Çavuş
05 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Çok sayıda içinde ayrı klasörlerde 5-6 divx film bulunan Dvd'lerim var. Ama eski oynatıcımda sorun yaratmadığı için, film adıyla altyazı adlarını aynı yapmamıştım. (SNY-4010), (SNY-4011) ,(SNY-4012) (SNY-4013) modellerinden hangisinde aynı klasör içindeki film ile, farklı addaki altyazı dosyasını gösteriyor merak ediyorum. Tabii türkçe dil karakterlerini de desteklemesini istiyorum. Forumdaki Sunny ile ilgili bölümü sonuna kadar okudum ama yukarıda yazdığım modeller hiç incelenmemiş. Kullanan arkadaşlar tavsiyelerini yazarlarsa çok memnun olurum.
Sevgili arkadaşlar; 0 km olarak aldığım aracım (2007 model) şu an 52.000kmde.Aslında bugüne dek önemli bir sorun yaşatmamıştı bana.Fakat son günlerde ileride başımı ağrıtacak türden bir problemin ilk aşamalarını yaşadığımı düşünüyorum.Sorun,aracımın sabahları ilk çalıştırmada rölantide belli belirsiz teklemeye başlaması.Bu ses olarak veya devir sayacında algılanamıyor,yalnızca arabayı sarsması ile kendini belli ediyor.Bu ilk zamanlarda (5 hafta önce) arada bir oluyordu;bana öyle geliyor falan diyordum ama gittikçe belirginleşmeye başladı.Problemsiz olarak çalışıyor ama ilk rölantide 1-2 saniye arayla sarsılıyor araba.Bunu şoför olmayan birisi hissedemez ama ben bariz şekilde anlıyorum.Yola çıkınca ya da motor birazcık ısınınca bir daha olmuyor.2-3 saat park ettikten sonra çalıştırınca da olmuyor. 5-6 saat geçmesi gerek problemi görebilmek için.Beni endişelendiren sarsıntının gittikçe artması ve sıklaşması.Arabanın gidişinde ve performansta da bir sorun yok.
Sizce bunun nedeni ne olabilir? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
Sevgili arkadaşlar; 0 km olarak aldığım aracım (2007 model) şu an 52.000kmde.Aslında bugüne dek önemli bir sorun yaşatmamıştı bana.Fakat son günlerde ileride başımı ağrıtacak türden bir problemin ilk aşamalarını yaşadığımı düşünüyorum.Sorun,aracımın sabahları ilk çalıştırmada rölantide belli belirsiz teklemeye başlaması.Bu ses olarak veya devir sayacında algılanamıyor,yalnızca arabayı sarsması ile kendini belli ediyor.Bu ilk zamanlarda (5 hafta önce) arada bir oluyordu;bana öyle geliyor falan diyordum ama gittikçe belirginleşmeye başladı.Problemsiz olarak çalışıyor ama ilk rölantide 1-2 saniye arayla sarsılıyor araba.Bunu şoför olmayan birisi hissedemez ama ben bariz şekilde anlıyorum.Yola çıkınca ya da motor birazcık ısınınca bir daha olmuyor.2-3 saat park ettikten sonra çalıştırınca da olmuyor. 5-6 saat geçmesi gerek problemi görebilmek için.Beni endişelendiren sarsıntının gittikçe artması ve sıklaşması.Arabanın gidişinde ve performansta da bir sorun yok.
Sizce bunun nedeni ne olabilir? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar...
Arabam 307 HDI Comfort 2007 model ve hız sabitleyiciye sahip değil.Şu an servislerde takılıyor mu altyapısı hazır mı bir bilginiz varsa yazar mısınız?Ayrıca ücreti de ilgi alanımda tabii...
Hepinize teşekkürler.
Marka bir Çin markası.İzlediğimde inanamadım.Bu araca trafiğe çıkış izninin verilmemesi gerekir.Vay alanın haline dedirtecek bir araba.Direksiyonun mankene ne yaptığına dikkat!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eIpDXA1Zv6s
Arkadaşlar;bugün Bursa'da bir motorsiklet kayarak arabamın sol ön kapı altına marşpiyeye çarptı ve o bölgeyi bir karış genişliğinde ezdi.Çarpan kişiye birşey olmadı polis falan çağırmadım uğraşmamak için ve memleketime döndüm.Tabii şimdi polis raporu falan olmadığı için acaba kasko şirketi hasarı ödememezlik yapar mı diye merak ediyorum.Nasıl davranmam akıllıca olur?Daha önce böyle bir olay yaşamadığım için prosedürü de bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar,benim araba 90 bglik.2007 model307.Aklıma acaba serviste 110bg lik versiyonun yazılımının yüklenmesi ile güçlendirme yapılabilir mi diye bir soru geldi.Sonuçta motorlarda yapısal bir fark yok;öyle değil mi?Yanıtlarsanız sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
Günümüzde, dünyadaki temel sorun, aptalların kendilerinden son derece emin, akıllıların ise devamlı şüphe içinde olmalarıdır.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 14 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 112
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.050 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.