Teğmen
21 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sezon başında ki Östersunds faciası sonrası yerine teknik direktör bakılan Tudor şuanda son yılların en iyi başlangıcını yaptı. Fatih Terim ayrıldıktan 4 yıl sonra rakibe basan, dengesini bozan, sürekli ileriye oynayan bir Galatasaray izliyorum. Buna rağmen hala Tudor’un taraftarda ve basında koltuğu bir puan kaybıyla sallanmaya müsait.

Özellikle GS taraftarına sormak istiyorum. Östersunds maçından hemen sonra Tudor gönderilse ve yerine Terim veya Lucescu geçseydi; üstüne de bugünkü sonuçları onlar alsaydı tepkiniz ne olurdu?
Şimdi Başakşehir ile kıyasımdan dolayı konuyu açanın FB yada BJK'li olduğunu düşünebilirsiniz fakat fanatikliği bir kenara atarsak Dursun'un başkan olduğu son iki sezondur Başakşehir Galatasaray'dan daha güçlü bir takım. Son iki yılda, iki takım arasında oynanan maçlarda bariz bir üstünlükleri de var.

Bu senede Elia ve Clichy gibi iki önemli isim aldılar. Hatta bizden aldıkları Chedjou'nun da bir çok kişi orada başarılı olacağına inanıyor. Ben Chedjou'yu beğenmesemde Semih, Ahmet, Serdar'dan daha iyidir. Oturmuş bir kadroları var. Üstüne Sneijder ve Gökhan İnler'e de çökerlerse bence BJK'nin en ciddi rakibi olurlar.

Galatasaray da iki senedir sadece bir tane sol bek var. Koskoca Galatasaray iki sezondur Fransa 2.liginden aldığı tek sol bek ile oynuyor. Carole'ün alternatifi sağ bek e aldığımız Linnes. Orta sahada topu defanstan çıkarabilecek oyuncumuz yok. Ondan sonra Bruma, Sneijder, Podolski gibi isimler büyük maçlarda etkisiz kalıyor. Buna rağmen daha defansa sadece bir transfer yapıldı.

Transfer için adı geçen isimlerden Feghouli beni de heyecanlandırıyor ama öncelik stoper, iki tane orta saha ve sağ, sol bek olmalı. Yoksa bu sene de Başakşehirin gerisinde kalırız.
Yaklaşık 2 hafta önce denk geldim. İlgimi çekti ama hiç bir yerde tam olarak nasıl yapıldığını bulamadım. Benim etkilendiğim seçme hakkını karşısındaki kişiye bırakmasına rağmen sanki hiç bir şey yapmadan ilk çektiği kartı buluyor.

Bir hafta önce 6 yıllık biligsayarımın ekran kartı bozuldu ve bende i5 işlemci olduğundan yeni Pc yerine, özelliklerini yükseltmeye karar verdim. Ben İzmir'de olmadığımdan babama bıraktım her şeyi sağolsun oda yüzüne bulaştırmış

Öncelikle 2 gb ram vardı onu 8gb yaptık, windows 7 32 bit yerine win10 64 bit'e yüklettim. Eski bozulan ekran kartım ATI Radeon 4650'ydi. Bunun yerine oradaki arkadaşlar NVidia Ge Force GT 420m takmışlar ve gerçekten ekran kartı bana felaket kötü geldi. İzlenimlerime göre oyun performansı eski kartımın gerisinde çünkü kasmalar var. Bu konuda doğrumu düşünüyorum cevaplarsanız sevinirim.

Bir de bu ekran kartı yerine Fifa 16 vb spor oyunları için GTX 750 Ti takmayı düşünüyorum acaba PC buna uyar mı çok bir bilgim de yok açıkçası bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu da PC'nin şuan ki özellikleri
İşlemci: InteL(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67 GHz4(CPUs), ~2.7GHz
Bellek: 8192MB RAM
Kart: GeForce GT 420
Bilmem hatırlarmısınız Lig TV spikerlerinin sürekli vurguladığı bir kelime Sneijder'in gol attığı her maç kazanıyorduk. Bu sezona kadar WS10 Galatasaray kariyeri boyunca gol attığı tüm maçlardan sahadan 3 puan ile galip ayrılmıştık. Hatta ligin 3.Haftasında 2 gol attığı Konya maçını da 4-1'lik skorla geçtik.

Fakat o günden sonra Rize maçı ile beraber gol attığı son 3 maçın üçünü de kaybettik.

Rize 4-3
Beşiktaş 2-1
Osmanlı 3-2

Bu tarz uğurlara, uğursuzluklara inanmam ama gözüme ilginç bir istatistik gibi geldi.
Ben FM15'e yeni geçtim. Yaklaşık 3 senedir FM12 oynardım ve orada 1milyona adamı satıp ondan gelen para ile adam alırdım.
-Bu seride ise ilk başta kulübün borçlarını hafifletmek için transfer yapmadım. Bazı oyuncularla daha düşük ücretli yeni anlaşmalar yaptım. Sneijder 4 alıyorken 3m'a, Melo 2.75M, Emre Çolak 400k vb...
-Sene sonu yönetim 7milyonluk bütçe verdi. Satılan oyunculardan kullanm yüzdesi %10 olarak belirlendi. Chedjou6, Semih 15 ve diğer oyuncularla birlikte yaklaşık 16m kazanıp 6m civarı para harcadım. Maaş bütçesinide 64milyondan 54milyona indirdim.
-Şimdi üçüncü sezona başlıyorum ve kulüp başkanı mayıs sonunda değişti. Bütçe 6 milyon olarak blirlendi. Tranfere yaklaşık 3m harcayıp, Bruma(24m), Telles(13m), Dzemaili(8m), (Guidetti5.75) ve bazı oyunlarla birlikte 59m gelir elde ettim. Ama maalesef 3milyon elimde bütçe var.

Acaba bu kaç sezon daha sürer. Birde Schalke, İnter, Sevilla, Udinese'den teklif aldım. Onlarda da transfer geliri yüzdesi %10-25 arası mıdır. Yoksa sadece borçlardan dolayı Türkiye liginemi özgü. Benim dışımda ligde diğer takımlarda oyuncu alamıyor.
Ben orta alanda Hamit'i son maçlarda çok beğeniyorum. Bu sene Melo ve Selçuk'tan orta alanda gözüme daha iyi geliyor. Melo iyileştikten sonra Hamit kesilmeli mi yoksa FB gibi 3'lü orta saha kullanmalıyız? Selçuk, Melo, Hamit üçlüsü ligin en iyi orta sahası olur. FB gibi Caner ve GG tarzı bekler olsa yada Riera, Eboue'ye sahip olsak çok iyi olurdu.
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır en başta arka fonda çalan müziği arıyorum. Bilen biri varsa yazabilir mi?

19 Aralık 2003 günü camii sokağından korsan GTA Vice City aldım ve 22 Aralık 2003'ten bugüne kadar RC Helikopter bölümünü geçemedim Bu bölüm yüzünden GTA San Andreas'ı 5 yıl sonra yükledim. San Andreas'ı 1 hafta'da bitirdim fakat Vice City bitiremiyorum.

GTA V çıkıcak ben hala Vice City oynuyorum. Ünide kafede otururken Vice City açıyorum sağda solda millet görüyor; vaayy bro efsane oyun diyorlar. Millet fantazi olarak oynuyorum sanıyor. Şimdi adamın birine helikopterli bölümü 11 senedir geçemedim desem afedersiniz bir yeriyle güler. FB'nin Türkiye kupası sendromu gibi oldum yada GS'nin kadıköy kabusu gibi... Oraya gelince elim ayağım titriyor.

Bu oyuna başladığımda ilkokul sondum. Bu sene Üniyi bitiricem ama oyunu bitiremedim. FM 2009'da 3.ligen aldığım Göztepeyi hilesiz CL şampiyonluğuna taşımış adam olarak bu bölümü geçemiyorum.

Arkadaşlar bir bu bölümü nasıl geçeriz; iki bu bölümden sonraki bölümler nasıldır. Ne zaman arkadaşlar arasında bu oyunun konusu açılsa ağzımı açamıyorum. Lüften bir el atın.

NOT: CSB değildir.
Dün Hamza Hamzaoğlu ismi açıklandığında beri bir Sneijder muhabbeti'dir gidiyor. Hamza hoca Sneijder'i istemiyor; Albayrak Sneijer'i satacak. Arkadaşlar dikkatli olun zaten basın Sneijder'in üstüne oynuyor. Yalansa yalan deyin.

Basın geldiğinden beri adamı taraftarın önüne atmaya çalışıyor. FT Drogba'yı gülerek karşıladı; Sneijder'de gülmedi. Mourinho Chelsea'ye gidicek Sneijder'ide alıcak. FT kovuldu; emri Sneijder verdi. Mancini geldiği zamanlar Milan'a istyor denildi. Milanda o dönem iki tane on numara mevkki vardı. Biri Honda diğeride Kaka.

Manu bu kez sözde istedi. Baktılar kimse tınlamamya başladı bu kezde James'i satan Monaco Sneijder'e talip oldu. Monaco'nun sahibi takımdan desteğini çekti. Bu haberler sadece oyun. Albayrak gelince yine istenmiyorlar patlak verdi.

Şimdi biz Hamza hoca gelir gelmez Sneijder'i istemiyor diyoruz. Basına malzemeyi biz veriyoruz. Bundan kim etkileniyor Sneijder yeni gelen TD ve tabii ki tribünler. Admalara sayenizde bugünde haber çıktı.

http://www.sporx.com/hamzaoglu-yildiz-oyuncuyu-istemiyor-SXHBQ425359SXQ

Haberi yapanda Tahir Kum'un sitesi.
Hakkında
Forum İmzası:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.991
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.097 (Bu ay: 1.077)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.399 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.