Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hocam senin bilinç altına yerleşmiş zaten bahanelerde hazır yok üvey müvey sen evde kalkık gezersin gari sürekli sen o kızla yakınlaş o seni asıl hazineye götürcek kız güzelmi bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapulcu penguen -- 11 Eylül 2013; 0:11:53 >
  • @seF[o]
    quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”
    ( Hadis-i Şerif ) Tirmizi
    Dayanırım desende ben dayanabileceğine asla inanmıyorum.

tirmizi ağır abazaymış

okuduğunuzu anlamaktan acizisniz.bu söz tirmizi tarafından hadis olarak söylendiği rivayet edilir/yada araştırıp öğrenmiştir.kaldıki yıllar boyu "söz"lerin birebir aynı kalması beklenemez.niceleir uçtu hepimiz gördük.ancak ortadaki duruma bakarsanız bir erkeğin azması için bi kadına onu geçtim hiçbişeye ihtiyacı yok artık.adam çüküm büyük diye coşuyo zaten.buralarda bi reism vardı 2 şebelek motorla giderken çarşaflı kadınalra öküz gibi bakıyorlardı.motoru süren adma bile.ben böyle bilinç altını s.keyim.onlara göre çarşaflı kadın sex objesi.şekli kadına benzsin ,erkek olmasın kıllı olmasın yeterli.bu zihniyete göre kadın gene suçlu.erkek öyle bi varlıkki masum,süt dökmüş kedi.dinelrdew bu yüzden gelmiyo mu,insanalrı adam etmeye.ve son dinin geldiği ,coğrafya oalrak bakın, bu adamalr dinle ne kadar alakalı.hocadan fetva alıp korsancılıkda yaptı bunlar zamanında.adam yeşil ayakabı bağı kullanıyo diye öldürdüler.

bunun yanında bende "islam alimi" denen kişilerin psikolojik sorunları olduğuna inanıyorum.ve en basit düzenbazlıkları tembellikleirni din ile örtmeleri.

quote:

bunun yanında bende "islam alimi" denen kişilerin psikolojik sorunları olduğuna inanıyorum.ve en basit düzenbazlıkları tembellikleirni din ile örtmeleri.

ha işte bana laf atmışsın ama bende böyle düşündüğüm için böyle söyledim ben bir müslümanım ve kuran-ı kerim dışında islami şeyler içeren hiçbir kitaba itibar etmem yazanlarından da nefret ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 11 Eylül 2013; 0:21:43 >
  • Ben olumlu bakıyorum tabii bu senin kararın fakat bana aynı durum olsa ben kabul ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Birincisi babalar bir ise öz kardeştir. İkincisi akraba ilişkilerini tasvip etmiyoruz. Ne kadar zor olabilir ki kuzeninle aynı evde kalman biraz nefsine sahip çık sorun olmaz. Hem daha güzel yemek falan yapar evi temizler.

ben nefsime sahip cıkabilirim kendime güveniyorum.ya kız ?

hocam dediginiz gibi helal sut emmis kizsa sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    ancak dediğim gibi hadisleirn "gelme şekline" göre bu lafın peygambere söylenmiş gibi duruyor.sıkıntı o yüzden.biraz daha açıklayıcı olsa idi cümle sorun yoktu.
  • 2 nizde gençsiniz kanınız kaynıyordur bence gol olur
  • Kalma kesinlikle.

O korktuğun şey başına gelir

• seF[o] kullanıcısına yanıt
    hll qnq süper cevap adam hadisle yanıt veriyor yhaaaa
  • bana deseler aklıma bile gelmez böyle bişey gel kal derim.
    kendine güvenseydin gelip burada konu açmazdın.
    sen bişeyler olacağını düşünüyorsun bence...
    kuzenim gelicek benimle yakınlaşmaya kalkıcak ben de kapılıcam da bişeyler yaşanacak vs vs.
    nasıl bi olay lan bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Báistídhubh

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

Kız senin yanında diye ailesi ilgilenmeyecek kız da rahat olacak ve istediği gibi ortamlara akıp sevgili olaylarına girebilecek rahatlıkla.. Bazen sana diyecek ki ahmet bu akşam sınıftan yakın kız arkadaşımın yanında kalacağım, bizimkiler ararsa erkenden yattığımı söyler misin lütfen ? Sonra sana şöyle bakış atacak

Aynen öyle.

Üniversitede 1 yıl akraba bile olmayan, arkadaşım olan kızla aynı evde kaldım. Ki aramızda kan bağı olmasa bile şu anda 19 yıllık arkadaşım, yani kardeş gibiyiz diyebilirim sana. Benden 2 yaş büyük, o dedi hatta bende kal ilk sene arkadaş bulana kadar falan diye. Ben veya karşımdaki kişi bile kan bağı olmayan kişi hakkında senin düşündüğün gibi kendime güveniyorum ama kızı bilmiyorum diye düşünseydik emin ol olmazdı o iş. Sen bunu düşündüğün için bu iş olmaz, söylemedi deme. Benim de kız kardeşim var, 17 yaşında. 2 sene sonra üniversiteye gittiğinde bana kuzeninle kalmasına izin verir misin dersen kesinlikle izin veririm. Çünkü ikisinin de öyle bir şey düşünmeyeceğini biliyorum. Sana önerim de, evet sadece bunu düşündüğün için, aynı evde kesinlikle kalmamanız.

adam haklı
  • Ne olup biteceği önemli değil sonuçta kızı ortada brakcağına evine alman gerekiyor, akraba sonuçta ne olursa olsun evinin kapıları ona her zaman açık olması lazım.
  • cogu kisi beni yanlıs anladı

neyse kabul etmicem bu teklifi.
  • Fena mı işte? Onun arkadaşları olur, eve çağırır, onlarla tanışırsın. Kıymetini bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

quote:

Hocam Empati Kurmalısın. Eşin olmasını istediğin birinin aynı durumda olmasına razı gelebilir misin ?

Aralarinda nikah dusen bir kiz bir erkek baskalarinin(3. sahislar) istendigi anda ulasamayacagi yerde yalniz kalirlar zina hükmü gecerli olur...

Kaynak: Kudur-i Şerif

Burada kimsenin inancini tartismiyorum olani soyluyorum. Yani kardesim o evin kapisini kapattigin anda zina yapmis sayilacaksin inancli biri isen benim tavsiyem budur..

Kudur-i şerif nedir arkadaşım Kuran mıdır?Sen kuran ile eşit mi tutuyorsun bu kudur-i şerifi.Sizin kafanız zinadan başka bir şeye çalışmaz mı?Biz aynı dine mi inanıyoruz?Bu islam alimi(türkiyede değil) dedikleriniz geçenlerde gazilere kız kardeşlerini bile helal kıldı kaldıki kuranda ayett ile yasaklanmış bir olay.Siz saçma sapan hadislere inanıyorsunuz ki hadislerin çoğunun gerçek olmadığğı belli.Eğer hadislere inanıyorsan Peygamber efendimiz 9 yaşındaki çocuk ile ilişkiye girdiğinede inanırsınız(haşa).Bu hadisin kaynağıda Buhari.Kısaca hadislerin %90'nına inanmayın.
  • 2 kişinin yanında her zaman 3. sü de vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

quote:

Hocam Empati Kurmalısın. Eşin olmasını istediğin birinin aynı durumda olmasına razı gelebilir misin ?

Aralarinda nikah dusen bir kiz bir erkek baskalarinin(3. sahislar) istendigi anda ulasamayacagi yerde yalniz kalirlar zina hükmü gecerli olur...

Kaynak: Kudur-i Şerif

Burada kimsenin inancini tartismiyorum olani soyluyorum. Yani kardesim o evin kapisini kapattigin anda zina yapmis sayilacaksin inancli biri isen benim tavsiyem budur..

Kudur-i şerif nedir arkadaşım Kuran mıdır?Sen kuran ile eşit mi tutuyorsun bu kudur-i şerifi.Sizin kafanız zinadan başka bir şeye çalışmaz mı?Biz aynı dine mi inanıyoruz?Bu islam alimi(türkiyede değil) dedikleriniz geçenlerde gazilere kız kardeşlerini bile helal kıldı kaldıki kuranda ayett ile yasaklanmış bir olay.Siz saçma sapan hadislere inanıyorsunuz ki hadislerin çoğunun gerçek olmadığğı belli.Eğer hadislere inanıyorsan Peygamber efendimiz 9 yaşındaki çocuk ile ilişkiye girdiğinede inanırsınız(haşa).Bu hadisin kaynağıda Buhari.Kısaca hadislerin %90'nına inanmayın.

Ayni dine inanmadigimiz kesin. Ben muslumanim ve islamda ilmin yolu 4 tanedir. kitap sunnet icma-i ummet ve kiyas-i fukahadir. Sizin kalbiniz temiz olsun girersiniz cennete merak etmeyin.

• Bi kızla bi erkek arkadaş olamaz aynı evde kalamaz. yazık edersiniz kendinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

hayırlı uğurlu olsun kardeşim aileler anlaşmış

Bence de bu.

Çoğunuz kuzen = kardeş diyorsunuz, aynen bence de öyle ama memleketteki akraba evlilikleri de malum. Ya hakikaten aileler anlaşmış yada amcan tasarlamış olayı ki sen böyle bir konu açtığına göre sizin ailede kuzen = kardeş gibi görünmüyor pek. Kafanda şu konuyu açacak kuşku varsa demek ki sen burdaki çoğu kuzen = kardeş yorumu yapanlar gibi yetişmemişsin ailede. Ayrıca ben Türk erkeklerinin, özellikle belirli bir yaştakilerin, kızını yeğeni bile olsa hiçbir genç erkeğe emanet etmeyeceğini düşünüyorum, Almanlar ne yapar bilmiyorum
  • Bazen hayatta her konuyu ciddi ciddi düşünüp te kasmaya gerek olmayabiliyor. Bazen de olayları akışına bırakıp bekle gör politikası gütmek gerekiyor. Bence senin bu durumda bekle gör yapman lazım. Bekle bakalım bir iki hafta işler nasıl gidiyor. Ona göre durumunu ayarlarsın. İşler yakınlaşmaya doğru gidiyorsa sonuçta ikiniz de yetişkin insanlarsanız, doğruyu yanlışı bilecek yaşta ve akıldasınız buna göre önleminizi almanız lazım. Yok herşey normal, iyi bir ev arkadaşlığınız oluşursa yaşar gidersiniz.
  • işinie karışmıyım ama başına bela alırsın en başta o kızı koruyup kollaman gerekecek anası babası yanında yok bin bir türlü bela var dışarıda bence kabul etme senin için zor olur
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.