Şimdi Ara

Ümit Özdağ 'LGBT bir tercih meselesi. Bu tercihe devletin de söz söylemeye hakkı yoktur'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    “Ümit Özdağ, LGBT ile ilgili bir açıklaması olmaması konusunda: "Buna hiçbir şey söylemeye hakkımız yok. Bu bir tercih ve bu tercihe de devletin bir şey söyleme hakkı yok. Kişilerin de müdahil olmaya hakkı yok. Niye engelleyeyim kardeşim? Anayasa'da yazıyor."”
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1599449253059133440

Ambargo TVtwitter
    “📌Ümit Özdağ'dan LGBT yanıtı: “İnsanlara kimsenin nasıl sevişeceklerini öğretmeye hakkı yok. Devletin işi bu değil.””
    https://twitter.com/ambargo_tv/status/1599461017909530625

• Doğru demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadı Ümit hoca. Sen bu açıklamayla Bill Gates'İn tüm dünyayı eşcinsel yapıp dünya nüfusunun azaltılması projesi olan GREAT RESET'e ortak olmuş oluyorsun. Senden beklemezdim.

• Soruyu soranda sıkıntı var, cinselliginde herkes hür biz ne,
    ben de aseksuel ve homofobigim,
    İstedigimi derim millete karismadigim surece,
    Rgb+i orgutleri bana igrenc ve sapikca geliyor

• Yok ya bide karşı çıksaydınız.İnsanların yatak odasına girmediğiniz sürece hiçbir cinsel yönelimi engelleyemessiniz.Gerçi bir o yapmadıkları kaldı yakında onuda yaparlar.İki eşcinsel ev tutup ilişkiye girdimi ne yapılacak buna evinimi basacaksın kapısınımı kırıcan siz eşcinselleri meydanda iki üç soytarıdan ibaret zannediyosunuz.TGRT nin Ceosu daha hala hiçbirşey öğretmemiş size adam medyaya düşmeseydi kim biliyodu? Boş siyaset Dünyada kimsenin engellemeye gücü yetmemişte sizmi engelleyecektiniz bu boş söylemlere karnımız tok.Aklınca muhalaefetten oy koparmaya çalışıyor işte Z kuşağı Millet ittifakı yerine Zafer partisine versin yemezler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok mantıklı. Ben nasıl bir kızla evde sevişiyorsam komşum ister kızla ister erkekle sevişir. Beni alakadar etmez ki ortada bir zorlama veya herhangi bir yönlendirme bile yok.

Kaldı ki bu ülkede sadece hetero bir erkek olarak kızlarla sevişiyoruz yatıp kalkıyoruz diye bizi ayıplayan bir baskıcı zihniyet var neymiş zinaymış sanane abi

2022 oldu herkes herşeyin farkında çağ ötesi zihniyetini ötede yaşa bana ilişme.

Ümit hoca gibiler olması gereken insani akılcı fazla düzgün düşünüyor böyle adamlar adeta dünyada cenneti temsil ediyor.

• hayret fero acmamış bu konuyu,yorumda yapmamış. ilk kez anti populist bir şey söyleyince umit özdağ feroya ters geldi herhalde :D :D :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son Kararlar Tercih Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eşcinsellik tercihmi ediliyormuş bu kadar basit yani :)

adam, kadınlardan sıkıldım birazda erklerlemi takılıyım diyor :)

sağlıklı hiçbir insan bu tür tercihler yapmaz

yapanda zaten isteyerek yapmıyor

konumuza dönelim

eşçinsel kişilere kimse karışamaz baskıda yapamaz ...ama yürüyüş yapıp ne açlıyorlar nereye varmak istiyorlar onu da anlamadım yani ... hastaysan hastasındır bunu yürüş yaparak saglıklı bireylere neden duyurursunki..

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Fero 2 şey için konu açar ve yazar.

Akepe propagandası

Muhalefet zarar verecek herhangi bir haber ya da gelişme.

O bir aktroll.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.