Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kardeşim onu bunu bilmem de ben olsam yemekten, temizlikten çok yardım isteyene el açmak için kabul ederdim kızı. Ek olarak kuzen kardeş gibidir, en azından biz öyle gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 10 Eylül 2013; 2:06:50 >
  • ne günlere kaldık arkadaş ha kız kardeşin ha amcanın kızı.sen nefsine hakim olamamaktan korkuyorsun bence,git kendine çeki düzen ver
  • Benim yaşam görüşüme göre kuzen=kardeş, cinsel birliktelik konusu kafamdan geçerse kendimden utanirim, Oz veya üvey kardeş olm o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız zaten sonsuza kadar kalacağım dememiş. Ayrıca 1. derece yakın akraba ve anladığım kadarıyla zor bir durumda. Sana güveniyor ki yanında kalmak istiyor. Sen de gitmişsin babasıyla bire-bir konuşmuşsun ki kızın iyiliğini düşünüyorsun. Hatta bu konuyu bile sırf onu düşündüğünden açtığını varsayıyorum. Ayrıca kendine de güveniyorsun ama yine de bir-iki yerde şüphen var. Hocam neden denemiyorsun ? Baktın 1-2 hafta aradan zaman geçti ama olmayacak, kızla bir birinize sürekli yaklaşıyorsunuz yada o sana yaklaşıyor. Hemen açıyorsun amcana bir telefon, böyle böyle diyorsun iş bitiyor. Kendine güvendiğine göre bunu yapabilirsin her halde. Neden ona bir şans vermiyorsun ? Üstelik kız zor durumdaymış, bu şansı mahvedeceğini hiç sanmam.
  • Hayallere bak ya kız yakınlarşırsa falan diye.
  • Bence uygun degil. Bosluguna gelir yapisiverirsin. Hem yemek felan demissin. Bu kiz okumuyormu zor bulursun yemegi

• kiz gelip kucagina atlicak degil heralde.. sen kendine hakim ol.. gerisi sorun degil
  • Kardeşin sayılır la o senin. Bence gayet aranızda bir şey olmadan yaşanabilir.
  • okurken bi hareketlenme oldu bende uuu beybi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçito

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”
    ( Hadis-i Şerif ) Tirmizi
    Dayanırım desende ben dayanabileceğine asla inanmıyorum.

Hocam Empati Kurmalısın. Eşin olmasını istediğin birinin aynı durumda olmasına razı gelebilir misin ?

Aralarinda nikah dusen bir kiz bir erkek baskalarinin(3. sahislar) istendigi anda ulasamayacagi yerde yalniz kalirlar zina hükmü gecerli olur...

Kaynak: Kudur-i Şerif

Burada kimsenin inancini tartismiyorum olani soyluyorum. Yani kardesim o evin kapisini kapattigin anda zina yapmis sayilacaksin inancli biri isen benim tavsiyem budur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Benim yaşam görüşüme göre kuzen=kardeş, cinsel birliktelik konusu kafamdan geçerse kendimden utanirim, Oz veya üvey kardeş olm o

+1 aklimdan gecmez.ama dogru olacagini sanmam.hep beraber buyuyup kardes gibi yetistigindeki bag farkli bi de yilda bir iki defa gordugun kuzenlerin arasindaki bag farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

kız sakaryayı kazandı.yani benim okudugum yeri.kzı tabi benim sakaryada okdugumu ve evde kaldıgımı biliyodu.kız kazandıktan sonra yanıma gelip benim evimde kalmak istediğini söyledi.tabi ilkten şaşırdım.daha sonra kıza bunu ailesiyle konusmasını söyledim.kızın ailesi izin vermiş bu işe.daha sonra ben görüşmeye gittim.kızın babası kızın lisede iken yurtla ilgili kötü bi anı yaşadıgını söyledi ve kızın yurtta kalmak istemediğini söyledi.kızın babası yani amcam bana beni sevdiğini bana güvendiğini söyledi.kız ilk dönemden arkadaş bulunca arkadaşlarıyla eve cıkana kadar yanımda kalmasını söyledi.bende olur dedim.

bunlar bizle akraba tabi şöyle.babamın üvey kardeşinin kızı oluyor bu kız.yani babaları aynı anneleri farklı.babasıyla ilişkim iyi.hatta babasını bizim sülalede en sevdiğim insan diyebilriim.babası muhabbeti güzel bi insan. sık sık görüşürüz.evleri zaten bi 500metre kadar uzakta yani.kız ise arkadaş ortamını bilmiyorum ama dışardan davranışları iyi helal süt emmiş kız derler ya öyle işte.

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :).ev derli toplu olacak.geçen dönem erkek arkadaşımla kalıyodum evi görseniz girmezdiniz.yani benim açımdan bu iyi olacak

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bilmiyorum kabul etsemmi etmesemmi kafam karışık.arkadaşlarımla konustum bu olayı ama hepsi olayı direk bildiğimiz malum olaya bağladı.hepsi daha ergenlikten cıkamamıs.

sizinle paylaşmak istedim.böyle bi durum yaşayan varmı.tavsiyeniz varmı napayım ?

hayvanlaşmaya gerek yok kardeşim insan gibi yaşayın işte,getirme aklına saçmasapan şeyler

• kız bol bol wc ye girecek yani büyüğünü yaparken epey ses çıkıyor o yüzden kızdanda evliliktende soğursun
  • Sen kendi şeyinin keyfini düşüneceksin yani bosver yatmayı kalkmayı.

Evde kız olursa, ve kızla aranı iyi tutarsan yemek,ütü,çamasır,temizlik sıkıntın olmaz.

Evde kız olursa, donla gezemezsin. Üzerini salonda çıkarıp banyoya öyle gidemezsin, eve kız atamazsın, rahat tavırlar sergileyemezsin her bölgeni kasıyamazsın, rahatça ossuramazsın, kokunca kıza mahcup olmaktan korkarsın.

Sevgiliyle evde kalmak bir yere kadar güzeldir, ama akrabayla evde kalma konusunda işin artılarını eksilerini düşün.
  • @1 sen baştan kafada niyeti bozmuşsun kız yurtta kalsa daha güvende olur

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu tarz konulara sadece iki türden insan yorum yapar.

1.tipler aklı dinle yıkananlar. Hemen ayet,hadis,kuran muran bir şeylerden alıntı bırakıp kaçarlar. Bunlar provokasyoncu tayfa. Sorsan ''uyarmak görevimm kardeşşşş'' der.

2.tipler eline kız eli değimemiş adamlar. Bunların yorumları efsane ya Gariplerim ne bir kızla sevismisler, ne sevgilileri olmus. Bazılarının 1-2 tane olmus bütün kızları aynı sanıyor.

Problem ne .k sanırsın olimpiyatlar bunların evde olacak. Kız çirkinse kardes gibi takılacaklar, kız güzelse belki 1-2 sevisecekler. Size ne

quote:

Sen kendi şeyinin keyfini düşüneceksin yani bosver yatmayı kalkmayı.

Evde kız olursa, ve kızla aranı iyi tutarsan yemek,ütü,çamasır,temizlik sıkıntın olmaz.

Evde kız olursa, donla gezemezsin. Üzerini salonda çıkarıp banyoya öyle gidemezsin, eve kız atamazsın, rahat tavırlar sergileyemezsin her bölgeni kasıyamazsın, rahatça ossuramazsın, kokunca kıza mahcup olmaktan korkarsın.

Sevgiliyle evde kalmak bir yere kadar güzeldir, ama akrabayla evde kalma konusunda işin artılarını eksilerini düşün.

hey yawrum tespite bak.playboy konuştu.dayanamamış 5 dakka sornada yorum atmış konuya.sen hangi tipsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 10 Eylül 2013; 6:28:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

Birincisi, hadisler zaten kafayi seksle bozmus. Tabii sozde hadis. Bir sey uydurup hadis, ayet diye koyuyorlar milletin onune.

Seytan her yerde cikar karsina bu iki. Ben yillardir ne kizlarla kaldim hicbir sey olmadi cunku akrabamdi ya da yakinimizdi diye asla boyle seylr dusunmedik. MESELE NEFSE HAKIM OLMAKTIR! AKRABA ES DOST ILISKILERINI GOZ ONUNDE TUTMAK ve KAFAYI KULLANMAKTIR. hadis ayet gostergeleri gercek degil.

Ucuncusu ; (Yukarida soylediklerime karsin) elbette erkektir kizdir birbirini ceker. Ani bir yakinlasma sonucu tensel iliski bile olabilir. Bunu onlemenin yolu beyni kullanmaktir.

• Okullarda ibadethane normalmis!
    • Kız kardeşim çok dar giyiniyor
    • Cemaat yurdunda kalıcam öneriler.

Yukarıda ki konular başta olmak üzere diğer konularda yazdıklarınızı da inceledim.
    Öncelikle hadis ve ayeti ayırt edelim.Müslümanın uyanıktır her önüne koyulanı yiyeceğini düşünmediniz inşallah.
    Yukarıda sözde hadis diye bahsettiğiniz hadisi Tirmizî rivâyet etmiş, Elbânî de "Sahîhu'l-Câmi'; hadis no: 2165'de hadis sahihtir, demiştir.
    Kitabı açıp kendiniz kontrol edebilirsiniz.
    Binlerce hadisi" seksle itham etmeniz hadislerin değil sizin düşünce sisteminizin bozukluğundan kaynaklanıyor.Problemi öncelikle kaynağında, kendinizde arayınız.
    Haram olan kişilerle aynı oda da yalnız kalınca sen istesende istemesende düşüncelerin istemediğin tarafa yönelmeye başlayıp iş işten geçebilir ki burda beynini, mantığını kullanamayabilirsin.Çünkü mantığın çoktan devre dışı kalmış nefsin ile harekete geçmiş olabilirsin.
    Kendiniz söylemişsiniz akrabalarla, yakınlarla diye bende size diyorum ki Allah'ın nimetlerinden biridir ki ; " insanın nefsi kız kardeşe, yakın akrabaya uyanmaz" Düşünsene kız kardeşine, yakın akrabalarına saldırdığını...
    Şeytan her yerde insanın karşına çıkamaz bunu sizinde bildiğinizi biliyorum.

Diyorum ki ;

Tüm mesajlarınız öfke içeriyor

Biraz düşünün , olmayın çok katı.

Hikmeti bilmeyen, ayete uydurma diyen bir insan için fazla vakit harcamışsınız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

Birincisi, hadisler zaten kafayi seksle bozmus. Tabii sozde hadis. Bir sey uydurup hadis, ayet diye koyuyorlar milletin onune.

Seytan her yerde cikar karsina bu iki. Ben yillardir ne kizlarla kaldim hicbir sey olmadi cunku akrabamdi ya da yakinimizdi diye asla boyle seylr dusunmedik. MESELE NEFSE HAKIM OLMAKTIR! AKRABA ES DOST ILISKILERINI GOZ ONUNDE TUTMAK ve KAFAYI KULLANMAKTIR. hadis ayet gostergeleri gercek degil.

Ucuncusu ; (Yukarida soylediklerime karsin) elbette erkektir kizdir birbirini ceker. Ani bir yakinlasma sonucu tensel iliski bile olabilir. Bunu onlemenin yolu beyni kullanmaktir.

• Okullarda ibadethane normalmis!
    • Kız kardeşim çok dar giyiniyor
    • Cemaat yurdunda kalıcam öneriler.

Yukarıda ki konular başta olmak üzere diğer konularda yazdıklarınızı da inceledim.
    Öncelikle hadis ve ayeti ayırt edelim.Müslümanın uyanıktır her önüne koyulanı yiyeceğini düşünmediniz inşallah.
    Yukarıda sözde hadis diye bahsettiğiniz hadisi Tirmizî rivâyet etmiş, Elbânî de "Sahîhu'l-Câmi'; hadis no: 2165'de hadis sahihtir, demiştir.
    Kitabı açıp kendiniz kontrol edebilirsiniz.
    Binlerce hadisi" seksle itham etmeniz hadislerin değil sizin düşünce sisteminizin bozukluğundan kaynaklanıyor.Problemi öncelikle kaynağında, kendinizde arayınız.
    Haram olan kişilerle aynı oda da yalnız kalınca sen istesende istemesende düşüncelerin istemediğin tarafa yönelmeye başlayıp iş işten geçebilir ki burda beynini, mantığını kullanamayabilirsin.Çünkü mantığın çoktan devre dışı kalmış nefsin ile harekete geçmiş olabilirsin.
    Kendiniz söylemişsiniz akrabalarla, yakınlarla diye bende size diyorum ki Allah'ın nimetlerinden biridir ki ; " insanın nefsi kız kardeşe, yakın akrabaya uyanmaz" Düşünsene kız kardeşine, yakın akrabalarına saldırdığını...
    Şeytan her yerde insanın karşına çıkamaz bunu sizinde bildiğinizi biliyorum.

Diyorum ki ;

Tüm mesajlarınız öfke içeriyor

Biraz düşünün , olmayın çok katı.

Hikmeti bilmeyen, ayete uydurma diyen bir insan için fazla vakit harcamışsınız gibi.

bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

kız sakaryayı kazandı.yani benim okudugum yeri.kzı tabi benim sakaryada okdugumu ve evde kaldıgımı biliyodu.kız kazandıktan sonra yanıma gelip benim evimde kalmak istediğini söyledi.tabi ilkten şaşırdım.daha sonra kıza bunu ailesiyle konusmasını söyledim.kızın ailesi izin vermiş bu işe.daha sonra ben görüşmeye gittim.kızın babası kızın lisede iken yurtla ilgili kötü bi anı yaşadıgını söyledi ve kızın yurtta kalmak istemediğini söyledi.kızın babası yani amcam bana beni sevdiğini bana güvendiğini söyledi.kız ilk dönemden arkadaş bulunca arkadaşlarıyla eve cıkana kadar yanımda kalmasını söyledi.bende olur dedim.

bunlar bizle akraba tabi şöyle.babamın üvey kardeşinin kızı oluyor bu kız.yani babaları aynı anneleri farklı.babasıyla ilişkim iyi.hatta babasını bizim sülalede en sevdiğim insan diyebilriim.babası muhabbeti güzel bi insan. sık sık görüşürüz.evleri zaten bi 500metre kadar uzakta yani.kız ise arkadaş ortamını bilmiyorum ama dışardan davranışları iyi helal süt emmiş kız derler ya öyle işte.

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :).ev derli toplu olacak.geçen dönem erkek arkadaşımla kalıyodum evi görseniz girmezdiniz.yani benim açımdan bu iyi olacak

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bilmiyorum kabul etsemmi etmesemmi kafam karışık.arkadaşlarımla konustum bu olayı ama hepsi olayı direk bildiğimiz malum olaya bağladı.hepsi daha ergenlikten cıkamamıs.

sizinle paylaşmak istedim.böyle bi durum yaşayan varmı.tavsiyeniz varmı napayım ?

kızı beğeniyorsan al gitsin ne olacak, genç yaşda evlenmiş olursunuz.

dini hükmüne gelince aynı evde olmanız dinen caiz değildir.

dini konuyu takmıyorum dersen, kızla otur konuş oda eşşek değildir anlar.

önemli olan senin ne düşündüğün birazda. dayanamam kıza tecavüz ederim diyorsan uzak dur.

yok belki bişiler kendiliğinden gelişirse ben razıyım diyorsan akışına bırak.

belki kızın sevdiği felanda olabilir , kendi kendine gelin güvey olma hemen :)

bu işler belli olmaz, seni gerçekdende bir abi gibi seviyorda olabilir, bunuda düşünmen lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Bu tarz konulara sadece iki türden insan yorum yapar.

1.tipler aklı dinle yıkananlar. Hemen ayet,hadis,kuran muran bir şeylerden alıntı bırakıp kaçarlar. Bunlar provokasyoncu tayfa. Sorsan ''uyarmak görevimm kardeşşşş'' der.

2.tipler eline kız eli değimemiş adamlar. Bunların yorumları efsane ya Gariplerim ne bir kızla sevismisler, ne sevgilileri olmus. Bazılarının 1-2 tane olmus bütün kızları aynı sanıyor.

Problem ne .k sanırsın olimpiyatlar bunların evde olacak. Kız çirkinse kardes gibi takılacaklar, kız güzelse belki 1-2 sevisecekler. Size ne

quote:

Sen kendi şeyinin keyfini düşüneceksin yani bosver yatmayı kalkmayı.

hey yawrum tespite bak.playboy konuştu.dayanamamış 5 dakka sornada yorum atmış konuya.sen hangi tipsin

27 yasinda bakir body'ciyim ben

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.