Şimdi Ara

ÜNİVERSİTELİ OLUPTA OKULUNDAN NEFRET EDEN TEK BEN MİYİM? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
14.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sorunlar hep aile kaynaklı benceÇocukları öyle bir yetiştiriyorlarki çocuk Üniversiteyi bi b*k sanıyor ve yarış atı gibi bebecikken çalışmaya başlıyor bunun için.Hiçbirşey öğrenmiyor hayata dair hep ders ne için üni. için.Sonra kazanıyor ve kaybettiği tüm gençliğine yanıyor bunalıma giriyor psikoloji gidiyor.İnsan olmak önemli biyerde insanın kendini bilmesi,öğrenmesi çoğu aile cahil doktor,avukat velisi olup ego tatmin etmek için çocuklarını yakıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamilton_palace

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

ÖSS'ye hazırlanan bir lise son öğrencisi olarak yazılan yorumları okudukça içim karardı be...

Ben İYTE'yi istiyorum. İnşallah bu yıl kazanırım. (Pek umudum yok ama inşallah...) İYTE inşallah sizin bahsettiğiniz üniversiteler gibi değildir.

doğru tercih İYTE'nin yeri güzel ortam güzel kızlar güzel

İYTE'de mi okuyorsun yoksa?

• tek sorunum okulun kapısına kadar arabayla gelipte içeriye girip bi ton yol yürümek.tabi otobüs tramway yayan vs gibi gelip gene okulun içinde bi ton yürüyen arkadaşlarda var benden çok onlar magdur okulun içinde ring dönmesi şart.

anadolu uni.
  • yok İYTE'de okumuyorum ama duydum. Tek kötü yanı merkeze uzak olması ama olsun diolar

solitaire istanbulda da okuyabilirsin ama adam gibi kampüsü ve eğitimi olan bir okul seç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamilton_palace -- 27 Mayıs 2009; 21:46:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamilton_palace

yok İYTE'de okumuyorum ama duydum. Tek kötü yanı merkeze uzak olması ama olsun diolar

Urla'da. Balçova - Üçkuyular'dan 735 kalkıyor. Daha uzak yerlere ise servis var.

Ulan İYTE'yi kazanacağım, ulaşımını mı problem edeceğim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solitare

Ben lisedeyim arkadaşlar seneye öss ye giricez işte , yazdıklarınızı okuyunca içim karardı , 3 yıldır yatıyorum seneye ders moduna gireceğim.İstanbul'da oturuyorum , şehir olarak en iyi şehirlerden biri ama , diyorsunuz ki oturdugunuz şehirdeki üniye gitmeyin yalnız kalırsınız , ne yapayım şimdi ben İStanbul'u yazmayayım mi ? İzmir , esk , bursa , ankara gibi yerleri mi yazıyım ? Zaten asosyalin tekiyim yalnızlıktan nefret ediyorum ve arkadaşım yok.Seneye sıkı ders çalışıp iyi bir yer kazanıyım diye ugrasıcam da ünide ortamım olur mu ?

Sen seneye lise4 mü oluyorsun?

Ben yazdıklarından anladığım kadarıyla sen seneyede çalışmazsın bu sınava Yazdıklarında kendimi gördüm ama ben lisede falan asosyal değildim okulla arkadaştım resmen selam vermekten dilim damağım kururdu.

Salla zaten ben bu bölümü kazanmak için bir kere kitap açmamışımdır kazanılıyor bi şekilde fazlada kasmayın kendinizi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Arkadaş üniversitenin kapısından girebilmek için 11 sene + 1 senede dersanede vakit harcadım başardım ama şimdi mutlu değilim üniversitemden nefret ediyorum.

Şimdi yatakta döndüm durdum uyku bile tutmuyor siz düşünün yahu öyle böyle geçti 1 sene ama yok hiç rahat edemiyorum

İnsanları,ortamı,çevresi vs. vs. birçok şeyinden dolayı hiç isteyerek gitmiyorum okula.Hani ortaokulda falan yapardık ya hasta numaralarıyla annemizi kandırmaya çalışıp o gün okula gitmemek için yırtınırdık utanmasam aynı şeyleri şimdi yapacağım o durumdayım

Tek ben miyim böyle olan yav niye keyif alamıyorum

İnternette dolaşırken rastladım başlığı gördüm bu mesajını okudum ve aklıma gelen ilk şey sanırım kafam güzelken bu siteye başlık açıp bunları buraya yazdığım oldu çünkü hatırlamıyorum nezaman yazdığımı diye düşündüm şu haykırışın okadar tanıdık geliyodu ki...
    Neyse buraya kadar herşey normal sayfanın altına indikçe o malum ilim irfan yuvasının ismi çıktı karşıma ''İstanbul Aydın (baydın,kaydın vs..) Üniversitesi (!) mi üniversite olmadığı kesin peki ne? bilmiyorum...anaokulu desen o kapasite bile yok...

Arkadaşım dediklerine sonuna kadar katılıyorum bende bu sene 1. sınıfa geçtim bilgisayar mühendisliği okuyorum %50 bursluyum..ukalalık gibi görmeyin ama gerçekten oradaki insanları kendi seviyemde görmüyorum okadar kalabalık içinde konuşacak tek kişi bile bulamıyorum asosyal bir insanda değilim kendmimden şüphelenmeye başladım...

ilk hayal kırıklığımı zaten o hazırlık binasını görürgözmez yaşadım Adana'dan geldim ve annem Çukurova Üni.sinde çalıştığı için Ç.Ü. de cok fazla zaman gecırdım ve butun olanaklarınıda kullandım lise ortaokul yıllarımda aklımda hep o tarz bi üniversite vardı bilmeyenlerde araştırsınlar bana göre ÇÜ türkiyenin en sağlam kampüsüne sahiptir boğaziçini cok fazla övenler bi baksınlar derim...

Neyse buna alışmaya çalışalım dedik okulda hiçbir sosyal aktivite yok yada ben göremedim ulan bari bahar şenliğiniz olsun ! ı ıh oda yok girdiği her organizasyonu eline gözüne bulaştıran bi okul sen lise hayatın boyunca üniversiteye geçince sosyal aktivite yaparım de derslerle falan uğraş(şimdi diyebilirsinz ulan sanki çokmu uğraştın derslerle uğraşsaydın itü ye giderdin diye ama ben kendimi fazlasıyla hırpaladığımı düşünüyorum) sonra bi gel şenliği bile olmayan okula...

hazırlık nefret ede ede küfrede küfrede geçtim nasıl geçtiğimi bende bilmiyorum devamsızlık sınırını ıkıye katladım ama geçtim...yazın kayıt dondurma olayına giriştim ama bilgisayar mühendisliği için katlanabilir sanrım diye düşündüm keşke oan aklım dursaydı beynim patlasaydı da düşünmeseydim ve dondursaydım kaydımı neyse şuan birinci sııftayım ilk kez bugün gittim okula biraz daha nefret ettim metrekareye 10 öğrencinin düştüğü KANTİN CENNETİ adeta...yahu ben bukadar reklam yapan bi kurum görmedim okadar reklama yapılan harcamalarla fıstık gibi kamüs yapardın mustafacığım..(Mustafa Aydın)

nefret ettiğim bir okulda okuyarak mesleğimde nasıl başarılı olurum çok merak ediyorum ama neyapıp edip kurtulacağım bu okuldan yatay geçiş olur dikey uçuş olur bilemem orasını... işler iyice çıkmaza girdiği anda atlayın biyerden olsun bitsin ne dert kalır ne tasa herzman savundum bu fikri

şöyle bi baktımda ne çok konuşmuşum ya başınızı şişrdim kusura bakmayın :) kaç kişi okur bu yazıyı çok merak ediyorum ama bu okula nefretim satırlarla ifade edilemez...kısacası össye girdiğim ilk senemde mal gibi evden kurtulmak için yazdım burayı resmen kendi ellerimle hayatımı yokettim belkide bilmiyorum artık hayatımın en berbat yıllarını yaşıyorum resmen zaman geçirmeye endexliyim ölümü bekliyorum...

bu okula burssuz gelmeyi düşünüyosanız sakın yapmayın gençler 500 lira fazla verin gidin başka bi özele

• Üni ye başlayalı 1 ay oldu bunalımdayım...
  • Ben cok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

üniversite ve şehri seviyorum ama okumaktan bıktım nefret ediyorum

durumlar nasıl şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate 35

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

üniversite ve şehri seviyorum ama okumaktan bıktım nefret ediyorum

durumlar nasıl şuan

okulu bıraktım iktisat okuyodum..şimdi devlet bankasında çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

burslu musun yoksa ücretli mi?
    şu kadar diyeyim, cart diye karar verme ama kendini büyük bir yanlışın içinde hissediyorsan da düzelt.
    ben ayrılabilmek için 55 milyara gözümü kırpmadan imza attım. sen bu bakımdan daha rahatsın.

55 milyar derken ne için attınız imza hocam 55 milyara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi kaç senelik konu dirilmiş ya, vay be..
    Ben daha 1. sınıfım şimdi, benzer şeylerden şikayetçiyim diyebilirim.Demek ki gidişat aynı, hiç bir şey değişmemiş, belki daha da kötüleşmiştir.Kim bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodbanger -- 25 Eylül 2016; 1:45:53 >
  • saçma salak eğitim sistemi ve gerizekalı ÖSYM,YÖS ikilisi yüzündendir hocam

neyseki maaşlı eleman olmak için kafaya takan tiplerden değilim yada okuduğu bölümden mezun olsan bile istediğin işi yapabilirim kafasında olduğum içinde biraz rahatım doğrusu ama genede büyük bi sorun bu sistem böyle olmasaydı kesinlikle demezdim işte
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.