Şimdi Ara

Üniversite geldiğime geleceğime pişman oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan burası ne pis bir yer? Bilsem böyle bir yer olduğunu girebilmek için bu kadar çabalamaz hayatımdan ödün vermezdim. İnsanlarda insanlık kalmamış zaten. Kim kime dum duma yaşanan hayatlar. Yaşadığım onca stres bunun için miydi?
    Okuldan da insanlardan da nefret etmeye başladım zaten, kusmak istiyorum o kadar iğrençler ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 25 Kasım 2019; 11:45:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hata sende. Ne bekliyordun ki?

Evet bir kötü insan olacak, bir sürü de iyi insan olacak. Toplumun bir çeşit çorbası gibi düşün üniversiteyi. Hangisinin çok olacağı biraz şans işi, kimi zaman löp et gelecek kaşığına kimi zaman ise kemik.

Senin yapman gereken kafana göre üç beş kişi bulup onlarla takılmak. Öyle herkesle iyi olayım gibi pembe bir dünya yok. Ne üniversitede ne iş yerinde. Hatta yeri gelecek kimileri ile zaten hiç muhabbetin olmaması daha iyi olacak. Hatta bazen iyi ki tanımıyor muşum bile diyeceksin.

Takılma böyle şeylere.
    ya nedir bu ikiyüzlülük,samimiyetsizlik,yalan muhhabbeti falan ? edebiyatçımısınız yoksa hala ergenlikten çıkamadınız mı ? yani muhtemelen okulundaki diğer öğrencilerden bahsediyorsun bu insanların senden nasıl bir çıkarı olabilir ki sana yalan söylesinler,umursamaz olsunlar ? en fazla not istersin yok diye yalan söylerler :D valla şu ergen muhabbetlerinde gına geldi artık.Üniversiteye geçmişiniz bi kendinize gelin..
  • köyüne dön öyleyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Artık bunun için de çok geç. Köyden hiç çıkmasaydım daha mutlu bir hayatım olurdu. Ama çok zaman kaybettim.

• Ney bu igrenc seyler?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Insanların ikiyüzlülüğü, samimiyetsizliği, yalanları, umursamazlığı... Daha birçok şey sayabilirim. Herkes kendi hakkını korumaya gelince çok iyi koruyor ama kimse başkasının hakkını yerken tereddüt etmiyor.

• Alışıyorsun zamanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

köyüne dön öyleyse
    O gitmeyecek sen defolup gideceksin. Okumaya gelip başka haltlar yiyenler için değil orası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede üniversite et pazarıdır,sirktir,esnaf rızkının kapısıdır,fosil hocalardır,slayttır,köyün bayırından inmiş bastırılmış bünyelerin çiftleşme dansı yaptıkları mekandır

Yani bilim,sanat,felsefenin dışında kalan her şeydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Kasım 2019; 10:3:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

köyüne dön öyleyse
    Nereye dönecek

Zaten köyde
  • Hocam alışamıyorum ya. Kendimi bozmam lazım alışabilmek için. Kendi karakteriminden de vazgeçemiyorum. Ya çevremdeki insanları değiştiricem yada ben değişicem. Arada kalmaktan bıktım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Hocam alışamıyorum ya. Kendimi bozmam lazım alışabilmek için. Kendi karakteriminden de vazgeçemiyorum. Ya çevremdeki insanları değiştiricem yada ben değişicem. Arada kalmaktan bıktım artık.
    boz gitsin kendini bence

• Olmaz hocam bu dünyada elimizde ne var ki zaten kişiliğimizden başka?

• quote:

Olmaz hocam bu dünyada elimizde ne var ki zaten kişiliğimizden başka?
    hocam akilli davran. goturebildigini gotur bence. bidaha boyle bi ortam bulamassin. ayrica hangi uni

• Hocam mevzu götürmek değil ki böyle bir niyetim olsa zaten bu zamana kasar çok götürürdüm.

• quote:

Hocam mevzu götürmek değil ki böyle bir niyetim olsa zaten bu zamana kasar çok götürürdüm.
    Elin kırosunu,cahilini götürüp ne yapacaksın.Turşusunu mu kuracaksın
  • Bu tür insanlar her yerde var.
    Sen buradakilere alışamadıktan sonra iş hayatında da sıkıntı olur.
    Salla geç onları zaten sen umurlarında bile değilsin.
    Çok takma kafana sen kendini biliyorsun kendi işine bak.
  • Hata sende. Ne bekliyordun ki?

Evet bir kötü insan olacak, bir sürü de iyi insan olacak. Toplumun bir çeşit çorbası gibi düşün üniversiteyi. Hangisinin çok olacağı biraz şans işi, kimi zaman löp et gelecek kaşığına kimi zaman ise kemik.

Senin yapman gereken kafana göre üç beş kişi bulup onlarla takılmak. Öyle herkesle iyi olayım gibi pembe bir dünya yok. Ne üniversitede ne iş yerinde. Hatta yeri gelecek kimileri ile zaten hiç muhabbetin olmaması daha iyi olacak. Hatta bazen iyi ki tanımıyor muşum bile diyeceksin.

Takılma böyle şeylere.
  • Knka bende senin gibiydim sinifimdan ozellikle 2 kisi seçtim benim kafadan olup iyi olan tipleri simdi onlarla beraber takiloyorum 4 aydir ama zaten tekrar yks giricem giderim buyuk ihtimal

• Alışma, dersine bak kalan zamanda da kendine uğraş bul.

• İş hayatına atılınca intihar edeceksin demek ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.