Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

İleri doğru hareketlerde takılmalar yüzünden oyunu bıraktım. Güncelleme gelmesini beklicez.

O takılmalar gerçekten çok kötü. Ben bu yüzden sürekli zıplayarak ilerliyorum. Bu durum komik gelebilir ama speedrun modunda 26 dk. kazandırdı.

Sorun şu kaçmamız gereken yerde ağır derecede sorun yaşıyorum ve kaçamıyorum. Zaten dediğiniz gibi zıplaya zıplaya oynamaya çalışıyordum.

hocam hangi oyundan bahsediyosunuz? 1 ve 2. oyunda oyun 60fps de mukemmel akiyor zerre takilma donma lag vs yok.. 3.oyundami bu takilmalar? henuz 3. oyuna baslamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim yerime neden utandın anlayamadım? Utanılması gereken bir şey mi söylediğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

beta sürümünü nasıl indircez bilen varmı kitapçıkta yazdıgımı olmuyor

Aralık başında açılacak beta. Ps plus üyeleri de alınacak

• Evet yeni seri yeni yeni ss ler gelsin ... Bu süre zarfında led tv değişti,
    Önceki led tv 55'' LG 55lb652v fullhd flat led tv idi
    Şuan kullandıgım tv 55" SAMSUNG UE55J6370 serisi Curved 1080p Led Tv...Alalı 1 gün oldu daha ,
    Tedirgindim ps4 performansından ama sonuç mukemmel,
    Kavisli ekranda oyun sanki daha guzel geliyor , psikolojikte olbilir ama

Uncharted 2 den fotolar:

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyuna bugün başladım grafikler gayet güzel olmuş hiç sırıtmıyor eski gibi durmuyor ses konusunda önce dublajlı oynadım sonra altyazılı oynadım altyazıdan sıkıldım takip etmek olaya girmek zor oldu ama dublajda hiç sıkıntı çekmedim okanın sesi nathana tam oturmuş 1080x60 fps + dublaj çok iyi olmuş sony iyiki bu seriyi ps4 e getirmiş ps3 te seriyi bitirmiştim ama türkçe dublaj oldugu için tekrar aldım oyunu iyikide almışım almayanlar çok şey kaçırır mutlaka alın oynayın martta uncharted 4 üde alacağım seriyi tammalamış olurum

• 1. oyun bugün bitti.Her mekana kıyıya köşeye baka baka bitirdim.

Oyunu bitirince açılan Nathan görünüşleri harika . Sırf çörekçi Nathan ve çizgi film Nathan görünüşü ile yeniden oynayabilirim.

Yeni başlayanlara NOT:

Şayet oyuna ezici zorlukta başlarsanız bitirdiğinizde kolay, normal,zor trophyleri de otomatik olarak kazanılmış oluyor.

• Bende yeni başladım valla özlemişim eski günler geldi aklıma bu serinin tadı bambaşka ilk oyunu bile hala kendini sıkmadan oynattırıyor.
    Dublaj da başarılı olmuş bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 20 Ekim 2015; 21:43:56 >
  • arkadaslar su kisimi nasil gececem bulmaca gibi bisiler var cozemedim heykelleri ceviriyom ama anlamadim
  • Not defterine bak dostum.ps3 te oynamistim.hatirlamiyorum]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar85 -- 20 Ekim 2015; 22:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

arkadaslar su kisimi nasil gececem bulmaca gibi bisiler var cozemedim heykelleri ceviriyom ama anlamadim

Heykelletin ortasinda yerde yonleri gosteren (kuzey, guney, dogu, bati) resim var. Not defterinde heykellerin yaninda S,N gibi yonleri ifade eden harfler var. Mesela aslan resminin yaninda N harfi varsa yerde ki resimde N hangi yon ise heykeli o tarafa dondurmen gerekiyor.

• quote:

arkadaslar su kisimi nasil gececem bulmaca gibi bisiler var cozemedim heykelleri ceviriyom ama anlamadim

Youtubeye hangi bulmaca ise yaz çıkar dostum ben öyle yapmıştım zamanında

• Yokmu aramızda bu oyunu bitirip witcher ile takaslamak isteyen, yine gidip bilgisayarciya para kazandircaz

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=g6Eh53msh2w

• 1. Oyunu yeni bitirdim baya sürdü. Son bölümlere doğru o kadar bug ile karsılastım ki nerdeyse oyunu siliyodum. 2. Oyun gayet basarılı hem grafik hemde hikaye açısından

• Unc 1 ve 2 bitti...
    Uncharted 2 de dikkatimi çeken şu oldu:

Unc1 ve 2 süperdi..özellikle 2 de aksiyon hiç bitmedi...
    Unc3 de de %10 dayım , ilginç konusu var ...
    İyiki almışım oyunu.. Gerçi bu cümleyi her yorumumda yazmaktan ben bıktım ama öyle arkadaşlar...efsane oyun olmuş gerçekten

• Tr psnde dil seçeneklerinde sadece 3 dil görünüyor ve Türkçe yok. Neden böyle acaba. 10 gün içinde buradan alacağım oyunu ama sıkıntı olmaz herhalde. Neticede Tr psn.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Tr psnde dil seçeneklerinde sadece 3 dil görünüyor ve Türkçe yok. Neden böyle acaba. https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/uncharted-the-nathan-drake-collection/cid=EP9000-CUSA02344_00-UNCHARTEDTRILOGY?smcid=nav:ps-store:home 10 gün içinde buradan alacağım oyunu ama sıkıntı olmaz herhalde. Neticede Tr psn.

tr psn den alırsanız türkçe dil ve altyazı olur hocam

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Yok onu biliyorum da sadece merak etmiştim dil seçeneklerinde yazmadığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Tr psnde dil seçeneklerinde sadece 3 dil görünüyor ve Türkçe yok. Neden böyle acaba. https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/uncharted-the-nathan-drake-collection/cid=EP9000-CUSA02344_00-UNCHARTEDTRILOGY 10 gün içinde buradan alacağım oyunu ama sıkıntı olmaz herhalde. Neticede Tr psn.

TR PSN'de satılan oyunda Türkçe dublaj ve altyazı var.

• Aralıkta açılacak Uncharted 4 beta'sı için bu koleksiyona sahip olmamız şart mı ?

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.