Şimdi Ara

ÜNİVERSİTELİ OLUPTA OKULUNDAN NEFRET EDEN TEK BEN MİYİM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
14.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

yeterince zamanınız varsa, ömrünüzün 1 yılını daha öss'ye hazırlanmakla harcayabilirsiniz.
    ama şunu size söyleyeyim, üniversiteden sonra sizi zorlu bir hayat bekliyor. türkiye'de herşey değişiyor. ekonomimiz güçleniyor. bundan pay almaya çalışın. sırf üniversiteden nefret ediyorum diye üniversitede geçen bir yılınızı hiçe sayıp sıfırdan öss'ye hazırlanıpta, ömrünüzün yıllarını heba etmeyin.
    bu heba etmeye çalıştığınız hayat üniversiteden sonra çok lazım olacak. bolca bolca zamana ihtiyacınız olacak.
    okuduğum okuldan nefret ediyorumu, yok bilmem ne bölümde okuyorumda tarih dersi görüyorumu bırakın.
    yeni bir çevre edinin kendinize, yurtta kalıyorsanız eve çıkın, ve okuduğunuz okula devam edin.
    pes etmeyin. hayat geçip gidiyor, bu hayatı gerisinden takip edipte ömrünüzü ziyan etmeyin.
    kimse demedi demeyin, bu nefret ediyorum dediğiniz günleri birgün çok arayacaksınız.
    yine de karar sizin.

arkadaş çok güzel demiş..

ben de memnun değildim üniversitemden ama yazılanları okuyunca yine rahatladım. Ben de ailemle oturduğum şehirdeki üniversiteyi kazandım. bunun dezavantajları da oldu avantajları da.. ben de her gün dersten 2.5 saat önce yola çıkıyorum. yurda yada eve çıksam okulun olduğu semt çok dandik daha beter olacak işler. okul desen 3 tane kampüsü var. asıl kampüs ise dağın başında. bakalım nsl geçecek 4 yıl bu yıl hazırlık snfı bitti..

• ufak tefek sorunlar olsada sanırım en rahatı benim..

Adana Çukurova Üniversitesindeyim bölümde ingilizce öğretmenliği...Ortamında güzel kampüsde süper alabildiğini çimlik + göl manzarası vs ..

ama tek sorun hocaların gereksiz yere fazla zorlaması..işin garibi senin sınıfın zorlanırken aynı derse başka sınıfta başka hoca giriyor alayı yatarak geçiyor...devamsızlıklarımdan notlarımı kırmalarıda extrası sapık bi hocanın soruyu cevaplamayan tüm kızlara tam puan verip senin tek kelime eksiyinden puan kırmasıda ayrı koyuyor tabi adama

Üniversite de hoca olunca bir yerleri fena kalkıyor bazı adamların...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 26 Mayıs 2009; 12:30:53 >
  • üniversiteye gidiyorsunuz ve hala laf ediyorsunuz yazık cok yazık..şöyle köyvari yerlerde okumanızı tavsiye ederim 1-2 sene değerini anlıyor insanEskişehirdeyim bitiyor inşallah şehri,arkadaşları,kendimi seviyorumsizin yaptığınız nankörlük başka birşey değil birazcık olayların iyi yönlerine bakarsanız ota b.ka takılmazsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 27 Mayıs 2009; 10:35:46 >
  • Değerini bilin beyler ben e.m.l lisesi mezunuyum ve benim bir üniversite kazanmam çok zor.Halinize şükredin en azından bir üniversitedesiniz.
  • universitenin tek sevdigim yani saniyede 2mb download yapiyorum 7 24.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

üniversiteye gidiyorsunuz ve hala laf ediyorsunuz yazık cok yazık..şöyle köyvari yerlerde okumanızı tavsiye ederim 1-2 sene değerini anlıyor insanEskişehirdeyim bitiyor inşallah şehri,arkadaşları,kendimi seviyorumsizin yaptığınız nankörlük başka birşey değil birazcık olayların iyi yönlerine bakarsanız ota b.ka takılmazsınız..

ben köyvari bi yerde okuyorum

akhisarda...

okul-ev-internet yapıcak tek sey bu ne gezilcek bir yeri ne ortamı nede kafesi var berbat sıkıcı ....

• memnun değilsiniz ama mezun olunca gözleriniz dolu dolu hatıralarınıza dalacaksınız. demedi deme ibrahimm.
  • üniversiteyi bu sene kazandım ilk dönem resmen bunalım geçirdim herkes lise havasında devam ediyo kızlar ayrı bi havalar teklif eden edene zaten çoğu kız kabul etmiyo falan bölümde 55 kız var toplasan 5-6 tane güzel onlarda sosyete olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Burslu değilim ücretliyim oldum olası okulu sevmemişimdir arkadaşlar ama adam yerine konmak içinde üniversite şart dediler bizde öyle böyle kazandık işte.

En gıcığıma giden tarafıda grafiker olacak adamım ne işim olur Türk Dili dersiyle Tarih dersiyle? 11 + 1 sene gördük yeterince yetmiyor mu bu? Sistemin salaklığı işte

@magina

Grafik Tasarım

Oradaki tarih dersinin eğitim seviyesini bilemiyorum ama bence notları çok etkilemeden de olsa tarih dersi anlatılmalı.Sonuçta kendi tarihimiz.

quote:

işin gırgırı yahu
    22 ağustos 2003'te çok önemli birşey kaybettim
    22 ağustos 2007'de çok önemli birşey kazandım tekrardan. tabi o arada kazandıklarımı da inkar edersem nankör olurum.

Çok sevdiğiniz birisi öldüğü gün yeniden mi dirildi ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 26 Mayıs 2009; 13:20:31 >

• cbü inşaat müh . okuyorum gayet memnunum ortam fena değil . tek sorun günde 2.5 saat yol çekmek her gün izmrden gelip gitmek zor oluyo . arkadaş seçiminizi iyi yaparsanız kolay kolay sıkılmazsınız okuldan
  • quote:

Arkadaş üniversitenin kapısından girebilmek için 11 sene + 1 senede dersanede vakit harcadım başardım ama şimdi mutlu değilim üniversitemden nefret ediyorum.

Şimdi yatakta döndüm durdum uyku bile tutmuyor siz düşünün yahu öyle böyle geçti 1 sene ama yok hiç rahat edemiyorum

İnsanları,ortamı,çevresi vs. vs. birçok şeyinden dolayı hiç isteyerek gitmiyorum okula.Hani ortaokulda falan yapardık ya hasta numaralarıyla annemizi kandırmaya çalışıp o gün okula gitmemek için yırtınırdık utanmasam aynı şeyleri şimdi yapacağım o durumdayım

Tek ben miyim böyle olan yav niye keyif alamıyorum

Bunu önceden de konuşmuştuk,ben de varım

Gazi Üniversitesi / İngilizce Öğretmenliği.
    İngilizceden tiksinmiş durumdayım Ortam bi garip kimse üniversiteli değil gibi.
    Herkes birbirine teklif ediyor,lise gibi aynı.
    Reiscikler var,mini devlet oyununu oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 27 Mayıs 2009; 13:37:01 >

• mimarlıktan soğuyan arkadaş boşuna soğumasın, o dediklerim daha çok inşaat mühendisliği ile ilgili konular. hesap kitap, güçlendirme, ne kadar malzeme lazım, vs hesapları bizim proje dalında çalışan inşaat mühendisleri yapıyor.

valla bu kadar uğraşamam ben. büyük ihtimalle arazide çalışırım, benim için daha iyi olur. bugün autocad ve proje olayına tekrar lanet ettim.
    gerçi neyse, milletin 1 haftada çizdiğini 1 gecede çizdim 50 aldım hiç almamaktan ve hocanın bana takmasından iyidir

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

quote:

işin gırgırı yahu
    22 ağustos 2003'te çok önemli birşey kaybettim
    22 ağustos 2007'de çok önemli birşey kazandım tekrardan. tabi o arada kazandıklarımı da inkar edersem nankör olurum.

Çok sevdiğiniz birisi öldüğü gün yeniden mi dirildi ne oldu?

yok askeri okula giriş ve çıkış tarihim

• quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

quote:

Arkadaş üniversitenin kapısından girebilmek için 11 sene + 1 senede dersanede vakit harcadım başardım ama şimdi mutlu değilim üniversitemden nefret ediyorum.

Şimdi yatakta döndüm durdum uyku bile tutmuyor siz düşünün yahu öyle böyle geçti 1 sene ama yok hiç rahat edemiyorum

İnsanları,ortamı,çevresi vs. vs. birçok şeyinden dolayı hiç isteyerek gitmiyorum okula.Hani ortaokulda falan yapardık ya hasta numaralarıyla annemizi kandırmaya çalışıp o gün okula gitmemek için yırtınırdık utanmasam aynı şeyleri şimdi yapacağım o durumdayım

Tek ben miyim böyle olan yav niye keyif alamıyorum

Bunu önceden de konuşmuştuk,ben de varım

Gazi Üniversitesi / İngilizce Öğretmenliği.
    İngilizceden tiksinmiş durumdayım Ortam bi garip kimse üniversiteli değil gibi.
    Herkes birbirine teklif ediyor,lise gibi aynı.
    Reiscikler var,mini devlet oyununu oynuyorlar.

gaziyi seçerek mini devlete bilinçli olarak katılmışsn

• Bnde istanbul da bi özelde okuyorum eğitimi iyi ama öğrencileri berbat bi kız günde elli defa gelip hadi bişiler yapalım sıkılıyorum diosa bil ki orası bi özel üniversitedir.Memnun değilim çeşke devlet üniversitesinde okusaydm ne biliyim eskişehir,izmir falan ama seneye yatay geçiş yapabilirsem yapıcam burdaki ortama katlanamiyorum...

Özele okumaya gidiceksen koç,sabancı,bilkent gerisi yalan aslı budur kim ne derse desin ortamı da daha kalitelidir bizzat keşfettim bazı şeyleri aşmışlar çnkü
  • bende sevmiyorum
  • sabancı-endüstri okuyorum resmen hayatımdan nefret ettim ya bu kadar zor olamaz yaaa dayanamadım kaydımı dondurdum zaten yoksa kendimi intihar etcektim.
  • Yorumlara baktım hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip çevre insanlar hocalar kampüs...

Çok komik bi durum ama ya insan sinirden gülüyor sen o kadar sene oku didin öss isimli bi sınavda yırt bi taraflarını kazanmak için dışardaki hayatından ödün ver ders çalış sırf üniversiteyi kazanmak için sonra kazan ama memnun kalma vay anam vay...
  • Abi Ben Lise deyim Üniversite İçin Çalışıyorum Hevesimi kırdınız
  • ben devlet ünv okudum ama nefret ettim idari kadro tam bir fiyaskoydu her sene kayıt yenileme bir faciaydı ve öğrencilere böcek gibi davranan çalışanlar vardi idarede...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man
    gaziyi seçerek mini devlete bilinçli olarak katılmışsn

Yanii,,, Gazi üniversitesi dedin okumuş okumamış,genç,yaşlı herkesin aklına hemen hemen aynı şey geliyor ,

@hashus1099 hikayeni gerçekten duymak isterdim? girip, bir yerlere gelebilmek için 10 binlerce kişinin çabaladığı bir yeri, milyarlar ödeyerek bırakmışsın galiba...

Benimde Üniversiteden nefret etme konusunda tek tavsiyem , İngilizce bir bölüm okuyacaksanız , ingilizceye özel bir yeteneğiniz veya azimle çalışma kabiliyetiniz yoksa
    " Yaaa gireyim bir şekilde halleder , okur giderim "
    diye düşünmeyin, Öyle olmuyor, hüsrana uğrayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 26 Mayıs 2009; 15:27:23 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.