Şimdi Ara

Yabancı kız ile anlaşıp Türk kızı ile anlaşamama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir şey fark ettim. İnternet üzerinden yaptığım görüşmelerde ve yurtdışına gittiğimde yabancı kızlar ile konuşunca 1 saat içinde bana numaralarını verirken Türk kızları için maalesef durum aynı olmuyor.

Yabancı kızlarla olsaydı problem bende diyeceğim. Aynı zamanda hadi konuştuk diyelim türk kızı ile devamı gelmiyor ya da çok sıkıcı oluyor. Egoist konuşmalar beni sinirlendiriyor ve o ilerlemiyor.

Benimle aynı problemi yaşayan var mı? Bilmiyorum belki ben deplasman adamıyım iç sahada kötüyüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 17 Nisan 2017; 14:23:33 >

• Hojam bu işin türkü-yabancisi yok bence ki istisnalar kaideyi bozmaz.neyse işi bilen kiz ve bilmeyen kiz var diyelim.çapkin kizlar her zaman iyidir ve severim.zaten hep o tür kizlarla takilmişimdir.yabancilar bu konuda biraz daha rahat sadece.daha sosyal ve iletisimleri kuvvetli.bizimkilerin çoğu kezban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sende değil kardeş

• Olaya empati kurarak yaklaş, öyle değerlendir derim.
    Kız olduğunu varsayalım, Türkiye'de tanımadığın bir erkek senden numaranı neden ister, numaranı verdiğinde nelerle karşılaşma ihtimalin yüksek? Öte yandan, toplumumuzda özel hayat ve özel hayata saygı, taciz, taciz vb. durumlara karşı yaptırımlar - hukuki ve abi/dayı yoluyla yaptırım - neler, bunları bir araştırıp tekrar sormalısın o soruyu kendine.
  • Müslüman numara vermez oliiim şaka bi yana bende ukraynada gürcistanda ve makedonyada çok samimi arkadaşlıklar edindim kız olarak ama türkiyede kız arkadaşım 5 parmağı geçmez

Özet : sorun sende değil , bende yada bizde değil

• Çok güzel anlaşmışsın helal olsun sana,
    yabancı bir kızın numarasını vermesi sana yazdığı anlamına gelmiyor kız kibarlık olsun diye verir.Sonrasında sana direk git seni istiyorum demez kibarca geri çevirir.Diyelim ayarladın sonra Johny'nin partisinde alkolü fazla kaçırıp bred'e verirse bakalım anlaşabilcek misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 17 Nisan 2017; 15:44:22 >
  • Yabancı kızlar daha güzeldir.

https://store.donanimhaber.com/e6/89/7f/e6897f718b384a90055f1c969e1ee108.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.