Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

kız sakaryayı kazandı.yani benim okudugum yeri.kzı tabi benim sakaryada okdugumu ve evde kaldıgımı biliyodu.kız kazandıktan sonra yanıma gelip benim evimde kalmak istediğini söyledi.tabi ilkten şaşırdım.daha sonra kıza bunu ailesiyle konusmasını söyledim.kızın ailesi izin vermiş bu işe.daha sonra ben görüşmeye gittim.kızın babası kızın lisede iken yurtla ilgili kötü bi anı yaşadıgını söyledi ve kızın yurtta kalmak istemediğini söyledi.kızın babası yani amcam bana beni sevdiğini bana güvendiğini söyledi.kız ilk dönemden arkadaş bulunca arkadaşlarıyla eve cıkana kadar yanımda kalmasını söyledi.bende olur dedim.

bunlar bizle akraba tabi şöyle.babamın üvey kardeşinin kızı oluyor bu kız.yani babaları aynı anneleri farklı.babasıyla ilişkim iyi.hatta babasını bizim sülalede en sevdiğim insan diyebilriim.babası muhabbeti güzel bi insan. sık sık görüşürüz.evleri zaten bi 500metre kadar uzakta yani.kız ise arkadaş ortamını bilmiyorum ama dışardan davranışları iyi helal süt emmiş kız derler ya öyle işte.

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :).ev derli toplu olacak.geçen dönem erkek arkadaşımla kalıyodum evi görseniz girmezdiniz.yani benim açımdan bu iyi olacak

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bilmiyorum kabul etsemmi etmesemmi kafam karışık.arkadaşlarımla konustum bu olayı ama hepsi olayı direk bildiğimiz malum olaya bağladı.hepsi daha ergenlikten cıkamamıs.

sizinle paylaşmak istedim.böyle bi durum yaşayan varmı.tavsiyeniz varmı napayım ?

Aman kardeş bpşuna günha girme diyim sana :)
  • Böyle düşünen birini göremedim mesajlarda ya ben söyleyeyim dedim ; kız bence yurtta hiç bir şey yaşamadı, daha evvel den başka biri ile başka bir şey yapmış olabilir (siz anladınız işte) ve bu durumu da senin üzerine yıkmak isteyebilir sonuçta erkeklerin tahrik olması çok basit kadınlar için sana yakınlaşmak isterse sen anında kendini onda bulacaksın derim ben benim düşüncemde bu yönde, nedense çok ısrar etmesi vs. bana bunu düşündürdü
  • İrade meselesi kendine hakim olduk dan sonra bir şey olmaz.İyi yanları kötü yanları olur tabi ev temiz olur yemek vesaire hallolur ama özgürlüğü kısıtlanır insanın tabi ben derim ki kabul et gelsin zaten yarı dönemde de tanışır çıkar kız arkadaşlarıyla eve diğer türlü şimdi reddedersen akrabalarla bozulma olabilir vs.
  • Senin gibilerine böyle tepkiler vermekten kendimi alıkoyamıyorum ! Ondan sonra vay efendim bu "scapin" neden bu kadar sinirli ! al işte !

Konuşmaya bak hele konuşmaya ! ateşle barutlarmış da gençlermişte bekar bir erkekmişte ! Bi de yan gözle bakmam yazmış yanına.Ulan akrabana bile yan gözle bakmamakta kendine güvenemiyorsun sen daha!,bi de o kızı evinde mi barındıracaksın ?! Kızlar erkeklere göre 10 kat daha çok istekliymiş derler ,demekki kız da azıcık razı olsa işi pişirirsin heralde hiç düşünmeden he ? Ne diyim bilmiyorum.Bi bitmediniz memlekette.

Kıza yan gözle bakmam diyor,hem de kıza dayamaktan korkuyor,gelmiş bi de buraya akıl istiyor hay Allahım sabır ver ! İnsanların seviyesi ne kadar düştü !
  • Evde kalmana izin veririm ama bir şartım var, ilk işin okuldan bana kız arkadaş ayarlamak olacak de :)
  • Dostum.

1-Kendine fazla güvenme. Sonuçta erkeksin.
    2-Zaman kötü, evliya bile olsan gençsin kanın deli akar her an bi yakınlaşma olabilir.
    3-Evde hergün yemek pişeceğini, evin derli toplu olacağını nereden biliyorsun? Belki kız pasaklı belki tembel belki ev işinden anlamıyor.
  • Eğer aranızda görünüşte yaş farkı varsa yani hiç yoktan 1-2 yaş büyüksen abisi gibi gözüküyorsan kıza bana abi de ve beni abin diye tanıt dersin tabi amca oğlu gerçeği olacak yalan söylemiyecek. Benim pek çok arkadaşım kendisinden yaşça büyük amca oğullarına abi derler oda bunun gibi yapacak ve böylelikle üniversitede birisi takılmaya falan kalkarsa abi faktörü etkin rol oynayacak ve ayrıca kız sana gerçekten abi gözüyle bakacak sende biraz muhafazakar davranırsın. Ona tavsiyelerini dinlemesi gerektiğini söylersin böylelikle gerçekten kardeşin oluverir. Yemeği hazırlar ev işlerinde üstün rol oynar sen de rahat edersin o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”
    ( Hadis-i Şerif ) Tirmizi
    Dayanırım desende ben dayanabileceğine asla inanmıyorum.

adam kuzenim demiş ki kuzen kardeş aynıdır benim gözümde . Ne yani sen kız kardeşinle aynı adada kalsan aklına kötü şeyler mi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Yahu sacmalamayin birader hepiniz mi manyaksiniz kizi kardesin gibi gor oyle davran abilik yap evinde kalsin. Her nefes alan disiye kendinizi zor tutuyorsaniz isimiz zor

hocam bırakın ya kuzen diyince aklına kötü şeyler gelen, sen tutamazsın kendini olmaz diyen adamlar sence seni anlarlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

Kız senin yanında diye ailesi ilgilenmeyecek kız da rahat olacak ve istediği gibi ortamlara akıp sevgili olaylarına girebilecek rahatlıkla.. Bazen sana diyecek ki ahmet bu akşam sınıftan yakın kız arkadaşımın yanında kalacağım, bizimkiler ararsa erkenden yattığımı söyler misin lütfen ? Sonra sana şöyle bakış atacak

çocuk olaccakları soylemiş ne kadar safsınız ya kız hemen sana asılcak anasınıtı satim üni ye giden kızları görüyoruz birinci seneden sonra özgürlükle birlklte yüzde 80i cosuyo kıza sahip 1 sene yaşa birlikte bişey olmaz
  • Allah birşeyi yasaklamışsa bir sebebi vardır. Kalmamalısın.
  • quote:

Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

Kız senin yanında diye ailesi ilgilenmeyecek kız da rahat olacak ve istediği gibi ortamlara akıp sevgili olaylarına girebilecek rahatlıkla.. Bazen sana diyecek ki ahmet bu akşam sınıftan yakın kız arkadaşımın yanında kalacağım, bizimkiler ararsa erkenden yattığımı söyler misin lütfen ? Sonra sana şöyle bakış atacak

evet mantıklı bir yorum. HAtta olay böyle. Bi kız neden bir evde akraba olsa dahi bir erkekle kalmak ister?
  • hayvanlaşmayın la .Bence kendine güveniyorsan bazı şeyleri dizginlerim diyorsan , eve al. Çünkü o senin akraban, bi sorumluluğun var , zaten yakında eve çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen öyle.

Üniversitede 1 yıl akraba bile olmayan, arkadaşım olan kızla aynı evde kaldım. Ki aramızda kan bağı olmasa bile şu anda 19 yıllık arkadaşım, yani kardeş gibiyiz diyebilirim sana. Benden 2 yaş büyük, o dedi hatta bende kal ilk sene arkadaş bulana kadar falan diye. Ben veya karşımdaki kişi bile kan bağı olmayan kişi hakkında senin düşündüğün gibi kendime güveniyorum ama kızı bilmiyorum diye düşünseydik emin ol olmazdı o iş. Sen bunu düşündüğün için bu iş olmaz, söylemedi deme. Benim de kız kardeşim var, 17 yaşında. 2 sene sonra üniversiteye gittiğinde bana kuzeninle kalmasına izin verir misin dersen kesinlikle izin veririm. Çünkü ikisinin de öyle bir şey düşünmeyeceğini biliyorum. Sana önerim de, evet sadece bunu düşündüğün için, aynı evde kesinlikle kalmamanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuz-adam

quote:

adam kuzenim demiş ki kuzen kardeş aynıdır benim gözümde . Ne yani sen kız kardeşinle aynı adada kalsan aklına kötü şeyler mi geliyor

Konuda yazdıklarımı okumadan lütfen yorum yapmayın.
  • quote:

tirmizi ağır abazaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

tirmizi ağır abazaymış

Ne söylediğinizin farkında değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

tirmizi ağır abazaymış

okuduğunuzu anlamaktan acizisniz.bu söz tirmizi tarafından hadis olarak söylendiği rivayet edilir/yada araştırıp öğrenmiştir.kaldıki yıllar boyu "söz"lerin birebir aynı kalması beklenemez.niceleir uçtu hepimiz gördük.ancak ortadaki duruma bakarsanız bir erkeğin azması için bi kadına onu geçtim hiçbişeye ihtiyacı yok artık.adam çüküm büyük diye coşuyo zaten.buralarda bi reism vardı 2 şebelek motorla giderken çarşaflı kadınalra öküz gibi bakıyorlardı.motoru süren adma bile.ben böyle bilinç altını s.keyim.onlara göre çarşaflı kadın sex objesi.şekli kadına benzsin ,erkek olmasın kıllı olmasın yeterli.bu zihniyete göre kadın gene suçlu.erkek öyle bi varlıkki masum,süt dökmüş kedi.dinelrdew bu yüzden gelmiyo mu,insanalrı adam etmeye.ve son dinin geldiği ,coğrafya oalrak bakın, bu adamalr dinle ne kadar alakalı.hocadan fetva alıp korsancılıkda yaptı bunlar zamanında.adam yeşil ayakabı bağı kullanıyo diye öldürdüler.

bunun yanında bende "islam alimi" denen kişilerin psikolojik sorunları olduğuna inanıyorum.ve en basit düzenbazlıkları tembellikleirni din ile örtmeleri.
  • quote:

quote:

kız kardeş ve anne dışındaki tüm dişileri düdükle mantığı ile büyütülen nesillerden ne beklenir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

quote:

kız kardeş ve anne dışındaki tüm dişileri düdükle mantığı ile büyütülen nesillerden ne beklenir ki?

HİÇ DEME HOCAM YA BENİM SÜLALEMDEDE ZİBİLYON TANE KIZ KUZENİM VAR HEPSİ KARDEŞİM HEPSİDE İYİ İNSANLAR VE HİÇ ÖYLE YOK SEN AYRI ODADA YAT YOK SEN AYRI EVDE YAT MEVZUSU OLMADI HEPSİDE BENİM ABLAM GİBİ KIZ KARDEŞİM GİBİ SEVDİĞİM İNSANLAR VE GERÇEKTEN GÜZEL BİR DUYGU KENDİ KANINDAN OLANLARLA KONUŞMAK GEZMEK AMA BURDAKİ BAZI YOBAZLAR BUNU BİLMEZ NASIL BAŞARIYORLARSA ANNE VE KIZ KARDEŞ HARİCİ TÜM KADINLARI RESMEN SEX OBJESİ OLARAK GÖRÜYORLAR
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.