Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendini biliyorsan ona göre karar ver. Mesela benim için öyle bir durum özel bir şey olmadığı sürece sorun olmaz. Kız yaklaşırsa da hoop dersin mesafeni koyarsın olur biter. Ama sapkınlık varsa kabul etme. Bekar erkek demek oraya geliyor. Sevgili, eş gibi bir durum olursayyine mesafeni koyarsan. Sonuçta kuzenin yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabza göre şerbet ver :) , seni ve kızı tanımıyoruz doğal olarak ne desek yalan ama kendi açımdan konuşayım akraba ise kardeştir yani gereksiz şeyler düşünme boşuna ama şimdi kızın kanında şerefsizlik varsa bilemiycem ama sen adam ol gereksiz şeyler düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”
    ( Hadis-i Şerif ) Tirmizi
    Dayanırım desende ben dayanabileceğine asla inanmıyorum.

Birincisi, hadisler zaten kafayi seksle bozmus. Tabii sozde hadis. Bir sey uydurup hadis, ayet diye koyuyorlar milletin onune.

Seytan her yerde cikar karsina bu iki. Ben yillardir ne kizlarla kaldim hicbir sey olmadi cunku akrabamdi ya da yakinimizdi diye asla boyle seylr dusunmedik. MESELE NEFSE HAKIM OLMAKTIR! AKRABA ES DOST ILISKILERINI GOZ ONUNDE TUTMAK ve KAFAYI KULLANMAKTIR. hadis ayet gostergeleri gercek degil.

Ucuncusu ; (Yukarida soylediklerime karsin) elbette erkektir kizdir birbirini ceker. Ani bir yakinlasma sonucu tensel iliski bile olabilir. Bunu onlemenin yolu beyni kullanmaktir.

Adam gibi konuş

• quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

Kız senin yanında diye ailesi ilgilenmeyecek kız da rahat olacak ve istediği gibi ortamlara akıp sevgili olaylarına girebilecek rahatlıkla.. Bazen sana diyecek ki ahmet bu akşam sınıftan yakın kız arkadaşımın yanında kalacağım, bizimkiler ararsa erkenden yattığımı söyler misin lütfen ? Sonra sana şöyle bakış atacak

kızla bende yakınlaşmak istemiyorum zaten.başıma neden dert alayım ki.
    quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

Aranızda ilişki olabilceğini düşünmen ve düşünen insanlar olduğunu görmek resmen midemi bulandırdı Pardon ama siz evinize yatıya gelen her bayan akrabanız için böyle şeyler düşünüyorsanız, kendinizi hemen toplumdan soyutlayıp en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırın! Bir arkadaşta hadis yazmış konuya Yok bekar erkekmişte yok güveniyormuşta.. İnsan kendine emanet edilene hiyanet edermi be? Akraban olmasa bile böyle bir şey düşünmemen lazım, o kızın babası sana güvenipte kızını emanet edicek. Beyninizle mantığınızı, kalbinizle de duygularınızı kontrol edemiyorsanız, hayatınızı anca s..iniz kontrol eder!

ben kızı istemem zaten napayım akraba kızını.ya kız yakınlaşırsa.napayım orda bi tokatmı atayım kıza.bende istemiyorum zaten yakınlaşmak

ben neden istiyorum.eve kız eli değer rahat ederim.zaten 2 kişi idik arkadaşım evden ayrılmak istedi ayrıldı.evede arkadaş arıyodum zaten okul başlayınca bulurum diyodum.işte bu kız cıktı.

Niye istemiyorsun ki? Güzel değilmi yoksa? Eli yüzü düzgünse em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”
    ( Hadis-i Şerif ) Tirmizi
    Dayanırım desende ben dayanabileceğine asla inanmıyorum.

Dayanan dayanır kardeşim. İrade burada devreye giriyor.
  • quote:

kız sakaryayı kazandı.yani benim okudugum yeri.kzı tabi benim sakaryada okdugumu ve evde kaldıgımı biliyodu.kız kazandıktan sonra yanıma gelip benim evimde kalmak istediğini söyledi.tabi ilkten şaşırdım.daha sonra kıza bunu ailesiyle konusmasını söyledim.kızın ailesi izin vermiş bu işe.daha sonra ben görüşmeye gittim.kızın babası kızın lisede iken yurtla ilgili kötü bi anı yaşadıgını söyledi ve kızın yurtta kalmak istemediğini söyledi.kızın babası yani amcam bana beni sevdiğini bana güvendiğini söyledi.kız ilk dönemden arkadaş bulunca arkadaşlarıyla eve cıkana kadar yanımda kalmasını söyledi.bende olur dedim.

bunlar bizle akraba tabi şöyle.babamın üvey kardeşinin kızı oluyor bu kız.yani babaları aynı anneleri farklı.babasıyla ilişkim iyi.hatta babasını bizim sülalede en sevdiğim insan diyebilriim.babası muhabbeti güzel bi insan. sık sık görüşürüz.evleri zaten bi 500metre kadar uzakta yani.kız ise arkadaş ortamını bilmiyorum ama dışardan davranışları iyi helal süt emmiş kız derler ya öyle işte.

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :).ev derli toplu olacak.geçen dönem erkek arkadaşımla kalıyodum evi görseniz girmezdiniz.yani benim açımdan bu iyi olacak

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bilmiyorum kabul etsemmi etmesemmi kafam karışık.arkadaşlarımla konustum bu olayı ama hepsi olayı direk bildiğimiz malum olaya bağladı.hepsi daha ergenlikten cıkamamıs.

sizinle paylaşmak istedim.böyle bi durum yaşayan varmı.tavsiyeniz varmı napayım ?

Bende sakaryayı kazandım kardeş adres atarmısın 18 yaşıdayım kalıcak yer lazım

• Kiz daha once yurtda kaldigina gore Erkeklere olan meraki Normalden daha fazladir. Sen kendini tutarsin ama o?

Bir de redddedersen kiz sokakta kalmis gibi olacak. Sen de farkindasindir. Senin icin zor durum

• O senin akraban. Kendine hakim olursan neden olmasın?
  • quote:

kız sakaryayı kazandı.yani benim okudugum yeri.kzı tabi benim sakaryada okdugumu ve evde kaldıgımı biliyodu.kız kazandıktan sonra yanıma gelip benim evimde kalmak istediğini söyledi.tabi ilkten şaşırdım.daha sonra kıza bunu ailesiyle konusmasını söyledim.kızın ailesi izin vermiş bu işe.daha sonra ben görüşmeye gittim.kızın babası kızın lisede iken yurtla ilgili kötü bi anı yaşadıgını söyledi ve kızın yurtta kalmak istemediğini söyledi.kızın babası yani amcam bana beni sevdiğini bana güvendiğini söyledi.kız ilk dönemden arkadaş bulunca arkadaşlarıyla eve cıkana kadar yanımda kalmasını söyledi.bende olur dedim.

bunlar bizle akraba tabi şöyle.babamın üvey kardeşinin kızı oluyor bu kız.yani babaları aynı anneleri farklı.babasıyla ilişkim iyi.hatta babasını bizim sülalede en sevdiğim insan diyebilriim.babası muhabbeti güzel bi insan. sık sık görüşürüz.evleri zaten bi 500metre kadar uzakta yani.kız ise arkadaş ortamını bilmiyorum ama dışardan davranışları iyi helal süt emmiş kız derler ya öyle işte.

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :).ev derli toplu olacak.geçen dönem erkek arkadaşımla kalıyodum evi görseniz girmezdiniz.yani benim açımdan bu iyi olacak

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bilmiyorum kabul etsemmi etmesemmi kafam karışık.arkadaşlarımla konustum bu olayı ama hepsi olayı direk bildiğimiz malum olaya bağladı.hepsi daha ergenlikten cıkamamıs.

sizinle paylaşmak istedim.böyle bi durum yaşayan varmı.tavsiyeniz varmı napayım ?

Ben olsam kendime ve akrabalarıma güvenim tam bi sakıncası olmazdı ama benim akrabalarım böle bişey istemez zaten bence kendine ve kıza güveniyosan okey çek.
  • babasını yani üvey amcanı tanıyip hep görüşüyorsun, evleriniz birbirine yakın ve ona rağmen kuzenine sulanıyorsun
    abazalık başa bela

bırak o ayakları kendime güveniyorum cart curt, şimdiden fantezi dünyasına dalmışsın zaten. bu gidişle kapıdan bile gözetlersin kızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 10 Eylül 2013; 1:32:07 >
  • quote:

Evde kız olması her zaman evin derli toplu olması anlamına gelmiyor. Tecrübe ile sabittir. Evde hamarat bir kız olması kesin göbek yapar. Tecrübe ile sabittir. Evdeki kızın dinlediği şarkılar kesin etki yapar. Tecrübe ile sabittir :D Evdeki kızın içki içip içmediği illa ki etki yapar.

benim bir arkadaşım evine erkek arkadaş almış. kendiside erkek tabi. aldığı çocuk top çıktı. ama işin garibi 1 yıl aynı evde kaldılar. ılık olan evi toplar. baksırları falan ayıklar yıkar sonra ütürlerdi. eve getirdiği kız arkadaşlarını söylemicem bile fakat benim arkadaşı çok kıskanırdı. Belki senin kuzenininde kız arkadaşları gelecektir. sabahlıcaklardır bazen. toplu kıyım olmasın sonra
  • Ne insanlar var sapık allahım sen bizi koru bunlardan ıslah eyle. Bizde 5 kadın alıp bahçesehirde ciplerle gezmeyi nasip et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem kuzen diyon hem boyle konu nasj biseysin...

• Kalsın senle hocam boşver ses olur sen kendine güven kötü bir şey yapmayacağına emin ol oda yapmaz yaparsa engelle yani kisaca kendini tut yeter hem kız zaten eve çıkar en geç 1 seneye sende görevini yapmış olursun kızdan buyuksun sanirim ?

• Bence kal kızla kendimi senin yerine koydum.Benim açımdan bir sorun olmazdı.Cinsel yöndende aramızda bişey geçmezdi tabi bu benim iradem,dünya görüşüm,kendimi yetiştirme şeklimden kaynaklanıyor.Kendine güvenir hakim olurum diyorsan al eve kızı da.Oğlum kız zaten akraban be insaf yani bu kadar ayrıntısını düşünmeyin gözünüzü seveyim.Atomu parçalıyor fizik biz hala burda ne yorumlar yapıyoruz.
  • bence kesinlikle kal ve burdaki insanların aslında çoğunun sapık olduğunu ispatla.
  • akraba dıo ya
    amcanın kzıı oglum o senın amcanın kızı
    bu konuyu açman bıle ne ıgrenc bı ınsan oldugunu gosterıyor
  • hayırlı uğurlu olsun kardeşim aileler anlaşmış
  • askeri yöntem yemeklere şap at ayrıca kız kız getirir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.