Şimdi Ara

Uzun saçlı entel çocuğu tokatladık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gitarı asmış omzuna yürüyor başı one eğik arkasına geçtim ayakkabısına bastım bu hemen pardon falan gevelemeye başladı ben bağırdım dikkat etsene lan diye arkadaşlar çıktı arkadan hayırdır bir şey mi yaptı diye dedim bu bebe laf attı bana diye bizimkiler dalacakken durun lan az eğlenek şununla dedim birimiz gitarı aldı bu vermemeye çalışırken kafayı gömdüm 2 80 uzandı amele yerde tokatlıyoruz bunu ağlıyor mıy mıy özür diliyor bide sevgilisi geldi utanmazlar falan iyi eğlendik ya zuhahahahahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamsın knk
  • Asıl olay

Yolda yürüyordum, gitar omzumda. Birisi ayakkabıma bastı. Sonra dövdü beni arkadaşları ile

• Gözünün akını goremeyecegim şekil uzaklaş.

• geldi gene mal

• Sonra donda Bi ıslaklık

• Yaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçeği:

Öndeki uzun saçlı gitarlı çocuğun ayakkabısına bastım sonra pardon abi dedim o da ne pardonu korum yardonu diye saçma bir laf etti ve gitarla beni dövmeye kalkıştı,bende arkadaşları çağırdım,beni ve arkadaşlarımı da dövdü.Sonra özür diledik çıktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Ahahah çok komikmiş mi dememiz gerekiyor hayvan herif. İşte Türkiye bunun gibi barzolar yüzünden gelişemiyor,insan dövüyor burada güle güle anlatıyor,hey Allahım!

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Ahahah çok komikmiş mi dememiz gerekiyor hayvan herif. İşte Türkiye bunun gibi barzolar yüzünden gelişemiyor,insan dövüyor burada güle güle anlatıyor,hey Allahım!

• Third person olarak anlatmış arkadaş.
  • Hll knk

dememızı mı beklıyodun hocam
  • Ben uzun saçlı olarak kel kesiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.