"Bir gun Haydar isimli bir adam kiz arkadasiyla bulusmak icin restorana gitmis oturup kizi beklemeye baslamis bi bakmis ki 2-3 Masa ileride Kadir Inanir gitmis yanina
-Kadir abi bir imza alabilir miyim? demis
Kadir Inanir:
-Tabi. demis vermis imzayi adam gitmis oturmus yerine bi kac Dakika gecmis Haydar kalkmis yerinde
-Kadir abi birazdan kiz arkadasim gelicek gecerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demis
Kadir Inanir:
-Tamam olur.demis
ardindan adam dayanamamis kalkmis yerinden yine
-Kadir abi be yanimizdan gecerken selam verip iki muhabbet edermisin ya cok saglam karizma yapariz demis
Kadir Inanir:
-iyi tamam hadi gec otur yerine ben giderken ugrarim sizin Masaya demis.
Adamin kiz arkadasi gelmis oturmuslar muhabbet ederken Kadir Inanir gelmis ve :
-Haydar naber abi? demis
Haydar:
-Kadir abi bi si..ir git ya...."
İlk okuduğumda bende çok gülmüştüm :D
Gülmedim
ilk okudugumda kopmuştum.
bu fıkra değil ki kadir inanır kendisi anlattı bunu gerçek ama komik
ilk okudugumda okudum ve gulmedim,acaba gulmelimiyim diye dusundum evet gulmeliydim,ve guldum.guldum ama gulerken komik oldugu icinmi guldum,hayır,konuyu acan arkadas guldu diye guldum.ama iyide gulerken o guldu diye niye bende gulmek zorundamıydım,evet adam gulduyse bu fıkraya o guldugu icin benimde bu fıkraya gulmem gerekiyordu ve bende guldum. ve borcumu tamamladım.
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer ilk okudugumda okudum ve gulmedim,acaba gulmelimiyim diye dusundum evet gulmeliydim,ve guldum.guldum ama gulerken komik oldugu icinmi guldum,hayır,konuyu acan arkadas guldu diye guldum.ama iyide gulerken o guldu diye niye bende gulmek zorundamıydım,evet adam gulduyse bu fıkraya o guldugu icin benimde bu fıkraya gulmem gerekiyordu ve bende guldum. ve borcumu tamamladım.
Sen bitmişsin okeye dönüyorsun
Keşke kadir abi demeseymiş. Uzaaaa Kadir falan daha hoş olurdu
İyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: GunayMan
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer ilk okudugumda okudum ve gulmedim,acaba gulmelimiyim diye dusundum evet gulmeliydim,ve guldum.guldum ama gulerken komik oldugu icinmi guldum,hayır,konuyu acan arkadas guldu diye guldum.ama iyide gulerken o guldu diye niye bende gulmek zorundamıydım,evet adam gulduyse bu fıkraya o guldugu icin benimde bu fıkraya gulmem gerekiyordu ve bende guldum. ve borcumu tamamladım.
Sen bitmişsin okeye dönüyorsun
quote:
Allah şifa versin abi :)))))
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhn-
"Bir gun Haydar isimli bir adam kiz arkadasiyla bulusmak icin restorana gitmis oturup kizi beklemeye baslamis bi bakmis ki 2-3 Masa ileride Kadir Inanir gitmis yanina
-Kadir abi bir imza alabilir miyim? demis
Kadir Inanir:
-Tabi. demis vermis imzayi adam gitmis oturmus yerine bi kac Dakika gecmis Haydar kalkmis yerinde
-Kadir abi birazdan kiz arkadasim gelicek gecerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demis
Kadir Inanir:
-Tamam olur.demis
ardindan adam dayanamamis kalkmis yerinden yine
-Kadir abi be yanimizdan gecerken selam verip iki muhabbet edermisin ya cok saglam karizma yapariz demis
Kadir Inanir:
-iyi tamam hadi gec otur yerine ben giderken ugrarim sizin Masaya demis.
Adamin kiz arkadasi gelmis oturmuslar muhabbet ederken Kadir Inanir gelmis ve :
-Haydar naber abi? demis
Haydar:
-Kadir abi bi si..ir git ya...."
orjinali böyle değil bunun. Kızla cocuk muhabbet ederken cocuk ben soyleyim boyleyim kadir inanır gelir seyime takmam vs diyo.
Bende gulmustum, iyi
Çok iyi ya
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
ilk okudugumda okudum ve gulmedim,acaba gulmelimiyim diye dusundum evet gulmeliydim,ve guldum.guldum ama gulerken komik oldugu icinmi guldum,hayır,konuyu acan arkadas guldu diye guldum.ama iyide gulerken o guldu diye niye bende gulmek zorundamıydım,evet adam gulduyse bu fıkraya o guldugu icin benimde bu fıkraya gulmem gerekiyordu ve bende guldum. ve borcumu tamamladım.