Şimdi Ara

Uzun Yol Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 aylık ehliyetim var kısmetse önümüzdeki hafta Tokata gitmeyi düşünüyorum.
    ilk uzun yol tecrübem olucak inş. uzun yol konusunda tecrübeli arkadaşlarımdan öneriler bekliyorum yol konusunda olsun sürüş olsun vs.
    şimdiden teşekkürler

• önünü görmedikçe asla sollama yokuşlarda virajlarda birçok kaza bu yüzden oluyor. arkanda ki araç sollaman için sana baskı yapabilir.

gaza gelme kendi doğrularınla sür aracı.trafik işaretlerine önem ver. çoğu zaman ilerde seni neyin beklediğini haber veriyor.

lastik tamir seti falan bulundur. uzun yolda müziksiz olmaz güzel bi müzik cd hazırla

hız kurallarına da uydun mu tadından yenmez o yolculuk.
  • tşk. dostum uzun yol konusunda acemi olduğumu düşünerek güzel önerilerde bulunmuşsun özellikle cd konusunda şehiriçinde radyo yetiyor genelde ama uzun yol bu
  • kendini bilmez salaklar her zaman olur arkanda fren sıkan otobusler çiftli gecen arabalar
    bizim milletimiz cahil trafikte kurallara uymak bile yetmiyor yavas ol 90 ı gecme
  • kesinlikle taciz edenlere cevap verme,
    bırak geçebilirse geçsinler,
    sollamada dikkat et,
    bazı insansı yaratıklar sen sollarken,
    özellikle gaza basarlar,
    geçemiyeceğini düşünürsen
    asla inatlaşma,
    2 saatta bir 10 dk mola ver,
    çay-kahve iç,
    90 ı geçme,
    abur cubur al yanına şekerli şeyler iyi gelir,
    lastik basınçlarını iyi ayarla,
    stepneyide unutma,
    yağına suyuna bak,

biraz uzun oldu ama

hayırlı yolculuklar,
    dönüşte de buraya yazarsın
  •  Uzun Yol Hakkında

Uzun Yol Hakkında

Uzun Yol Hakkında

bunlarsız çıkma

• tşk arkadaşlar güzel öneriler geliyor varsa başınıza gelen ve dikkat edilmesi gereken şeyleride anlatırsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlar ne ya
  • Emniyet kemerini mutlaka bağla, teyiple, telefonla meşgul olup gözünü yoldan ayırayım deme. Bi kaç saniye yoldan çıkmana yeter. Güneş gözlüğü bulundur.
  • Hepsinden önce kesinlikle dinlenmiş vede uykunu çok iyi şekilde almış olarak yola çık
    Vede çok yorulduğunda çek kenara 1 saat kestir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Uzun Yol Hakkında

Uzun Yol Hakkında

Uzun Yol Hakkında

bunlarsız çıkma

yaw hiçbi yorum yapmadan böle acaip resimler ekliyosun ya cyborg bitiyorum bu olaya ya

• quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Uzun Yol Hakkında

Uzun Yol Hakkında

Uzun Yol Hakkında

bunlarsız çıkma

yaw hiçbi yorum yapmadan böle acaip resimler ekliyosun ya cyborg bitiyorum bu olaya ya

hocam ankaralı yasemin bide ankaralı namık olsun , haaa birde kahtalı mıçı

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Emniyet kemerini mutlaka bağla, teyiple, telefonla meşgul olup gözünü yoldan ayırayım deme. Bi kaç saniye yoldan çıkmana yeter. Güneş gözlüğü bulundur.

çok doğru zaten uzun yolda değil heryerde öyle dalgınlığa gelmiyor
  • Direksiyonu avuçiçinle değil, iki elinle tut
  • yüksek hızda araba kullanmak zordur görme ve tepki verme süresi kısalır çok dikkatli olmak gerektirir.çok kısa zamanda ani karar vermeyi gerektiriyor bazı durumlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Direksiyonu avuçiçinle değil, iki elinle tut

Yukarıdaki arkadaşın imzasının yanlışlığı işte. Yerinde tespit.

Müzik konusunda şöyle gaz şarkılar al, sıkıntı vermeyen, uyutmayan mesela hard rock, metal ne varsa mp3 yap, 10 numara oluyor.

Arkandan gelenler selektör falan yaparsa hızlı git gibisinden takma, normal süratinde git. Otobanlarda en fazla 120 km/h sınırdır. Gerekmedikçe süratli gitme. Araç süratlendikçe kontrolüde o kadar zorlaşır.

İyi yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 2 Ağustos 2008; 13:09:09 >

• Çok önemli bir olay geldi başıma, uuzn yoldan yeni geldim, anlatayım da dikkat edersin dostum.
    Önümdeki kamyonu sollamak için bekliyorum. Sollama yasağı kalksın, karşıdan hiç araba gelmesin de sollayayım diye...
    Neyse sollama yasağı kalktı, uzunca alanda hiçbir araba gelmiyor, sollayayım dedim. Vİtes düşürdüm, hızlandım, kamyonla yanyana geldim. Hala karşımda hiçbir araç görmüyorum. Yol düz, viraj falan da yok. Sonra birden 2 araba birden karşıma çıktı. Sağa geçemezdim, yolun en solunda tarla vardı. Oraya kırdım. Büyük bir kaza atlattım. Benim kaşıdaki araçları görmeme sebebim de, yolun inişli çıkışlı olmasıymış. bana dümdüz görünen yol, aslında eğimliymiş ve o eğimli bölgede olan aracı ben görememişim.
    Çok dikkatliyimdir bu konularda, hız sınırlarına, yol çizgilerine, işaretlere hep uyarım. Benim de başıma geldiyse, herkes dikkat etsin diye bu mesajı yazıyorum.
    Saygılar,

• Arabanın fren hidroliğini,yağ ve su seviyesini,lastik basınçlarını kontrol et.
    Klima varsa hep çalışsın çünkü sıcak insanı hem yoruyor hem de reflekslerini yavaşlatıyor.
    Yorulduğunu hissettiğinde hemen bir benzinliğe çekip arabadan inip yürü çay falan iç.
    Bir an önce varayım düşüncesinden çok yolculuğun keyfini çıkarmaya odaklan.
    Risksiz araba kullanma alışkanlığı geliştirmeye çalış.Hızlı ve tehlikeli sürüş alışkanlık yapar çünkü.
    Ağaçlar arasından veya tali yollardan her an bir araç veya hayvan çıkabileceğini unutma.
    Şehir giriş çıkışlarında yayalara,traktörlere,motorsikletlere,kamyonlara ve polislere dikkat et.
    Hayırlı yolculuklar.
  • Geçmiş olsun Pisagor.
  • Her şeyi özetlemiş arkadaşlar sanırım. 2 saatte bir molayı sakın unutma. 15-30dk kadar mola ver ki araba dinlensin.

Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin. Hayırlı yolculuklar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.