Şimdi Ara

Uzun zamandır bi fıkraya bu kadar gülmemiştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Bir gun Haydar isimli bir adam kiz arkadasiyla bulusmak icin restorana gitmis oturup kizi beklemeye baslamis bi bakmis ki 2-3 Masa ileride Kadir Inanir gitmis yanina

-Kadir abi bir imza alabilir miyim? demis

Kadir Inanir:

-Tabi. demis vermis imzayi adam gitmis oturmus yerine bi kac Dakika gecmis Haydar kalkmis yerinde

-Kadir abi birazdan kiz arkadasim gelicek gecerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demis

Kadir Inanir:

-Tamam olur.demis

ardindan adam dayanamamis kalkmis yerinden yine

-Kadir abi be yanimizdan gecerken selam verip iki muhabbet edermisin ya cok saglam karizma yapariz demis

Kadir Inanir:

-iyi tamam hadi gec otur yerine ben giderken ugrarim sizin Masaya demis.

Adamin kiz arkadasi gelmis oturmuslar muhabbet ederken Kadir Inanir gelmis ve :

-Haydar naber abi? demis

Haydar:

-Kadir abi bi si..ir git ya...."

• İlk okuduğumda bende çok gülmüştüm :D
  • Gülmedim
  • ilk okudugumda kopmuştum.
  • bu fıkra değil ki kadir inanır kendisi anlattı bunu gerçek ama komik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk okudugumda okudum ve gulmedim,acaba gulmelimiyim diye dusundum evet gulmeliydim,ve guldum.guldum ama gulerken komik oldugu icinmi guldum,hayır,konuyu acan arkadas guldu diye guldum.ama iyide gulerken o guldu diye niye bende gulmek zorundamıydım,evet adam gulduyse bu fıkraya o guldugu icin benimde bu fıkraya gulmem gerekiyordu ve bende guldum. ve borcumu tamamladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer
    ilk okudugumda okudum ve gulmedim,acaba gulmelimiyim diye dusundum evet gulmeliydim,ve guldum.guldum ama gulerken komik oldugu icinmi guldum,hayır,konuyu acan arkadas guldu diye guldum.ama iyide gulerken o guldu diye niye bende gulmek zorundamıydım,evet adam gulduyse bu fıkraya o guldugu icin benimde bu fıkraya gulmem gerekiyordu ve bende guldum. ve borcumu tamamladım.

Sen bitmişsin okeye dönüyorsun
  • Keşke kadir abi demeseymiş. Uzaaaa Kadir falan daha hoş olurdu
  • İyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunayMan

quote:

ilk okudugumda okudum ve gulmedim,acaba gulmelimiyim diye dusundum evet gulmeliydim,ve guldum.guldum ama gulerken komik oldugu icinmi guldum,hayır,konuyu acan arkadas guldu diye guldum.ama iyide gulerken o guldu diye niye bende gulmek zorundamıydım,evet adam gulduyse bu fıkraya o guldugu icin benimde bu fıkraya gulmem gerekiyordu ve bende guldum. ve borcumu tamamladım.

Sen bitmişsin okeye dönüyorsun

• quote:

Allah şifa versin abi :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhn-

"Bir gun Haydar isimli bir adam kiz arkadasiyla bulusmak icin restorana gitmis oturup kizi beklemeye baslamis bi bakmis ki 2-3 Masa ileride Kadir Inanir gitmis yanina

-Kadir abi bir imza alabilir miyim? demis

Kadir Inanir:

-Tabi. demis vermis imzayi adam gitmis oturmus yerine bi kac Dakika gecmis Haydar kalkmis yerinde

-Kadir abi birazdan kiz arkadasim gelicek gecerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demis

Kadir Inanir:

-Tamam olur.demis

ardindan adam dayanamamis kalkmis yerinden yine

-Kadir abi be yanimizdan gecerken selam verip iki muhabbet edermisin ya cok saglam karizma yapariz demis

Kadir Inanir:

-iyi tamam hadi gec otur yerine ben giderken ugrarim sizin Masaya demis.

Adamin kiz arkadasi gelmis oturmuslar muhabbet ederken Kadir Inanir gelmis ve :

-Haydar naber abi? demis

Haydar:

-Kadir abi bi si..ir git ya...."

orjinali böyle değil bunun. Kızla cocuk muhabbet ederken cocuk ben soyleyim boyleyim kadir inanır gelir seyime takmam vs diyo.

• Bende gulmustum, iyi
  • Çok iyi ya
  • quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.