ben asosyalim hatta anti sosyalim yine de yüzyüze istiyorumm açılsın artık geldim yurda da hazırlandım paramı ödedim açılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız yüzü göreceğim zaten yok kimse bakmaz bana benim amacım eğitim. bir halt olayım da kendime bakayım istiyorum bu kadar |
Üniversitelerin online eğitime geçme ihtimali (2. sayfa)

-
-
etikete bir göz attım 14-15 yaşındaki coluk cocuk anladıgım kadar üniversiteliler yüzyüze istiyor hocam
-
evet hocam onların mecbur gitmesi lazım okula yoksa durum buna dogru gidiyor
-
Bi kere açılrsa kapanmaz biraz mantıklı düşünün o kadar korona olmuş kişiyi şehir değiştirirler mi
-
O kadar sözleşmeler imzalandı, evler kiralandı ve ücretler yatırıldı. Bu saatten sonra online olacağını sanmıyorum, yüz yüze eğitimin usülüne ilişkin yeni kararlar alınabilir ilerleyen süreçlerde belki.
Zaten bazı üniversitelerde %40 kredilik derse kadar uzaktan eğitim devam ediyor, o dersler için değişen tek şey sınavlar yüz yüze olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 25 Eylül 2021; 19:4:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tam1peach
Bu mesaj silindi.uygulanamayacağını söylemiştik.
-
Okullar kapanır ispanyol gribi gibi vaka ve ölümler arttıkça virüsün mutasyon geçirme ve daha tehlikeli olma durumu var ayrıca aşı sadece bağışıklık sisteminizi virüse karşı güçlendiriyor %100 koruma sağlamıyor 2022 erken seçim var bu riske girmeden online devam edeceklerini düşünüyorum.Tıp harici diğer bölümlerin yüz yüze ihtiyacı yok hocalarda herkese farklı konularda proje versin yaptırsın bu kadar zor olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Okullar kapanır ispanyol gribi gibi vaka ve ölümler arttıkça virüsün mutasyon geçirme ve daha tehlikeli olma durumu var ayrıca aşı sadece bağışıklık sisteminizi virüse karşı güçlendiriyor %100 koruma sağlamıyor 2022 erken seçim var bu riske girmeden online devam edeceklerini düşünüyorum.Tıp harici diğer bölümlerin yüz yüze ihtiyacı yok hocalarda herkese farklı konularda proje versin yaptırsın bu kadar zor olmamalı.Tıp harici bölümlerin yüz yüze ihtiyacı olmadığı kararını neye göre verdin ?
-
kardeşimin lisesinde daha 2. günden 3 tane sınıf karantinaya alındı geçen pazarteside kendi sınıfları karantinaya alında online eğitim gözüküyor gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: tam1peach
Bu mesaj silindi.Nasıl sormuyorlar fakulteye girişte kontrol edilmiyor mu ? boşuna mı topladı her okul hes kodunu.
Bizim okulda fakülteye tek bir giriş var ve girişte öğrenci kimliğini okutup öyle giriyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: reodentreomantikTıp harici bölümlerin yüz yüze ihtiyacı olmadığı kararını neye göre verdin ?
Alıntıları GösterÜniversiteler sadece diploma sağlar bu işi çok iyi bildiğin anlamına gelmez.Odtü mezunları bile iş başvurularında insan kaynaklarının yanında deneyimli bir personel geldiğinde karşıdaki mezun öğrenci yanıt veremiyor sadece ona ne öğretildiyse onu başarıyor ve onu geçiyor bir çok üniversitede bire bir mesleki olarak Otomasyon veya CNC gibi cihazları kullanan bir üniversite şu yaşıma kadar görmedim ve çok pahalı cihazlardır diğer mesleklerde herşey zaten bilgisayardan hocanın online verdiği eğitimi zaten bilgisayardaki uygulamalarda yapacaksın artık bir çok bölüm bilgisayara bağımlı.
Üniversiteye git hoca anlatsın yaz deftere çalış eğer bu senin için mantıklı ise diplomanı alır ailenin yanında oturursun.
İnsanlar online olarak daha fazla vakitleri var kendini geliştirmek isteyen zaten daha fazla geliştirecektir udemy tarzı siteler kaynak olacaktır.
Tıp eczacılık diş fakültesi haricinde bire bir uygulamalı başka dersler var mı ? Var ise kaçında düzgün bir eğitim veriliyor üniversite'de keza bir çok mezun olmuş üniversite öğrencisi işe alındığında hiç bir şey bilmediğini anlıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNosÜniversiteler sadece diploma sağlar bu işi çok iyi bildiğin anlamına gelmez.Odtü mezunları bile iş başvurularında insan kaynaklarının yanında deneyimli bir personel geldiğinde karşıdaki mezun öğrenci yanıt veremiyor sadece ona ne öğretildiyse onu başarıyor ve onu geçiyor bir çok üniversitede bire bir mesleki olarak Otomasyon veya CNC gibi cihazları kullanan bir üniversite şu yaşıma kadar görmedim ve çok pahalı cihazlardır diğer mesleklerde herşey zaten bilgisayardan hocanın online verdiği eğitimi zaten bilgisayardaki uygulamalarda yapacaksın artık bir çok bölüm bilgisayara bağımlı.
Üniversiteye git hoca anlatsın yaz deftere çalış eğer bu senin için mantıklı ise diplomanı alır ailenin yanında oturursun.
İnsanlar online olarak daha fazla vakitleri var kendini geliştirmek isteyen zaten daha fazla geliştirecektir udemy tarzı siteler kaynak olacaktır.
Tıp eczacılık diş fakültesi haricinde bire bir uygulamalı başka dersler var mı ? Var ise kaçında düzgün bir eğitim veriliyor üniversite'de keza bir çok mezun olmuş üniversite öğrencisi işe alındığında hiç bir şey bilmediğini anlıyor.
Alıntıları Göster1)Üniversite iş garantisi vermez önce burda bi hem fikir olalım.
2) Üniversite okumak demek sadece ders geçmek değil.
Son saydığın şeylerin online veya yüzyüze ile bir alakası yok. Üniversitelerde eğitim kötü en az yarısı kapatılmalı.
-
Neyse üniversiteler kapanınca elizabeth'e devam edersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNosNeyse üniversiteler kapanınca elizabeth'e devam edersin.
Benim öyle bir sorunum yok dostumda sen bu kafayla daha çok o şekilde yaşarsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tony Fergusonetikete bir göz attım 14-15 yaşındaki coluk cocuk anladıgım kadar üniversiteliler yüzyüze istiyor hocam
ben üniversiteliyim 19 yaşındayım ve online destekliyorum benim gibi üniversiteli bir kaç kız görmüştüm etikette aynı şekilde öğrenci velisi falan da gördüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tony Fergusonbence denedik olmadı vakalar patladı diyecekler kapatacakalr ekim ortasına dogru
Umarım öyle olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Brünetthe sende online isteyen asosyal tayfadansın ? anladım okey..
fakat üzülebilirsin, artık yata yata geçme devri bitti
geçen senelerde online olacagı %99 belliydi zaten. ama bu sene isterse 5m twit atın , 3-5 üni harici çoğu üni tam kapasite hibrit açıkladı ve bir cogu eğitime basladı.
Alıntıları Gösterkardeş senin kafan mı güzel ben yatarak geçmedim aşırı derecede çalıştım yüz yüze sınav olduk aylarca hazırlandık sınava benim okuduğum okulda sınavlar her daim aşırı zor yapılır senin okuduğun okul çöp diye her okulu öyle sanma ayrıca ekstra olarak belirteyim zamanında okullar açılmıştı yüzyüze okula gitmiştik mecburen ve tahmin et noldu 2-3 hafta sonra yeniden tamamen kapattılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X