Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basis35

DS4 sorunu var. Oyunla alakası yok. Oyunda takılma donma yavaşlama gibi sorun olsa arkadaki adamlarda da aynı sorun olur. Senin yönlendirdiğin karakter ağırlaşırken arkadan koşan adamlara bakıyorum aynı ağırlık, yavaşlık yok. Varsa imkanın başka bir DS4 ile deneyin büyük bir ihtimal düzeldiğini göreceksiniz

Ağırlık,yavaşlıktan kastım oyunun akışı ile ilgili değil. oyun normal ilerlerken yönlendirdiğim karakterin ileri doğru hareketlerinde Takılma ve yavaşlama oluyor. Oyun normal hızında devam ediyor. sadece ileri doğru hareketlerde oluyor. farklı oyunlarda bir sorun yok. DS4 sorunu da olabilir.
    ama diğer oyunlarda ileri doğru hareketlerde sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastNova

Bende 2. oyunun 20. bölümündeyim. İkinci oyunun daha güzel olduğunu herkes söylüyodu ama ben bu kadar büyük bir atılım beklemiyordum. Hayranlıkla oynuyorum platini hak eden bir yapım

UC1 ve 2'yi aynı firmanın yaptığına inanmak zor
  • Nihayet 2.oyun da bitti. İlk oyunu hiç beğenmedim ki hikayeyi hatırlamıyorum bile neredeyse bırakıp satacaktım oyunları. 2.oyun a da zorla başladım ama iki oyun arasında bu kadar mı fark olur ya?2.oyunu 1 günde bitirdim. Bu güne kadar hiç bir oyunda görmediğim atraksiyonu yaşadım. Hele o
    kamyondan kamyona atlama bölümünde aşka geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 25 Ekim 2015; 11:35:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanedir zaten 2.oyun iyiki öyle bi hata yapmamışsınız ;)
  • bende ilk oyunu biraz önce bitirdim türkçe oldugu için hikayeyi anlayarak oynadım çok güzeldi 23 bölüm oldugu için baya uzun sürdü seslendirmeler tam olmuş hiç eksiklik hissetmedim oyundan ödüller kazandıkca oynanan karakter değişebiliyor ben 16 bölümden itibaren para asker olarak oynadım değişik bişey oldu güzeldi farklı karakter oldu bazı bölümlerde karanlık sahneler vardı yaratıklar çıkıyordu sanki korku gerilim oyunu oynuyormuş gibi hissettim şimdi uncharted 2 e başladım grafik olarak 1 ve 2 arasında gerçekten aşırı derecede farklar var ikinci oyun 1080p 60fps tam olmuş sanki 2015 yılında yeni çıkmış bir oyun grafiği var çağ atlamış herşey güzel gidiyor bu seriyi almayan oynamayan varsa çok şey kaçırıyor hiç beklemeden alsın martta uncharted 4 gelecek seriyi tamamlamış olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

arkadaşlar oyunların oynanış süreleri nasıl.? tatmin edici uzunluktamı yoksa 4-5 saatte bitiyormu her oyun.?

şakamısınız.? :D oyunu hiç oynamamış, merak eden, almak isteyen birisi olarak birşey sorduk adamlar eksi vermiş ne günlere kaldık ya :)

neyse bir daha sorayım oyunlar nasıl uzunmu arkadaşlar yoksa 4-5 saatte bitiyormu herbir oyun yani süresi tatmin ediyormu.?
  • neden mesajlarının eksilendiği zaten belli oluyor önceki sayfalardaki mesajlarda sorularının cevabı zaten var hiç bakmadan okumadan direk sorarsan üyelerde mesajlarını eksiler

ayrıca tek discte 46 gb boyutunda 3 tane türkçe oyun var nasıl 4 5 saatte bitecek açıklar mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 25 Ekim 2015; 20:15:58 >
  • 2-3'te multiplayer yok diye duymuştum collectionında, var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozz -- 25 Ekim 2015; 20:26:07 >
  • alozz kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ve 3. oyunda buglar havada uçuştu bende .

2. oyunda
    Nepal taraflarında tankla mücadele ettiğimiz köyde en son dar bir sokakta yeşil bir tahta kapı var.Burayı normalde yapay zeka olan bize rehberlik eden Tenzin'in (sakallı Tatarlara benzeyen adamdı, adı yanlış olabilir ) o kapıyı açması gerekiyormuş.
    ben uğraş babam uğraş acaba bir yerlerde bir şeyi mi unuttum veya göremiyorum diye. Sonra dayanamadım olduğum yerde save aldım sonra oyunu tekrar "oyun yükle" diyerek aynı kaldığım yere geldim.Nihayet
    o kapıyı açtı adam da ilerleyebildim.

3. oyunda
    Gemi mezarlığı bölümünde sol tarafta duran küçük ölçekli bir geminin üstünden denize dalınca geminin altında takıldım kaldım.adamlar bana el bombası atıyorlar , mermi yağdırıyorlar ama öldüremiyorlardı. yine save atıp yükleyip kurtuldum o bugdan
    ve
    Suriye bölümünde at üstünde gittiğimiz bölümde kamyonlardan birine atladım ardından oradaki adamı öldürüp yeniden ata bineceğimde bir baktım atım yok ortada

Bir de 3 oyunun da genelinde olan bir sorun: dürbünlü ile kafaya tam da suratın ortasına hedef almama rağmen yapay zekanın ölmemesi .Mermiler kayboluyor hedefte .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Nihayet 2.oyun da bitti. İlk oyunu hiç beğenmedim ki hikayeyi hatırlamıyorum bile neredeyse bırakıp satacaktım oyunları. 2.oyun a da zorla başladım ama iki oyun arasında bu kadar mı fark olur ya?2.oyunu 1 günde bitirdim. Bu güne kadar hiç bir oyunda görmediğim atraksiyonu yaşadım. Hele o
    kamyondan kamyona atlama bölümünde aşka geldim

Yaaa ben demistim sana bro

• Kardolar selam, bu oyuna başlamayı düşünüyorum ve oyunu büyük ihtimal kutulu alıcam.
    PS4 'üm var ve oyunla ilgili pek fazla bilgim yok...
    Oyun seri halindeyse almam gereken ilk oyun hangisi acaba
  • kutulu aldıgın zaman 3 oyun birden almış oluyorsun 1.ci oyundan başlarsın
  • Arkadaşlar oyun boyutu nedir? Bende 40 gb gibi birşey indirdim completed diyor ama 3 oyunun toplam boyutu bu olamaz diye düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Arkadaşlar oyun boyutu nedir? Bende 40 gb gibi birşey indirdim completed diyor ama 3 oyunun toplam boyutu bu olamaz diye düşünüyorum?

Doğrudur 40 küsür bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Arkadaşlar oyun boyutu nedir? Bende 40 gb gibi birşey indirdim completed diyor ama 3 oyunun toplam boyutu bu olamaz diye düşünüyorum?

1.01 güncellemesiyle beraber yaklaşık 45 GB.
  • Ben boyle bir sey gormedim arkadas ps3te tum oyunlarını bitirmeme ragmen yinede aldım merak ettim grafikleri oturdum bugun 2.oyununu bitirdim kalkamadım basından sen nasıl bir oyunsun yalnız bu collection cok iyi olmus oyun icinde kazanılan ödüller acılan resimler tam nostalji havası katmıs su oyunu hicbir insan evladı gomemez yasasın nate direnişi

• Ben serinin hayranı olduğum için, her birinin yeri bende ayrı, düşünürseniz ilk oyun 2007 yılında çıkmış 8 yaşında bir oyun. O zaman için çok güzeldi ve bugün bile kendini oynatıyor. İlki zorda bitirip ikinci oyuna başladığımda benimde ağzım açık kaldı grafiklere. Cidden ikisi arasında hayranlık uyandıracak bir fark var. Üçüncü oyunda dahada iyidir diye tahmin ediyorum. 2007'de oynarken ilk oyunda daha zorlandığımı hatırlıyorum, bu sefer zor seviyede bile zorlanmadan bitirdim... Oyunda bol bol screen shot alıyorum, sonra çizgi roman havasında poster yapmayı planlıyorum :)
  • Herkez oyunu bitirdi ben daha yeni aldım,şimdi iniyor 44 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasyas01 -- 28 Ekim 2015; 12:02:56 >
  • Bu güçlü kombo vuruşu bende olmuyor nedense. Oyunda ilk güçlü komboyu kendisi anlatıyor: önce yumruk at , sonra üçgene bas ardından tekrar yumruk at diye , fakat ilk güçlü komboyu yaptıktan sonra denemelerimde ilk yumruk ardından üçgene basınca Nathan birşey yapmıyor ; karşı taraftan yumruğu yiyor.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.