Şimdi Ara

Uncharted 2 DLC'leri artık bedava (Süre doldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS Store'daki bütün Uncharted 2 DLC'lerini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uncharted 2: Among Thieves – Drake’s Fortune MP Pack
    Uncharted 2: Among Thieves – Golden Guns
    Uncharted 2: Among Thieves – PlayStation Heroes Skin Pack
    Uncharted 2: Among Thieves – Sidekick Skin Pack
    Uncharted 2: Among Thieves – Siege Expansion Pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Ocak 2020; 19:6:53 >

• teşekkürler haber için
    birde dlc'li olarak oynayalım oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

teşekkürler haber için
    birde dlc'li olarak oynayalım oyunu

+1 Bilgilendirdigin icin tesekkurler.
  • Arkadaslar yeni ps3 alacağım bu oyunu da cok merak ediyorum. Dlc ne demektir acaba hiçbir bilgim yok da merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

PS Store'daki bütün Uncharted 2 DLC'lerini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bende paralı gorünüyo ve indiremdim tr psn

• bundan 3 ay once onlıne ı halen doluydu oyunun bu dlc lerde cok ıse yarıyor ılgılenenler bakarlarsa ıyı olur
  • eyyvaallaahh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel haber teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

PS Store'daki bütün Uncharted 2 DLC'lerini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Bende paralı gorünüyo ve indiremdim tr psn

Biri yardım edebilir mi ? Bende paralı gorunuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

plus üyeler için zaten bir dönem bedava verdiler, hiç kullanmasamda indirmiştim...Bu şuan tamamen free halemi geldi yani ?

Bunu yazmak için girmiştim.
  • Bilgilendirene tesekkürler.. Almayı deneyelim..
  • güzel haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: asli07

Arkadaslar yeni ps3 alacağım bu oyunu da cok merak ediyorum. Dlc ne demektir acaba hiçbir bilgim yok da merak ettim.

DLC Downladable Content / İndirilebilir İçerik anlamına gelir. Bir oyuna çıkan ek paketler, minik eklentiler için kullanılır. Bazan ücretli olurlar, bazen ücretsiz.

_
    @Armag3d0N Sağol bilgi için.
  • Haber için teşekkürler ama bir şey sorucam, bu Uncharted 2'den indirdiğimiz bir packi unchated 3 de kullanabiliyormuyuz sanki öyle bir şey hatırlıyorumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

Haber için teşekkürler ama bir şey sorucam, bu Uncharted 2'den indirdiğimiz bir packi unchated 3 de kullanabiliyormuyuz sanki öyle bir şey hatırlıyorumda.

Kullanamazsın. O özellik LittleBigPlanet 2'de var.

Sen şu bf 1943 de dünya birinci olan arkadaş değilmiydin.
  • Uzun zamandir oynamiyordum iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sen şu bf 1943 de dünya birinci olan arkadaş değilmiydin.

Evet ilk 2-3 ay.

Yine yanlış hatırlamıyorsam Cod ModernWarfare 2 yapmıştık senlen teke tek.O zamanlar fps de yeniydim sen se çoktan pro olmuştun.Sen 30 kere öldürüyordun ben 3-4 anca sendn baya bir şeyler kapmıştım o zaman.Bu arada işallah yanlış hatırlamıyorumdur.Eski psn frestlay di ondaydı herhalde. Ne günlerdi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 24 Mayıs 2012; 13:05:19 >
  • quote:

quote:

Yine yanlış hatırlamıyorsam Cod ModernWarfare 2 yapmıştık senlen teke tek.O zamanlar fps de yeniydim sen se çoktan pro olmuştun.Sen 30 kere öldürüyordun ben 3-4 anca sendn baya bir şeyler kapmıştım o zaman.Bu arada işallah yanlış hatırlamıyorumdur.Eski psn frestlay di ondaydı herhalde. Ne günlerdi ya.

Evet hatırladım. MW2 çıktıktan sonraki ilk 4-5 ay güzeldi, hile ve denge sorunları yüzünden 1 yılını doldurmadan oyun çöp oldu.

Çok haklısın benim en çok eylendiğim zamanlardı ya şimdi herkes dağıldı mı diyim bilemedim artık.Sen,ben arada bir Senceru ile oynardım.Sonra Uncharted 2 beta oynardım zack arkadaş vardı az muhabbetim dönmedi oralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 24 Mayıs 2012; 13:19:13 >

• arkadaşlar dlc hakkında fazla bilgim yok bende kutulu uc2 var.psnden dlc indirdiğimizde gelen yenilikler bende de aktif olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguraksoy

arkadaşlar dlc hakkında fazla bilgim yok bende kutulu uc2 var.psnden dlc indirdiğimizde gelen yenilikler bende de aktif olur mu?

Arkadaşım kutunun arkasına veya yan tarafına bak kaçıncı bölge olduğuna 1.bölge ise Amerika psn, bölge 2 ise Avrupa psn yani İngiltere psn den indirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 24 Mayıs 2012; 13:22:41 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.