Şimdi Ara

Üniversitede hoca ile anlaşamama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Calismiyorum dostum. Yuksek lisans yapiyorum, iskocyadayim. Daha once de abddeydim. Bursluyum donuste akademisyen olarak calisma zorunlulugum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Ters gitmemek en iyisi. Ben bir kere 74 vizemi saydirmadim alttan aldigim bir derste, daha yuksek alirim diye. Sinavim iyi gecmisti bir aciklandi 75. Asistani aradim hemen kagidima bakmak icin bir yere seminere gitmis. Profa gittim kagidimi gorebilir miyim dedim azarladi git itiraz et seninle mi ugrasacagim dedi. Gittim itiraz dilekcesi verdim. Notum 85 olarak degisti. 1989den beridir ilk defa not degismesi olmus bizim fakültede :) neyse 95lik kagidima 85i zorla aldim ama burada kapanmadi mesele tabiki.

Bir gun derse gidiyorum amfinin kapısında adim, ogrenci islerine gelin yaziyor. Gittim asistan beni çağırmış. Ciktim yanina beni cagirmissiniz dedim. Neden itiraz ettin diyor. Anlattim boyleyken boyle diye. Tekrar sordu neden itiraz ettin diye. Hakli yere itiraz etmisim notum yukseldigine gore dedim. Bana niye soylemedin dedi. Yoktun dedim gelmemi bekleseydin dedi. Valla ben kafama gore hareket etmedim prof dedi itiraz et diye dedim. Sinirlendi birden manyak yok 3 gun bekleyemiyorsunuz da bilmem ne bagirmaya basladi. İtiraz suresi 3 gun bizde geldikten sonra kagidimi gostermeseydiniz ne olacakti dedim. Finaline eklerdik fln fln bir seyler daha zirvaladi. Sen simdi bu dersi gecebilecegini mi saniyorsun dedi en son. Gecerim dedim. Ben bu okulda olduğum surece gecemeyeceksin, simdi gidebilirsin dedi. Goruruz dedim ciktim

Tabi boyle tehdit edilince motivasyonum artti it gibi calistim finale. Gecmekle kalmadim 100u caktim. Ama acayip zor sormustu finalde 128 kisiden 17 kisi gecti.

Yine uniden bir anim daha var onu da ilerleyen saatlerde editlerim :)

İsinizi zorlastirirlar velhasili en iyisi takismamak. Hele ki takistigin hoca prof flnsa bittin. Ben kiytirik asistanla bile ne kadar uğraştım

Dinliyoruz hocam

Edit :Yazmışsınız görmemimişim

Edit 2 : Vay be hocam neler yaşamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackAvrupa -- 4 Kasım 2016; 12:58:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlaşılan altdan alıp hocanın huyuna gideceğiz.. Boş yere çöpe atamam senelerimi. tabi bu arada da en minimum şekilde savunucaz kendimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

2012de mezun oldum

Secmeli ders örgüt kültürü dersi idi. İstanbul universitesi isletme fakultesi

Dediginiz gibi, umarim kimsenin basina gelmez

Pamukkalede sıkıntı yok şuan iibfde hocam ama tabi daha ilk sene bakalım neler olucak

Bölüm nedir hocam

• JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam neler neler yasadik. Üniversite hayatim cok renkli geçti

• Devrimci Kardeş Bence Tartışma Üni Hocaları İle Sınavlardan Bırakabilir
  • Ego..
    Adamın 2 kayda değer makalesi,kitabı yok prof olmuş (oda nasıl olmuşsa..) ego tavanlarda sanki sanırsın nobel ödüllü bilim adamı
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Tartışma değil hocam, hakkimi yedirmeme, kendimi savunma :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki özel okulda falan birşey dersin altında kalmazsın ama devlet okulunda adam sana küfür etse bile cevap vermeyeceksin.Şikayet edersin duyulursa sadece dersin hocası değil tüm bölüm tavır alır.Hele profsa yağcılık için ellerinden gelen zorluğu yaparlar.Devlet üniversitelerinde hak,hukuk falan bekleme.Canı isterse sınava girmeyen adama 50 verir geçirir.Hepsi kendini ayrı bir yerde insanlardan üstün görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuriboyka

eğer benim bahsettiğim seviyede bir sıkıntın olursa gider arabayla çarparsın gerekli mesajı yine verirsin. benim böyle bir derdim olmadı ama benim 1 senemi gıcıklığına çöpe atacak adamın huzurunu mutlaka kaçırırım hayatı boyunca unutamaz. zaten hocayla kavga edip silahla vursam ağır tahrik indirimi pişmanlık iyi hal vs vs diyerek 5 sene cezaevinde yatarsın olacak olan o. akademisyenlerde bunun farkında sonuçta texax gibi ülkeyiz çok nadir hocalar böyle deli cesareti gösterip insanların emeğini hiç edebilir.
    edit:bu arada hiçbir akademisyen o şekilde kafese falan giremez direk atarlar adamı okuldan 2 seneye yakın kick box yaptım antremanlara göbek eritmeye gelen 30lu yaşlardan erkeklerden biridir büyük ihtimalle.

Planlı adam öldürmek veya yaralamak suçunda agir tahrik indirimi mi var?

• Ben 3. sınıfta bir hocayla tartışmıştım sınıfta. Hoca bana laf söylüyor ben de ona cevap yetiştiriyordum. Hoca bayağı bir sinirlendi dersi erken bırakıp gitti. Sonraki hafta ben derse gitmedim ama arkadaşlar anlattı. Hoca sınıfta öğrencilere karşı çok soğuk davranmış, dersi anlatıp gitmiş. Bundan sonra böyle işleyeceğim falan demiş. Sınıftakilerde hocaya yalvarıp yakarmışlar. Bir kişi yüzünden bizi yakmayın vs. diye.

O sene ben zaten çoğu derse girememiştim bazı problemlerden dolayı. Bu hocanın dersinden de kalmıştım haliyle. Son sınıfta tekrar aldım. Derse giriyordum ama hocayla aramızda hafif bir soğukluk vardı. Aslında sevdiği bir öğrenciydim. Bu tartışmadan önce muhabbetimiz falan vardı. Neyse işte zamanla o soğukluk gitti. Dersi de AA ile verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

quote:

2012de mezun oldum

Pamukkalede sıkıntı yok şuan iibfde hocam ama tabi daha ilk sene bakalım neler olucak

Bölüm nedir hocam

UTF hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 4 Kasım 2016; 18:15:37 >
  • quote:

Calismiyorum dostum. Yuksek lisans yapiyorum, iskocyadayim. Daha once de abddeydim. Bursluyum donuste akademisyen olarak calisma zorunlulugum var

Güzel bi zorunlulukmuş.
    Sevindim adınıza.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2012de mezun oldum

Bölüm nedir hocam

UTF hocam.

Bende UTF hocam ama ben daha hazırlıktayım siz muafiyet sınavını geçerek mi geçtiniz bölüme ?

• Sast kullanıcısına yanıt
    Hangi üni hangi bölüm

• Suan icin soruyorsan uni of stirling, international accounting and finance. Lisansı soruyorsan istanbul isletme fakultesi turkce isletme bolumu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2012de mezun oldum

Bölüm nedir hocam

UTF hocam.

Bende UTF hocam ama ben daha hazırlıktayım siz muafiyet sınavını geçerek mi geçtiniz bölüme ?

Yok, evim uzak olduğu için muafiyete girmedim.
    B1 kurundan başladım 2 ay okuyup B2'ye geçtim ve sonrasında C1'e geçti gösterttim kendimi ( isteğe bağlı C1) gitmedim.
    Bölüme de geçmedim 2.dönem tatil yaptım 4 ay 3 ay da yazın 7 ay tatil yapmış oldum.
    Bölüme geçen arkadaşım var 2.dönem, 1.dönem derslerini görmeden gördüğü için dersleri kaldı 2 dersten şimdi de bizim derslere geliyor pek memnun deği açıkçası çünkü sürekli çakışık gidecek biz 2.döneme geçtiğimiz zaman o 2.sınıfın 2.dönemini görücek. 1. dönem dersleri olmadan 2. dönem derslerini başarabilmek çok büyük başarı gerçekten ama hep bir şeyler eksik kalıyor diyor arkadaş.
    Hangi kurdasın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2012de mezun oldum

Bölüm nedir hocam

UTF hocam.

B1 kurundan başladım 2 ay okuyup B2'ye geçtim ve sonrasında C1'e geçti gösterttim kendimi ( isteğe bağlı C1) gitmedim.
    Bölüme de geçmedim 2.dönem tatil yaptım 4 ay 3 ay da yazın 7 ay tatil yapmış oldum.
    Bölüme geçen arkadaşım var 2.dönem, 1.dönem derslerini görmeden gördüğü için dersleri kaldı 2 dersten şimdi de bizim derslere geliyor pek memnun deği açıkçası çünkü sürekli çakışık gidecek biz 2.döneme geçtiğimiz zaman o 2.sınıfın 2.dönemini görücek. 1. dönem dersleri olmadan 2. dönem derslerini başarabilmek çok büyük başarı gerçekten ama hep bir şeyler eksik kalıyor diyor arkadaş.
    Hangi kurdasın?

Hocam benim kur um baya düşük a1 malesef bana zor geliyor şuan nedense hazırlık

Kalabilirimde yani bilmiyorum geçme notu 70 çok yüksek bence .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2012de mezun oldum

Bölüm nedir hocam

UTF hocam.

Hangi kurdasın?

Hocam benim kur um baya düşük a1 malesef bana zor geliyor şuan nedense hazırlık

Kalabilirimde yani bilmiyorum geçme notu 70 çok yüksek bence .

Devamsızlık yapma ödevlerini yapmaya çalış derste aktif ol. Geçersin.
    A1 zor geliyorsa B2'de yandın o zaman essay yazıcaksınız.
    Hele de Ersin hoca gelirse iyice yandınız. Essayde verdiği kalıplar dışında yazarsan çizen bi hoca, ingilizcesi çok çok iyi. Derste serttir zorlar yanlış yapınca kızar ama iyi öğretir.

88 ortalamayla mezun oldum ben 4 ayda. Ortalamanı yüksek tut erasmusta çok işine yarayacak diyorlar.
    Gerekirse otur youtube üzerinden dinle dersleri, internette her şey olmasa da bir çok şey var. Midterm kaç?

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Merak ettigim olay bu iste hocam. Hocayla aramin bozuk olmasina ragmen dersinde yuksek not alirsam bi yamuk yapmasi ve emeğimi cope atmasi. Buna lisede suç diyorlardi, itiraz edersen geometri zümresi toplaniyor ve kagidi yeniden okuyor. Ama bu yazdigini silme.olayi bence alçakça bir davranış ve ispatlanamaz. Anca tükenmez ile yazmak lazim o da yasak herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.