Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Aralıkta açılacak Uncharted 4 beta'sı için bu koleksiyona sahip olmamız şart mı ?

evet şart Nathan Drake Collection ve plus üyeliği gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 21 Ekim 2015; 23:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Aralıkta açılacak Uncharted 4 beta'sı için bu koleksiyona sahip olmamız şart mı ?

şart deyil plus üyeleride oynıyabilecek

Şart. Beta'ya sadece The Nathan Drake Collection sahipleri katılabilecek. Ayrıca The Nathan Drake Collection'a ek olarak aktif bir Plus üyeliği de gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

quote:

şart deyil plus üyeleride oynıyabilecek

Şart. Beta'ya sadece The Nathan Drake Collection sahipleri katılabilecek. Ayrıca The Nathan Drake Collection'a ek olarak aktif bir Plus üyeliği de gerekiyor.

pardon aklımda yanlış kalmiş. aynen dediğiniz gibi Nathan Drake Collection ve plus üyeliği gerekiyor
  • quote:

quote:

Ben beta'ya da katılmak istiyorum. Oyunun sadece ilk basımlarında mı beta'ya erişim hakkı var. Henüz almadım, elimi çabuk mu tutmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ben beta'ya da katılmak istiyorum. Oyunun sadece ilk basımlarında mı beta'ya erişim hakkı var. Henüz almadım, elimi çabuk mu tutmalıyım?

bildiğim kadarıyla oyunun ps4 de yüklü olması yeterli 4-13 aralık arası oynanabilecek.
  • 2. oyundayım.
    Tren
    bölümündeyim.Ezici zorlukta oynuyorum
    Silahla ölmeyen bir adam var.Adam üzerime geliyor ve yumruğu kavrayıp 2 harekette öldürüyor .15 kez denedim yine geçemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

2. oyundayım.
    Tren
    bölümündeyim.Ezici zorlukta oynuyorum
    Silahla ölmeyen bir adam var.Adam üzerime geliyor ve yumruğu kavrayıp 2 harekette öldürüyor .15 kez denedim yine geçemedim.

Kafasına ateş edip kaskını düşür. Kaskı düştükten sonra hızlıca üstüne doğru koşup yumruklamaya başla. Ekranda God of War serisindeki gibi QTE tuşları çıkana kadar yumrukla, sürekli kare tuşunu bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 22 Ekim 2015; 0:42:13 >

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Sağolun
    Merhaba arkadaşlar,

5 günlük tatil için bu haftasonu oyunu almayı düşünüyorum. Kutulu alacağım. En ucuz ve güvenilir olarak nereden alabilirim? Büyük ihtimalle bu haftasonu n11'de indirim olacak oradan almaya sıcak bakıyorum.
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    Aldigin yerin kargo gonderim surelerine dikkat et kargo tatil boyunca kapali kargo şubesinde beklemesin

• Uncharted 3 ü de bitirmeyle birlikte collextion serisini tamamlamış oldum...
    Oyunu bu zamana del hiçbir serisini oynamamış biri olarak hiç sıkılmadan seriyi komple anlyarak ve heyecanla bitirdim...
    4. Seriyi artık beklemekten başka çare kalmadı:)))
    Oyun efsane idi, grafikte özellikle uncharted3 çok daha iyidi diyebilirim..
    Aksiyonda uncharted2 ve 3 çok iyiidi..
    Özellikle 3. Seri en çok hoşuma giden seri oldu..
    Bu da Uncharted 3 ten ss :
    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Uncharted 3 ü de bitirmeyle birlikte collextion serisini tamamlamış oldum...
    Oyunu bu zamana del hiçbir serisini oynamamış biri olarak hiç sıkılmadan seriyi komple anlyarak ve heyecanla bitirdim...
    4. Seriyi artık beklemekten başka çare kalmadı:)))
    Oyun efsane idi, grafikte özellikle uncharted3 çok daha iyidi diyebilirim..
    Aksiyonda uncharted2 ve 3 çok iyiidi..
    Özellikle 3. Seri en çok hoşuma giden seri oldu..
    Bu da Uncharted 3 ten ss :
    UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]
    2. oyun nedir arkadaş ya mükemmel ötesi adamlar resmen ilk oyundan sonra çığır atlamışlar o kadar heyecanlı ki kapatasın gelmiyor oyunu 4.oyunu hiç ama hiç düşenemiyorum aksiyon 1 dakika olsun durmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dippyçik -- 24 Ekim 2015; 15:19:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dippyçik

2. oyun nedir arkadaş ya mükemmel ötesi adamlar resmen ilk oyundan sonra çığır atlamışlar o kadar heyecanlı ki kapatasın gelmiyor oyunu 4.oyunu hiç ama hiç düşenemiyorum aksiyon 1 dakika olsun durmuyo

Alıntıları Göster
    Bende 2. oyunun 20. bölümündeyim. İkinci oyunun daha güzel olduğunu herkes söylüyodu ama ben bu kadar büyük bir atılım beklemiyordum. Hayranlıkla oynuyorum platini hak eden bir yapım

• quote:

Orijinalden alıntı: LastNova

Bende 2. oyunun 20. bölümündeyim. İkinci oyunun daha güzel olduğunu herkes söylüyodu ama ben bu kadar büyük bir atılım beklemiyordum. Hayranlıkla oynuyorum platini hak eden bir yapım

Aynen kardeşim bende acaba 3.oyun nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

quote:

quote:

İleri doğru hareketlerde takılmalar yüzünden oyunu bıraktım. Güncelleme gelmesini beklicez.

O takılmalar gerçekten çok kötü. Ben bu yüzden sürekli zıplayarak ilerliyorum. Bu durum komik gelebilir ama speedrun modunda 26 dk. kazandırdı.

Sorun şu kaçmamız gereken yerde ağır derecede sorun yaşıyorum ve kaçamıyorum. Zaten dediğiniz gibi zıplaya zıplaya oynamaya çalışıyordum.

hocam hangi oyundan bahsediyosunuz? 1 ve 2. oyunda oyun 60fps de mukemmel akiyor zerre takilma donma lag vs yok.. 3.oyundami bu takilmalar? henuz 3. oyuna baslamadim

İleri doğru hareketlerde ağırlaşma,takılma oluyor. Her zaman olan bir şey değil. Kimisi bug diyor bir başkası da DS4 sorunu diyor. 1-2-3 tüm oyunlarda sorun yaşadım.

• dippyçik kullanıcısına yanıt
    Bakalım yavaş yavaş sindire sindire oynuyorum ama eminim o da çok güzeldir. Ama söyle bi sıkıntı var ilk oyunda merdiveden zıplayarak gitmek isterken adam kenara tutundu sonra düşüp altında sıkıştı buga girdi. Tren bölümünde ise arabaya siper almak istedim ama arabanın içinde buga girdi bu sefer sıkıştım ve çıkamadım. Bölüme tekrar baslamak zorunda kaldım. Çok sinir bozucu şeyler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

quote:

quote:

İleri doğru hareketlerde takılmalar yüzünden oyunu bıraktım. Güncelleme gelmesini beklicez.

O takılmalar gerçekten çok kötü. Ben bu yüzden sürekli zıplayarak ilerliyorum. Bu durum komik gelebilir ama speedrun modunda 26 dk. kazandırdı.

Sorun şu kaçmamız gereken yerde ağır derecede sorun yaşıyorum ve kaçamıyorum. Zaten dediğiniz gibi zıplaya zıplaya oynamaya çalışıyordum.

hocam hangi oyundan bahsediyosunuz? 1 ve 2. oyunda oyun 60fps de mukemmel akiyor zerre takilma donma lag vs yok.. 3.oyundami bu takilmalar? henuz 3. oyuna baslamadim

İleri doğru hareketlerde ağırlaşma,takılma oluyor. Her zaman olan bir şey değil. Kimisi bug diyor bir başkası da DS4 sorunu diyor. 1-2-3 tüm oyunlarda sorun yaşadım.

verdiginiz video 3.oyun henuz baslamadim ama 1 ve 2. oyunda boyle birsey hic yasamadim oyun mukemmel deredecede akiyordu yani 60fps deneyimi tam anlamiyla hissettiriyor boyle sorunla karsilasmadim hic hatta 1 kez bile sorunla karsilasmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Çok teşekkürler
    arkadaşlar oyunların oynanış süreleri nasıl.? tatmin edici uzunluktamı yoksa 4-5 saatte bitiyormu her oyun.?
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    DS4 sorunu var. Oyunla alakası yok. Oyunda takılma donma yavaşlama gibi sorun olsa arkadaki adamlarda da aynı sorun olur. Senin yönlendirdiğin karakter ağırlaşırken arkadan koşan adamlara bakıyorum aynı ağırlık, yavaşlık yok. Varsa imkanın başka bir DS4 ile deneyin büyük bir ihtimal düzeldiğini göreceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.