Bildirim
ARKADAŞIM EŞEK KLİBİNDEKİ KIZIL SAÇLI KADIN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Eşek diyince, Balıkesir'in Çılgın Eşekleri geldi aklıma -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathDoctor
Eşek diyince, Balıkesir'in Çılgın Eşekleri geldi aklıma
yeşim'di sanırım ismi arkadaki bayan sesi bu kadına ait soy adını hatırlayamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
quote:
yeşim'di sanırım ismi arkadaki bayan sesi bu kadına ait soy adını hatırlayamadım.
O senin nasıl arkadaşın oluyor yav nereden baksan 23 24 (min) var o bayan. 1950 doğumlu musun arkadaş
-
quote:
quote:
quote:
yeşim'di sanırım ismi arkadaki bayan sesi bu kadına ait soy adını hatırlayamadım.
O senin nasıl arkadaşın oluyor yav nereden baksan 23 24 (min) var o bayan. 1950 doğumlu musun arkadaş
klip çekildiğinde dünyada yoktum
ama hayalide olsa hatırlıyorum bu klibi ve o kadının barış manço'nun vokalistliğini yaptığını anımsıyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
klip çekildiğinde dünyada yoktum
ama hayalide olsa hatırlıyorum bu klibi ve o kadının barış manço'nun vokalistliğini yaptığını anımsıyorum.
Ben olayı çok yanlış anlamışım læ, eşekli klipteki arkadaşım diye okumuşum ben başlığı
-
Yeşim vatan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırsın Cia ajanı herkes. Nerden buluyorsunuz bunları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X