Şimdi Ara

Ünal Aysal mı Fatih Terim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum gördüğüm kadarıyla ikiye bölünmüş durumda ama hangi taraf daha fazla karar veremedim. Anket eklenmiyor o yüzden mesajla belirtirseniz çoğunluğun neyi istediğini görebiliriz.

• Ünal AYSAL
  • Kısa vadede FT uzun vadede Aysal bu kadar basit FTyi çok severdim ama GALATASARAY çocuk oyuncağı değil istemiyorsa gitsin ve bu iş bitsin çünkü takım zarar görüyor TR tarihinin en zeki başkanlarındandır Aysal koydu 2 yıllık sözleşmeyi bekliyor
  • Sabri
  •  Ünal Aysal mı Fatih Terim mi?
  • Fatih Terim.Ünal Aysal gibi çok kişi gelir Galatasaray'a ama Fatih Terim bir tanedir.
  • önemli olan GS ın menfaatleri şuan Terim i göndermek herhangi bir menfaat sağlayacağını sanmam , Başkan tez davranıyor biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Koç ve Hakemler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ünal Aysal
  • Unal Aysal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrim Fatih Terim milli takımı kabul ederek Galatasaray dönemini kendi bitirdi.Galatasaray'ın teknik direktörü asla iki takım birlikte çalıştıramaz.Galatasaray o kadar küçük bir takım değildir.

Ünal Aysal'ın haklı olduğu kanaatindeyim
  • Fatih Terim'e sormak lazım Ünal Aysal mı? Yıldırım Demirören mi?
  • Shabani Cristophe Nonda
  • galatasaray
  • Fatih Terimin katkısı çok büyük ama Şu dönemde İyi bir başkan bulmak iyi hoca bulmaktan daha zor. Fenerbahçe Beşiktaş örnekleri çok yakın önümüzde Ersun Yanal Fenerbahçede tuttu gibi Biliç te öyle. Ama Aziz Yıldırım, Adnan Polat, Merhum Canaydın(nekadar iyi ve olgun bir insan olsa da ben sportif başarı yakalanmadığını düşünüyorum) keza bence Fikret Orman da öyle
  • fatih hoca malesef bizle çocuk oyuncağı gibi oynuyor. ya GS a devam et yani sözleşmeni bir an önce imzala ya da yok ben milli takımla devam edicem de.

yakışmadı bu. aynı anda 2 yeri idare eden teknik adamdan aynı verimi alamıyacağımız belliydi zaten.

yorumuma katılmayanlar olabilir ama fatih terimin yerinin rahatca doldurulabileceğine inanıyorum. tabi ki onun kalitesinde bir adamla.
  • Olayın iç yüzünü doğru düzgün bilmiyoruz ama okuduklarıma ve yaşananlara bakınca Ünal Aysal haklı gibi duruyor. Fatih hocanın bazı olaylara gereksiz tepki verdiğini düşünüyorum. Bir seçim yapmam gerekiyorsa Fatih Terim daha ağır basıyor nedense. Ama Ünal Aysal da Gs tarihinin en başarılı başkanı olma yolunda ilerliyor. Sportif başarı dışında yaptıkları ortada ona da haksızlık yapmamak lazım. Zor bir seçim.
  • Unal Aysal
  • Fatih Terim tabi ki.
  • Ünal AYSAL
  • 48 saat sonra cevap vermek çok daha mantıklı.Kalırsa gerçekten saygınlığı ben de sonsuz olur.Amaaaaa,olur da Milli takımı bahane eder,aslolan Gs deyip,kovmadıkları sürece gitmem dedikten sonra üstüne sözleşmeyi imzalamayarak Demirören gibi bir adamın altında çalışırsa ki umarım bunlar komplo teorisinden ibarettir Ft değil efsane falan daha da hatırlanmayacak biri olacaktır.Kimse kusura bakmasın Milli takım olayına girerek kendi kuyusunu kazdı ve devam ediyor egolarının altında ezilmek üzere.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.