Binbaşı
11 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 114 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Evet. Bir çoğumuzun dünyada yerini bile bilmediği Papua Yeni Gine parasi 2.33 TL ye tekabül ediyor.

Aramaya papua yeni gine yazıp görsellere bakalım ülke nasıl bir yermiş ?

Ehonomi çoh eyi

Merhaba arkadaşlar

Yarin vatanbilgisayar dan 2 monitörden birini alacağım

Mg248q 1550 tl
Vg248q 1350 tl

Aralarinda 200 tl fark var. Para farki cok önemli degil. Hem yeni ciktigindan hemde tasarim olarak hosuma gittiginden Aklimdan mg serisini almak geciyor ama sizlerden de tavsiye almak istiyorum. Aralarinda panel anlaminda ne farklilik var. Hangisini almak daha mantikli olur

Agirlikli olarak cs go oynayacagim
Türkcell den mevcut tarifeme ek 100 tl ödeyerek 24 ayda alabiliyorum. S6 edge tr cihazi 2100-2200 tl civarinda. Taksitli olarak düşününce 2400 tl ye geliyor.

S7 serisine iphone a baktim ama tuzlu geldi onlar. En uygun s6 edge olarak düşünüyorum

Kafama takilan artik s6 edge alinir mi ?
Iki yildir kullandigim g2 telefonumu babama verecegimden telefon arayisina girdim.

Fiyatida dusmusken s6 alma niyetindeydim ama s7 yi gorunce ilgimi cekti.
Aradaki 1000 tl farka deger mi ?
Ada da dogru konustugu icin cekemeyenler tarafindan dislanan yarismaci. Adaya renk katiyor.

Dh olarak yanindayiz
Ne isimiz var burda. Niye geldik ki
- Oyun korsan mi
+ Yok crysis
gezinirken bulduğum güzel hazırlanmış karşılaştırmalı video

Yazdan beri ekran kartı araştırması yapıyorum. Dolar yükseldi inmesini bekledim. Tam almaya niyetlendim. Yeni seri gelcek dendi bekledim. Çıktı çıkıcak derken baya bi zaman geçti ve hala kart alamadım. Nihayetinde Gtx 960 ı bekleyebildim. gtx 960 ti modeli de 2 ay sonra cıkıcak dedikoduları var. Artık beklicek takatim kalmadı.

500 w psu olduğundan ( 12v 400 w veriyor ) psu yu değiştirmeden Gtx 960 çok cazip geldi.

Galax nın kartlarıda diğerlerine nazaran daha ucuz. Bu marka nasıldır. Türkiye de garantisi iyimidir ? kullanan arkadaşlar Tavsiye eder mi ? ? 1080p de en az 2 3 sene kullanıcam ve ultra takıldım yok

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galax-gtx960-oc-2gb-128bit-gddr5-dvi-hdmi-3xdp-96nph8dnd8vz-ekran-karti.html

http://www.hepsiburada.com/liste/galax-nvidia-geforce-gtx-960-ex-oc-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-30-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd305183&categoryId=204&SKU=BD305183
Hakkında
Forum İmzası:
[1881-193∞]
Hakkımda:
7cf1a4d959e2e967e5b485fd0cbfbc1a4.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.958
İkinci El Bölümü Mesajları: 202
Konularının görüntülenme sayısı: 519.151 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.018 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.