Şimdi Ara

Üniversitelerin online eğitime geçme ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • var diyorlar bazıları yok diyor her kafadan farklı ses çıkıyor kesin olarak netleşme bir toplantıyla mı olacak




  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Üniversitelerin Uzaktan Eğitime Geçiş İhtimali

    Son yıllarda üniversitelerin uzaktan eğitim sistemlerine yönelme ihtimali önemli ölçüde arttı. Teknolojik gelişmeler ve çevrimiçi öğrenme platformlarındaki ilerlemeler, üniversitelerin uzaktan eğitim modellerini değerlendirmelerini sağladı.

    Uzaktan eğitime geçiş, hem öğrenciler hem de üniversiteler için çeşitli avantajlar sunmaktadır. Öğrenciler için uzaktan eğitim, coğrafi konumlarına bakılmaksızın eğitim almalarına ve esnek çalışma programları oluşturmalarına olanak tanır. Ayrıca, çevrimiçi kurslar genellikle kampüsteki derslere göre daha uygun fiyatlıdır.

    Üniversiteler için uzaktan eğitim, daha geniş bir öğrenci kitlesine ulaşmalarını ve gelirlerini artırmalarını sağlar. Ayrıca, uzaktan eğitim programları, üniversitelerin maliyetleri düşürmelerine ve kaynaklarını daha verimli kullanmalarına yardımcı olabilir.

    Ancak, üniversitelerin uzaktan eğitime tamamen geçiş yapması bazı zorluklarla da karşı karşıyadır. Örneğin, çevrimiçi öğrenme, öğrenciler ve öğretim üyeleri arasında kişisel etkileşimin eksikliğini beraberinde getirebilir. Ayrıca, bazı öğrenciler çevrimiçi kursların motivasyonlarını ve öğrenme sonuçlarını olumsuz yönde etkileyebileceğini düşünebilirler.

    Buna rağmen, üniversitelerin uzaktan eğitim modellerini benimseme trendinin önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor. Teknolojinin gelişmesi ve çevrimiçi öğrenme deneyiminin iyileşmesiyle, üniversitelerin uzaktan eğitim programlarına daha fazla yatırım yapması muhtemeldir.

    Sonuç olarak, üniversitelerin uzaktan eğitime geçiş ihtimali hem öğrenciler hem de üniversiteler için çeşitli avantajlar ve zorluklar sunmaktadır. Teknolojinin ilerlemesi ve öğrenme yöntemlerindeki değişiklikler göz önüne alındığında, üniversitelerin bu modeli benimseme trendinin gelecekte de devam etmesi beklenmektedir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence denedik olmadı vakalar patladı diyecekler kapatacakalr ekim ortasına dogru

  • Komşumuzun kızı 10. Sınıfa geçti. 9 tane sınıftan 7 si korona çıktığı için karantinaya alınmış. Bu sadece 10. Sınıflar için aşağı yukarı %80 bir oran yapıyor. Daha okullar açılalı kaç hafta oldu ileri de daha kötüye bile gidecek bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lütfen olsun öyle bi şey ben ulu orta yerde yiyişen çiftleri görmek zorunda değilim

  • Asla olmayacak. Yüzyüze ye devam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KapMet kullanıcısına yanıt

    La bu asla olmayacak yada kesin olacak diyenler neye dayanarak söylüyor?

    Bende söyleyeyim kesinlikle kapanacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşı var aynen devam

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tony Ferguson

    bence denedik olmadı vakalar patladı diyecekler kapatacakalr ekim ortasına dogru

    ÖNEMLİ DUYURU


    iddialara göre pazartesi toplantı yapacaklarmış online mi olsun yüzyüze mi diye


    ve öğrenciler #KabineOnlineEğitimDevam adlı bir etiket açtı Twitter üzerinden @Tony Ferguson @linkorn @Base-Collector @crux07




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 25 Eylül 2021; 16:26:39 >
  • İsteyen online isteyen okulunda öğrensin


    Ben örgün isterdim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodion

    İsteyen online isteyen okulunda öğrensin


    Ben örgün isterdim

    Bence de iradeye bağlı olmalı haklısın

  • birçok üniversite çoktan açıldı. bu kadar evlerin kiralanması, yurt ücretlerinin ödenmesinden sonra %100 online eğitime geçileceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçme şansı var ama ilk birkaç ay içinde olacağını zannetmiyorum. Bir ay sonra 40 binlere kadar ulaşabilir ama okullar kapanmaz kolay kolay.

  • Bir çok üniversite başladı bile hibrit eğitime. bir çoğu da bu pazartesi başlayacak. her üninin girişinde hes kodu kontrolü var.


    Ayrıca Adamlar her açıklamsında artık aşı var , okullar en son kapanan yerler dahi olmayacak dedi.


    twitter da ki bazı asosyal tayfa var saglam kitlesi olan. tag çalışmalarını hep onlar yapıyor.


    bu sene kapanma felan olmaz okullarda. en kötü şuan yapıldıgı gibi 4-5 kişi pozitif cıkınca 15 gün karantinaya girer.

    Online isteyenlerin alayı asosyal malesef

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brünett

    Bir çok üniversite başladı bile hibrit eğitime. bir çoğu da bu pazartesi başlayacak. her üninin girişinde hes kodu kontrolü var.


    Ayrıca Adamlar her açıklamsında artık aşı var , okullar en son kapanan yerler dahi olmayacak dedi.


    twitter da ki bazı asosyal tayfa var saglam kitlesi olan. tag çalışmalarını hep onlar yapıyor.


    bu sene kapanma felan olmaz okullarda. en kötü şuan yapıldıgı gibi 4-5 kişi pozitif cıkınca 15 gün karantinaya girer.

    Online isteyenlerin alayı asosyal malesef

    2 milyona yakın Tweet attığımızı hatırlıyorum bir ara çok fazla kişiyiz aslında çoğunluk bunu istiyor başka bir taga 1.5 milyon tweet atmıştık haberlere bile çıkmıştık fox tv falan

  • Bence yüzyüze online tartışmasından ziyade devam zorunluluğu kaldırılsın çok isteyen gitsin gitmeyenler de konulardan sorumlu olsun.1 yılda konular değişmeyeceğine göre geçen yılın ders yayınlarını da erişime açsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online eğitim eğitim değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    Tıp 4 5 6
    Diş 2 3 4 5 acik tutulabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meola147of kullanıcısına yanıt
    ağlamasınlar paşa paşa gidecekler üniye yata yata beleşten sınıf geçmeye alıştılar tabi ortalama kastı hepsi kapanmayacak eğer kapanma ihtimali olsa bakanlık 50 kere üstüne basa basa kapatmayacağız demez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meola147of

    2 milyona yakın Tweet attığımızı hatırlıyorum bir ara çok fazla kişiyiz aslında çoğunluk bunu istiyor başka bir taga 1.5 milyon tweet atmıştık haberlere bile çıkmıştık fox tv falan



    Alıntıları Göster

    he sende online isteyen asosyal tayfadansın ? anladım okey..

    fakat üzülebilirsin, artık yata yata geçme devri bitti


    geçen senelerde online olacagı %99 belliydi zaten. ama bu sene isterse 5m twit atın , 3-5 üni harici çoğu üni tam kapasite hibrit açıkladı ve bir cogu eğitime basladı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brünett -- 25 Eylül 2021; 17:25:13 >




  • vaka sayısı 50k olana kadar ellemezler gibi

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.