|
Bildirim
|
Ters gitmemek en iyisi. Ben bir kere 74 vizemi saydirmadim alttan aldigim bir derste, daha yuksek alirim diye. Sinavim iyi gecmisti bir aciklandi 75. Asistani aradim hemen kagidima bakmak icin bir yere seminere gitmis. Profa gittim kagidimi gorebilir miyim dedim azarladi git itiraz et seninle mi ugrasacagim dedi. Gittim itiraz dilekcesi verdim. Notum 85 olarak degisti. 1989den beridir ilk defa not degismesi olmus bizim fakültede :) neyse 95lik kagidima 85i zorla aldim ama burada kapanmadi mesele tabiki.
Bir gun derse gidiyorum amfinin kapısında adim, ogrenci islerine gelin yaziyor. Gittim asistan beni çağırmış. Ciktim yanina beni cagirmissiniz dedim. Neden itiraz ettin diyor. Anlattim boyleyken boyle diye. Tekrar sordu neden itiraz ettin diye. Hakli yere itiraz etmisim notum yukseldigine gore dedim. Bana niye soylemedin dedi. Yoktun dedim gelmemi bekleseydin dedi. Valla ben kafama gore hareket etmedim prof dedi itiraz et diye dedim. Sinirlendi birden manyak yok 3 gun bekleyemiyorsunuz da bilmem ne bagirmaya basladi. İtiraz suresi 3 gun bizde geldikten sonra kagidimi gostermeseydiniz ne olacakti dedim. Finaline eklerdik fln fln bir seyler daha zirvaladi. Sen simdi bu dersi gecebilecegini mi saniyorsun dedi en son. Gecerim dedim. Ben bu okulda olduğum surece gecemeyeceksin, simdi gidebilirsin dedi. Goruruz dedim ciktim Tabi boyle tehdit edilince motivasyonum artti it gibi calistim finale. Gecmekle kalmadim 100u caktim. Ama acayip zor sormustu finalde 128 kisiden 17 kisi gecti. Yine uniden bir anim daha var onu da ilerleyen saatlerde editlerim :) İsinizi zorlastirirlar velhasili en iyisi takismamak. Hele ki takistigin hoca prof flnsa bittin. Ben kiytirik asistanla bile ne kadar uğraştım |
azına bile mıçar bişey diyemezsin
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|