
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.