Şimdi Ara

Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |PlayStationyoutube
    Play as Nathan Drake and Chloe Frazer in their own standalone adventures as they are forced to confront their pasts and forge their own legacies. The UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection includes the critically acclaimed single-player stories from both UNCHARTED™ 4: A Thief’s End and UNCHARTED™: The Lost Legacy, remastered for the PS5™ console. Pre-order now for PS5™. Available Jan. 28, 2022. Coming to PC 2022. Learn More: https://www.playstation.com/games/uncharted-legacy-of-thieves-collection/
    https://www.youtube.com/watch?v=QyJ7sRru7LM&feature=youtu.be


    Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Aralık 2021; 15:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum, adamların yaptıkları Remaster bile değil. Zaten şahane görselliği olan oyunların 2-3 grafik detayını bir tık daha yükselttikleri için bundan para istemeleri çakallıktan başka bir şey değil. Bir DLC yapılır, içeriğinde yeni görevler, bölgeler, silahlar vs. olur buna para istesin tamam fakat durum tam olarak böyle değil. Mesela Ghost of Tsushima'da yeni bölge, yeni görevler gelmiş, bunu DLC olarak satabilirler normaldir ama FPS kilidini kaldırdık, iki-üç grafik detayını bir tık ve tek tıkla yükselttik buna para ver demeleri tek kelimeyle rezilliktir.

    Anladim zaten hocam benim de kimseyle tartismak niyetim olmuyor. Genelde her tartisma elestirdigim seyleri babasinin maliymis gibi savunanlarin cikarmasindan oluyor.

    Sony dediginiz gibi "premses sendromu" yaratip isine gelirse kafasinda olursa, sony'ye de isine gelirse diyecek olan daha fazla kisi olacaktir ki oluyor gordugumuz uzere xboxa gecis yapan cok buyuk bir kitle oldu. Burada kaybedeni bulmak cok basit.

    Ne diyelim artik. Umarim bir gun oyuncuya jestin kendine kazandiracagini anlar Sony. Su uncharteda yapilan eklemeler klasik bir update'den ibaret. Kimseye harcattigi ekstra efor, kaynak, malzeme bir durum olmadigindan eminim. Tam bir jest malzemesi olabilirdi bu konu ama yapmadilar ve bunu elestirdim ben de. Yoksa mecburiyet tarafinda degerlendirirsek basta dediginiz gibi hickimse hicbir seye mecbur degil.

    Saçmalamalara doymuyor bu sony bazen. Ya yeni konsolunu aldım ben senin. Öpücükle mi aldım lan ben bunu para verdim sana para kazandırdım manyak mısın abi sen?


    Yeni konsolunu satın almışım, oyununu da 2016'da daha çıkmadan pre order etmişim. 1 senedir bana update etmemişsin oyunu. Şimdi diyorsun ki tamam hadi update edicem ama 10 dolar pls. Adam elimdeki oyunu yeni konsolunda destekli oynamam için benden bir daha para istiyor ya. Kaliteli oyun yapıyorsun tamam da sağlam mallık yapıyorsun ya.


    Ya arkadaş 1 mb'lık update değil şu ha. Bak 1 mb bile değil o update. Frame cap'i kaldıracaksın çözünürlüğü yükselteceksin. PC'de tek klavye hareketiyle yaptığımız şey bak bu. Ulan 10 dolar istiyor adam ya kafayı yersin.


    Adamın dualsense'ini satın alıyoruz, diyor ki bunun özelliklerini kullanman için daha da para vermen lazım. Lan sen elimdeki Dualshock 4'ü mü dualsense e çeviriyorsun neden para veriyorum abi söylesene ya?


    Devam et sen daha böyle yapmaya. failoverflow.. bekleyelim bakalım. Kırıldığında bak nasıl kanırta kanırta cfw'yi basıyorum bu konsola. İşlemi yaparken keyif sigarası bile yakacağım yetti ya.

    Elbette degil. Zaten biz kullanici olarak bu forum kosesinde yazarak ne hedeflemis oluyoruz ki hicbir sey. Sadece elestiri bunlar. Ama sonynin mecburiyeti olmadigi gibi benim de onun magazasindan bir sey satin almama silahim var. Ancak boyle cevap verebilirim ki en guclu cevap olur bu. Mesela exclusive olmayan hicbir oyunu ps'de alip sonyye para kazandirmak niyetinde degilim. Aksine rakibine kazandirmak istiyorum. Cunku rakibi beni dusunuyor ve sony dusunmuyor. Sonyin exclusive kalitesini ne kadar begensem de musteriyi yolma politikasindan da o derece midem bulaniyor.


    Yani dediginiz gibi kimsenin mecburiyeti yok. Sony bu gibi ucuzluklarin sonuclarini goze aliyor gorundugu gibi. Bu sonuclar da onlara zarar oluyor. Bu konuda tek olmadigimi global anlamda oyuncularda bu dusuncenin olmasini gorerek de seviniyorum. Ulkemiz haric. Burada garip gordugum bir "mecbur degil" tavri var. Umarim bir gun "bedava vermek zorunda degil, mecbur degil" dusuncenizin bir tarafina yeni bir kapi acarak "rakip firma bu kadar guzel jestler yaparken sony neden yapmiyor yahu?" Dusuncesine de ulasabilirsiniz.

  • Grafiksel olarak bir fark sezmedim. Varsa da acaba bu oyunlara PS4 zamanında sahip olanlar bu görünmeyen grafik farklarını PS5'te de herhangi bir ücret ödemeden görebilecekler mi? Bi daha satın al demezler herhalde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Eylül 2021; 5:8:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Kesin paralıdır.

  • mertvontrier kullanıcısına yanıt

    Bunları da halen daha PS konsolu olup da oynamamış adam bulurlarsa satarlar. Yani hiç mantıklı olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 28 Ocak 2022 de çıkıyor 439 TL den ön-siparişe açılmış , elinde ps4 versiyonu olanlar 90 TL karşılığında PS5 sürümüne geçiş yapabilecekler işte detaylar :


    UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu, UNCHARTED: Kayıp Miras veya UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras dijital paketi satın alan oyuncular, UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'na yükseltmek için TRY 90 ödeme yapma seçeneğine sahiptir. Yükseltme oyun 28 Ocak 2022'de çıktığında kullanılabilir olacak.




    Graphics

    First off, graphic updates. Here’s a look at the options players can select from:

    • Fidelity Mode – For those of you who have a 4K display and want super sharp resolution above all else to enjoy the stunning environments and details the Uncharted series is known for, select Fidelity Mode and play in native 4K resolution with a 30fps target framerate. 
    • Performance Mode – Performance Mode targets a 60 FPS frame rate.
    • Performance+ Mode – If you’re all about the smoothest gameplay possible and don’t mind a resolution drop, try out our first ever Performance+ Mode which targets 120fps* at a 1080p resolution.



    Features

    Thanks to the power of the PS5 console, the load time is near instant so you can jump into the action faster than Nate or Chloe can draw their weapons (which, if you’ve seen Chloe take on a band of mercenaries before, is pretty fast). Enjoy Spatial 3D Audio* and know where the shots are coming from and immerse yourself in the ambience of the locations across both games. With the DualSense wireless controller’s haptic feedback and adaptive triggers, we’ve fine-tuned the rumble and resistance here: feeling the 4×4 vehicles roll along in your hands or landing a punch and then rope swinging to safety has never been so rewarding.



    Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Aralık 2021; 15:15:32 >




  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |




    Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |




    Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |PlayStationyoutube
    Play as Nathan Drake and Chloe Frazer in their own standalone adventures as they are forced to confront their pasts and forge their own legacies. The UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection includes the critically acclaimed single-player stories from both UNCHARTED™ 4: A Thief’s End and UNCHARTED™: The Lost Legacy, remastered for the PS5™ console. Pre-order now for PS5™. Available Jan. 28, 2022. Coming to PC 2022. Learn More: https://www.playstation.com/games/uncharted-legacy-of-thieves-collection/
    https://www.youtube.com/watch?v=QyJ7sRru7LM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Aralık 2021; 15:39:41 >




  • Rezillik. Ps4 versiyona sahip biri , ps5 e oyunu taktiginda oyun 30 fps calisiyor. Ama 10 dolar verirsen biz 60 yapariz diyor sony. Bunlar hic akillanmayacaklar mi? Siz paragozlukten baska hangi firma hizmetini kullanirsiniz bir anlatin?

    Koskoca Ps5 de ps4 oyunu 60 fps calismiyor. Ben almam. Para da vermem. Ayrica uncharted 4 serinin en kotu oyununun 2.si diyebilirim. Bana deseler ki 60 fps uncherted2 oyununu boyle boyle getirdik bir nebze ikna olurdum ama . Ya ps4 ile ps5 ayni mimari degil mi. Hadi PS3 bahanenizi anlarim da , the last guardian , ac unity gibi oyunlar 60 fps otomatik olarak calisirien sen ne ayaksin sony.
    Boyle aptal yerine koymaya calisan firmalar olunca ne kadar oyunu sevsem de soguyorum o oyundan. Stupid but no limits



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 9 Aralık 2021; 1:20:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 Kayıp Miras diskli oyun alsam yükseltme seçeneği çıkar mı sizce?


    Sony çok ahlak dışı pazarlama strateji izliyor, ps4'te varsa oyun ücretsiz yükselt değil mi?

  • Abi bari kendi oyunlarınıza yükseltme parası almayın. Ayıptır.

  • Remembering When Uncharted Absolutely Blew Our Minds


    Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |PlayStation Accessyoutube
    Uncharted: Legacy of Thieves Collection arrives on PS5 on January 28th, so what better time to sit down and reminisce about when the series absolutely blew our socks off. Let us know your own favourite Uncharted moments in the comments! PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/Rosie_Caddick Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess
    https://www.youtube.com/watch?v=g9I6U6yvfHE
  • Saçmalamalara doymuyor bu sony bazen. Ya yeni konsolunu aldım ben senin. Öpücükle mi aldım lan ben bunu para verdim sana para kazandırdım manyak mısın abi sen?


    Yeni konsolunu satın almışım, oyununu da 2016'da daha çıkmadan pre order etmişim. 1 senedir bana update etmemişsin oyunu. Şimdi diyorsun ki tamam hadi update edicem ama 10 dolar pls. Adam elimdeki oyunu yeni konsolunda destekli oynamam için benden bir daha para istiyor ya. Kaliteli oyun yapıyorsun tamam da sağlam mallık yapıyorsun ya.


    Ya arkadaş 1 mb'lık update değil şu ha. Bak 1 mb bile değil o update. Frame cap'i kaldıracaksın çözünürlüğü yükselteceksin. PC'de tek klavye hareketiyle yaptığımız şey bak bu. Ulan 10 dolar istiyor adam ya kafayı yersin.


    Adamın dualsense'ini satın alıyoruz, diyor ki bunun özelliklerini kullanman için daha da para vermen lazım. Lan sen elimdeki Dualshock 4'ü mü dualsense e çeviriyorsun neden para veriyorum abi söylesene ya?


    Devam et sen daha böyle yapmaya. failoverflow.. bekleyelim bakalım. Kırıldığında bak nasıl kanırta kanırta cfw'yi basıyorum bu konsola. İşlemi yaparken keyif sigarası bile yakacağım yetti ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Ocak 2022; 11:19:1 >




  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |
    Uncharted: Legacy of Thieves Collection | PS5 Ana Konu |PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Uncharted™: Legacy of Thieves Collection Pre-Load Started ! 🟨 #Uncharted #PS5 🟥 @Naughty_Dog”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1484392200922402817?s=20
  • Benim de Pre-Download bitti, işkence resmen beklemek böyle yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde eski versiyonu olanlara yükseltme seçeneği görünüyor mu şu an yoksa 28 ocak mı beklenecek hala


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Or-Chan O kullanıcısına yanıt

    27'si gece 00:00'da yapabiliyor Upgrade yapmak isteyenler.

  • Dictattor kullanıcısına yanıt

    Sağol hocam. Anladım, beklenecek o zaman şu an,

  • Şimdi Plusdan gelen 4. oyun var diskli lost legacy alacağım nasıl olacak tam olarak yükseltmesi, ps5 ana konuda bahsi geçti ama orası çok karışıyor bilgisi olan var mı ?

  • ALt4iR kullanıcısına yanıt

    Plus ile verilen versiyonu Upgrade yapılamıyor.


    Uncharted 4 ya da The Lost Legacy BluRay, Dijital fark etmez, bir tanesini 90TL verip Upgrade edince iki oyunun birden PS5 versiyonuna sahip oluyorsun.

  • Dictattor kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam sağ ol o zaman bir çıksın görelim belki direk koleksiyon sürümünü alırım.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.