Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    çok fena laf çaktın.bi daha konuşamam herhalde.
  • Şimdilik kabul edebilirsin nasil olsa daha sonra arkadaşlariyla ayri ve çıkıcakmış sorun olucagını sanmiyorum pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız acaba kendi hakkında bu kadar ve böyle yorum yapıldığını görse ne yapardı?
  • Yere dusen hormonlari ne yapiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”
    ( Hadis-i Şerif ) Tirmizi
    Dayanırım desende ben dayanabileceğine asla inanmıyorum.

Bunu yazacaktım.Konu kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu tarz konulara sadece iki türden insan yorum yapar.

1.tipler aklı dinle yıkananlar. Hemen ayet,hadis,kuran muran bir şeylerden alıntı bırakıp kaçarlar. Bunlar provokasyoncu tayfa. Sorsan ''uyarmak görevimm kardeşşşş'' der.

2.tipler eline kız eli değimemiş adamlar. Bunların yorumları efsane ya Gariplerim ne bir kızla sevismisler, ne sevgilileri olmus. Bazılarının 1-2 tane olmus bütün kızları aynı sanıyor.

Problem ne .k sanırsın olimpiyatlar bunların evde olacak. Kız çirkinse kardes gibi takılacaklar, kız güzelse belki 1-2 sevisecekler. Size ne

Her yerinden zeka fışkırıyor.Bize neyse ve fikrimizin önemi yoksa niye konu açıyor.Acaba bunu düşünebilecek kapasiteye sahipmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

kız sakaryayı kazandı.yani benim okudugum yeri.kzı tabi benim sakaryada okdugumu ve evde kaldıgımı biliyodu.kız kazandıktan sonra yanıma gelip benim evimde kalmak istediğini söyledi.tabi ilkten şaşırdım.daha sonra kıza bunu ailesiyle konusmasını söyledim.kızın ailesi izin vermiş bu işe.daha sonra ben görüşmeye gittim.kızın babası kızın lisede iken yurtla ilgili kötü bi anı yaşadıgını söyledi ve kızın yurtta kalmak istemediğini söyledi.kızın babası yani amcam bana beni sevdiğini bana güvendiğini söyledi.kız ilk dönemden arkadaş bulunca arkadaşlarıyla eve cıkana kadar yanımda kalmasını söyledi.bende olur dedim.

bunlar bizle akraba tabi şöyle.babamın üvey kardeşinin kızı oluyor bu kız.yani babaları aynı anneleri farklı.babasıyla ilişkim iyi.hatta babasını bizim sülalede en sevdiğim insan diyebilriim.babası muhabbeti güzel bi insan. sık sık görüşürüz.evleri zaten bi 500metre kadar uzakta yani.kız ise arkadaş ortamını bilmiyorum ama dışardan davranışları iyi helal süt emmiş kız derler ya öyle işte.

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :).ev derli toplu olacak.geçen dönem erkek arkadaşımla kalıyodum evi görseniz girmezdiniz.yani benim açımdan bu iyi olacak

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bilmiyorum kabul etsemmi etmesemmi kafam karışık.arkadaşlarımla konustum bu olayı ama hepsi olayı direk bildiğimiz malum olaya bağladı.hepsi daha ergenlikten cıkamamıs.

sizinle paylaşmak istedim.böyle bi durum yaşayan varmı.tavsiyeniz varmı napayım ?

kız güzel değilse, sorun yoki ama öyleyse etkilenebilirsin, eğer ondan da hamle gelirse ailenizi kaosa sürükleyebilecek olaylar gelebilir.

ha benim öyle olsa, ben de etkilenirdim ama bilirdim duracağım yeri, fakat yeni gençlik biraz daha hareketli ve heyecanlı
  • aynı olayı ben yaşamış olsaydım üniversitede,
    seve seve kabul ederdim, sonuçta akrabam ve ona o gözle bakmayacağımı biliyorum.
    ama akrabanın kız arkadaşları mutlaka olacaktır

arkadaşları gelir, onlarla tanıştırır seni :)

hiç böyle düşündün mü?
  • Ne sapik milletiz arkadas. Kuzenin o senin

• melekte sensin şeytanda, cennette sensin cehennemde, boşuna zebani arama
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Birincisi babalar bir ise öz kardeştir. İkincisi akraba ilişkilerini tasvip etmiyoruz. Ne kadar zor olabilir ki kuzeninle aynı evde kalman biraz nefsine sahip çık sorun olmaz. Hem daha güzel yemek falan yapar evi temizler.

ben nefsime sahip cıkabilirim kendime güveniyorum.ya kız ?

Sen kızı düşünme arkadaşım kuzenindir sonuçta ve onlarda o işler biz erkeklerde yürüdüğü gibi yürümüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

kızın bence sende gözü varki böyle birşey istemiş... gerçek akraba falanda değilmişsiniz... ilişki olmadan gerçek zina olmaz ama zina yasağının amacıda milletin ayıplayacağı gizli kapaklı hukuğu olmayan ilişkileri önlemek içindir, ayetlerde buna vurgu var. mesela birinin elinin altında cariyeleri varsa onlarla ilişkiye girmesi caiz. çünkü halkın bildiği, ayıplamayacağı birşey. ama türkiyede bekar kız erkek aynı evde yaşaması ayıplanır, hoş karşılanmaz.
    yinede hikaye bence csb

yıl olmuş 2013 hala cariye mariye diyor bitti canım sizin o sefa günleriniz insan hakları evrensel beyannamesi imzalandi sizin arab yarimadasina hala gelmemis anlasilan.

iste bunlar hep seks derler ya,gercekden oyle iste bunlar hep seks yapamamakdan akliniz bu yuzden sadece bel alti calisiyor.

senin durumunda ayni 14 yasindaki kiza 20 kisi falan tecavuz etmislerdi ya mahkeme kiz istedi falan demisti ha ayni ona benziyor siz istemezsiniz zaten kesin kiz zorla vermistir

• Hacı hangi bölümde okuyorsun ?

• Ateşle barut yan yana durmaz. Asla izin verme. İçinden bi ses olur diyorsa bu ses nefsindir. Sakın dinleme onu. Yurtta kalmak istemiyormuşta bilmemne bunları geçeceksin. Amcanın kızı da olsa senınle aynı evde kalmamalı. Eğer sevgilin varsa, evlenmeyi düşünüyorsan aynı evde kalman normal. Ama yaşıt akrabayla aynı evde başbaşa yaşanmaz.
  • Hocam kabul et bence iyi olur yani ev bi düzene girer güzel vakit geçirirsiniz hem canın sıkılmaz evde. Ama tabi kızın huyları seni sinir ederse bilemem yani belli mi olur evi toplamaz düzensizdir vesaire. Onun dışında kız sana yanaşmassa aranızda bişey olacağını sanmıyorum mesafe koyarsın.
  • Yahu sacmalamayin birader hepiniz mi manyaksiniz kizi kardesin gibi gor oyle davran abilik yap evinde kalsin. Her nefes alan disiye kendinizi zor tutuyorsaniz isimiz zor

• Bu kadar zor durum değil ki bu . Sonuçta kız senin akraban azıcık tut kıymetlini :) Zaten olucağı yoksa amcanı arar durum böyle böyle dersin ama ilkten 2-3ay bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

Kız senin yanında diye ailesi ilgilenmeyecek kız da rahat olacak ve istediği gibi ortamlara akıp sevgili olaylarına girebilecek rahatlıkla.. Bazen sana diyecek ki ahmet bu akşam sınıftan yakın kız arkadaşımın yanında kalacağım, bizimkiler ararsa erkenden yattığımı söyler misin lütfen ? Sonra sana şöyle bakış atacak

Bence çok sıkıntılı bi durum.saana suç bulamayız çok iyi niyetlisin o anlaşılıyor ama ateş barut meselesi
  • Kendi öz kardeşiniz olsa nasıl davranırdınız?
    Akrabanız olan kız da sizi öz kardeşmiş gibi görecektir. Çünkü zor durumda olmasaydı inanın o da böyle olsun istemezdi.
    Siz ona bir süre ağabeylik yapacaksınız başka türlü olmaz, olmamalı.
    Kendinize güvenin yeter.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.