Ulan bide Rte yi Sevmezsiniz

-
-
Bu kadar şatafatlı sarayı,makam aracı, koruması ve uçağı olan Avrupa başkanı atsana sende o zaman insanların neye çekiştiğini anlarsın.
-
Cibindin mi idimiş ?
Niye zamanında cehapede iktidarda 1 çivi çakmadılar ülkeye
Savunmaya sanayi son 10 yılda müthiş gelişti
Cehape varken Avrupa'nın hurda silahlarına yığınla para odiyorduk
Ayrıca azmı başörtülü insanı ağlattırıp , polise joplatırdı cehape , yalanmı eski videolar dolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu laf da troll olmalı. Cebinden mi ödemesi gerekiyordu saygını kazanmak için?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşine gelmeyince trol
Dediklerim doğru ister inan ister inanma
-
Madem CHP bir çivi bile çakmadı kimin kurduğu şirketleri özelleştirdiler? Kendi kurduğunuz mu? Öve öve bitiremediğiniz savunma sanayi firmalarını siz mi kurdunuz? Onlar Bülent Ecevit'in Kıbrıs harekatı ile ülkemize uygulanan ambargo sonrasında kuruldular. Açın bakın istiyorsanız.
Avrupa'nın hurda silahları ne demek? Elinizde hurda olduğuna dair uzman yorumu var mı? Ayrıca tonla para ödendiği ve vazgeçildiği durum ile CHP'nin ne alakası var ki? Ülkedeki milli savunma sanayiden uzaklaşma Marshall projesi ile gerçekleşti.
Son dediğinizin de CHP ile alakasını çözemedim. Fakat AKP ile alakalı olaylar biliyorum.
Bunun gibi bir sürü olay vardır daha.
-
Haklısın devleti görevi bu zaten ama
CHP iktidarken görevini yapmıyordu , ülkeye hiç faydası yoktu , sürekli Avrupa'nın hizmetini yapıyordu
At kanka bana 30 lira. İbanı yolluyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çalışan kazanıyor kardeşim , sokaklara bir bak herkeste son kasa araba , aç adam araba alabilir mi ?
Biz yapıyo diye sevmemezlik yapmıyoruz. Hep yandaşa ihale vererek 1₺ lık işi 10₺ ya yaptırmasına kızıyoruz
Umarım yanlış anlamazsın da daha geçenlerde su satıyorum, polis sularıma el koydu diye konu açan sen değil miydin? Sonrasında da "Haram olsun, keşke Alman vatandaşı olsaydım" diye de yorum yaptın. Şimdi de çalışan kazanıyor diyorsun, sokaklarda herkeste son model araba diyorsun ama sen pek çalışmıyorsun galiba da gelip buralarda durumum iyi değil diye farklı konularda farklı yorumlar yapıyorsun. Şimdi ben iki çıkarım yaptım. Ya milleti trollüyorsun zevkine ya da maşallah kafalar pırıl pırıl kendi durumunu göz önünde bulundurmadan gelmiş burada demagoji yapıyorsun. Affını dileyerek umarım yine yanlış anlamazsın ama bu insanlar zaten senin gibiler sayesinde bu kadar oy alıyor.
-
-
Şehir hastaneleri kötü diyen bir Allah’ın kulunu görmedim. Size şimdi imf’den ve reformlardan bahsetmek isterdim ama neyse özet geçiyorum eskiden direkt çalınabiliyordu ama o tiksindiğiniz imf sayesinde hizmet olmadan devletin kasasından para çıkmıyor peki nasıl çıkartırsın o parayı kasadan cevap çok basit bir yolu 35 kez yaparsın a kalite mal almış gibi yapıp d kalite mal itelersin sonra kaldırım taşı söker yenisini takarsın sonra tekrar yaparsın hazine garantisi verirsin mesela rapor yayınlanır der ki işte buradan maksimum 1 milyon insan geçer ama yok sen 10 milyon insan üzerinden 40 yıl anlaşma yaparsın. Tanıdık geldi mi?
kurye olarak eminim amerika almanya da ki tüm hastaneleri gezmişsindir
Bu kadar şatafatlı sarayı,makam aracı, koruması ve uçağı olan Avrupa başkanı atsana sende o zaman insanların neye çekiştiğini anlarsın. |
Madem CHP bir çivi bile çakmadı kimin kurduğu şirketleri özelleştirdiler? Kendi kurduğunuz mu? Öve öve bitiremediğiniz savunma sanayi firmalarını siz mi kurdunuz? Onlar Bülent Ecevit'in Kıbrıs harekatı ile ülkemize uygulanan ambargo sonrasında kuruldular. Açın bakın istiyorsanız. Avrupa'nın hurda silahları ne demek? Elinizde hurda olduğuna dair uzman yorumu var mı? Ayrıca tonla para ödendiği ve vazgeçildiği durum ile CHP'nin ne alakası var ki? Ülkedeki milli savunma sanayiden uzaklaşma Marshall projesi ile gerçekleşti. Son dediğinizin de CHP ile alakasını çözemedim. Fakat AKP ile alakalı olaylar biliyorum. Bunun gibi bir sürü olay vardır daha. |
kurye olarak eminim amerika almanya da ki tüm hastaneleri gezmişsindir |
Benzer içerikler
- antibiyotik içtikten sonra kusmak tekrar içmek gerekir mi
- acilde hiv testi yapılır mi
- parmak sararması neden olur
- che puro
- balık ekmek hangi balıktan yapılır
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı
- havadan su üreten cihaz
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X