Şimdi Ara

Ünal Aysal mı Fatih Terim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir GS'li de dememiş, isimler geçer Galatasaray kalıcıdır diye. Bizim Alex olayına bezerse ileride çok üzülürsünüz, benden söylemesi. Nasıl biz Alex'e özlem duyurorsak siz de Fatih Hoca'ya özlem duyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki imparator

• Ünal aysal hocayı rahat ettiremedi, ne kadar başarılı olsa da ona huzurlu bir ortam saglayamadı. Garıp polemikler yaratıp, en ufak bi başarısızlıkta onu yollayacagını belli etti. Kimse kusura bakmasın ama bu konuda terim haklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

48 saat sonra cevap vermek çok daha mantıklı.Kalırsa gerçekten saygınlığı ben de sonsuz olur.Amaaaaa,olur da Milli takımı bahane eder,aslolan Gs deyip,kovmadıkları sürece gitmem dedikten sonra üstüne sözleşmeyi imzalamayarak Demirören gibi bir adamın altında çalışırsa ki umarım bunlar komplo teorisinden ibarettir Ft değil efsane falan daha da hatırlanmayacak biri olacaktır.Kimse kusura bakmasın Milli takım olayına girerek kendi kuyusunu kazdı ve devam ediyor egolarının altında ezilmek üzere.

Bence asıl sorun milli takım değil ama milli takım meselesi kullanılıyor burada.

Ünal Aysal Fatih Terim'i istemiyor belli ki başka planları var ve milli takımı kullanıp bakın milli takımı çalıştırıyor diye taraftara dedirtiyor.

Ama Fatih Terim asıl meseleyi herkesten daha iyi biliyor,Ünal Aysal Fatih Terim i istemiyor ve bu durumu zaman zaman belli ediyor.

Sorun ikisinin de egosunda ama bu saatten sonra Fatih Terim'i değiştiremezsiniz.Ünal Aysal da Fatih Terim'e göre hareket etmek zorundadır
    ama yok ben başkanım ben iyiyim ben onu alırım bunu alırım istersem yeni teknik direktör getiririm havalarında olursa bu durum kaçınılmaz olur.

• Asîlolan Galatasaray ve onu seçilmiş başkanı Unal AYSAL dır. Terim maaş lira eleman Başkan ise tek bir kuruş dahi Gsden almadan zamanını emeğini hayatını Gsye adayan kişidir. Bu yüzden paralı elemanlar ile Başkanları karsilastirmayin.

• Konu saçma ama İMPARATOR tabiki.
  • Bence FT taktik konuda zayıf olduğu gerçek buda takımı kötü etkiliyo ama aysalın yöneticilikte uzman olduğunu biliyoruz. FT nin çok eksiği var. O yüzden aysal ama FT adamın dibidir severim.
  • Mösyö daha dünkü adam. Fatih Terim ile karşılaştırmanız bile saçma.
  • nasıl ünal aysal dıyebılıyosunuz anlayamıyorum ya başkanlar her zaman gelır onun gıbısını de bulabılırsınız ama Fatıh terım 1 tane beyler taktıksel anlamda konusmuyorum ama motıvasyon ve Ruh arıyorsan bunu en ıyı yapan adamdır Fatıh terım..

Giderse çok ararsınız
  • başkanlar her zaman diyen fenerlilerin neredeyse hiçbiri aziz yıldırım'dan başka başkan görmemiş.
    evet evet, başkanlar her zaman gelir de, başkan gibi başkanlar pek gelmiyor.
  • eğer bu olaya göre değerlendireceksek, ünal aysal. ancak allah aşkına adam bize 6 şampiyonluk kazandırmış, açık ara da metin oktay'dan sonra galatasaray'la özdeşleşmiş en büyük isim. böyle bir adamı birisiyle nasıl kıyaslarsanız?

hocanın aysal'ın eleman laflarına, profesyonel takılmasına falan gülüp geçmesi gerekiyordu. gereksiz egosu olayı buralara sürükledi.
  • AYSAL

Burak inadı nedeniyle Terim gözümden çok düştü.
  • Meselenin iç yüzünü bilmiyoruz ki. Ama aralarında bir sıkıntı olduğu hep konuşuluyordu,her ne kadar yalanlamış bile olsalar.
  • Vay be ciddi ciddi millet Fatih Terim'den vazgeçmiş. Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama inanın aklım mantığım almıyor. Fatih Terim Türk futbolu için Galatasaray için bir kilometre taşıdır, bir efsanedir. Ünal Aysal kim?
  • Fatih Terim diyenler asla bu takımın ilerlemesini istemeyenlerdir.

Drogba,Sneijder ve Bruma bu adamları getireden adam Ünal Aysaldır bizzat yardımcılarına talimat vererek bitirmiştir hatta Sneijder için birebir İnter başkanı ile görüşmüş olayı bağlamıştır. Fatih Terim'e transfer kalsa gördüğünüz gibi takımı Aykut Erçetin,Erman,Aydın,Engin gibi 2.sınıf adamlarla doldururdu.

Saha görüşü taktik bilgisi gazlaması iyi olabilir ancak inşaatı işciler yapamaz Mimar'ı Müteahhit'i olmadan o yapı çöker tamamlanamaz.
    Ünal Aysal mimar her şeyi hesaplar bir sıkıntı yaratmaması için proje üzerinde çalışır, yardımcı ve yöneticileri müteahhit, Fatih Terim ile ekibi işcilerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.