DonanımHaber'de AraYENİ GELİŞMİŞ ARAMA
ForumBu Bölümde Ara
Yeni DH Mobil Uygulama herkese açık beta sürümü kullanıma açıldı. Gizle Şimdi Dene
Meşhur 'Balık-Ekmek' içinde hangi balıklar oluyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı
37
Cevap
1
Favori
32.747
Tıklama
Konudaki Resimler
Mesaj Tarihine Göre En Beğenilen Son Ekleneneler
Seçimimi Hatırla
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı >> Meşhur 'Balık-Ekmek' içinde hangi balıklar oluyor?
Sayfaya Git:
Sayfa:
Giriş
Mesaj
    • Binbaşı
      1744 Mesaj
      24 Temmuz 2009 23:17:35 Konu Sahibi
      Boğaz'ın meşhur balık-ekmeğinde hangi balıklar kullanılıyor? Balıklar, kılçıkları temizlendikten sonra mı pişiriliyor? Nasıl hazırlanıyor?
      Bir de balıklar gerçekten deniz balığı mı, yoksa çiftlik balığı mı?



      |
      |
      _____________________________

    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      1 Not
      24 Temmuz 2009 23:18:58
      somon koyacak degil ya..
      |
      |
      _____________________________

      Yeditepe Universitesi
    • Yüzbaşı
      995 Mesaj
      24 Temmuz 2009 23:20:11
      Soru bana Balık-Ekmek diye bi akvaryummu var dedirtti ?
      |
      |
      _____________________________

    • Binbaşı
      1744 Mesaj
      24 Temmuz 2009 23:22:05 Konu Sahibi
      Yahu gerçekten merak ediyorum. TV'de gördüm biraz önce. Yiyesim geldi. Yarın gidip balık alacağım, ama hangi balık?
      |
      |
      _____________________________

    • Teğmen
      128 Mesaj
      24 Temmuz 2009 23:23:57
      norveçten ithal, norveç uskumrusu diyorlar. genelde buzlu olarak satarlar.
      |
      |
      _____________________________

      bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir.
    • 24 Temmuz 2009 23:46:37
      Çok berbat hiç tavsiye etmem...
      |
      |
      _____________________________


      ^_^
    • Binbaşı
      1744 Mesaj
      25 Temmuz 2009 00:16:19 Konu Sahibi
      quote:

      Orijinalden alıntı: irish

      Çok berbat hiç tavsiye etmem...

      İlginç... TV'de, herkes kırılmış gibi yiyordu...
      |
      |
      _____________________________

    • Yüzbaşı
      453 Mesaj
      25 Temmuz 2009 00:24:14
      İthal uskumru
      Görüp görebileceğiniz en ucuz balıktır.
      Genelde lezzetli olur tamamen psikolojiktir.
      Deniz havası ve genelde gezmeye gittikten sonra ayak üstü yendiği için biraz daha lezzetli olur.
      Ha mesela eminönünde bazı tekneler palamut satıyor ama aradaki farkı işin uzmanı anlar.
      |
      |
      _____________________________

      "Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak...
      Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kamilen düşüyor.İkinciler onların yerine geçiyor...
      Fakat, ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz?...
      Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
      Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
      Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
      Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
    • Yarbay
      2004 Mesaj
      25 Temmuz 2009 00:51:13
      Norveç'ten gelen o uskumru,baliklarin insan için olan en iyisidir.Içinde en fazla omega 3 bulunan baliktir!
      Tûrkiye'de sanirlar kötû balik.Halbuki tam tersi Tûrkiye denizlerinde yakalanan baliklarda asiri derecede zehirli madde vardir(civa,agir madenler falan)
      |
      |
      _____________________________

      Son Ağaç kesildiğinde, Son nehir kuruduğunda, Son balık öldüğünde. Beyaz Adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
    • 25 Temmuz 2009 01:13:58
      quote:

      Orijinalden alıntı: dedektif



      Alıntıları Göster


      İlginç... TV'de, herkes kırılmış gibi yiyordu...


      Sanki bir mecburiyet gibi olmuş orada balık yemek.
      Sanki ayrı bir havası varmış gibi geliyor insanlara.
      Biraz da psikolojik aslında...


      Türkiye'de ki balıklar kötü olabilir.
      Norveç'ten gelenler de iyi olabilir.
      Benim takıldığım nokta bu değil.
      Balığı pişirme şekilleri ve hazırlanışı çok kötü.
      Balık ekmek demeye bin şahit lazım.

      Ayrıca işin enteresan tarafı da; 3 tarafı deniz bir ülke, hatta 3 tarafı deniz ve boğazı olan bir şehir, balık norveçli.
      |
      |
      _____________________________


      ^_^
    • Binbaşı
      1744 Mesaj
      25 Temmuz 2009 12:17:54 Konu Sahibi
      quote:

      Orijinalden alıntı: irish



      Alıntıları Göster



      Sanki bir mecburiyet gibi olmuş orada balık yemek.
      Sanki ayrı bir havası varmış gibi geliyor insanlara.
      Biraz da psikolojik aslında...


      Türkiye'de ki balıklar kötü olabilir.
      Norveç'ten gelenler de iyi olabilir.
      Benim takıldığım nokta bu değil.
      Balığı pişirme şekilleri ve hazırlanışı çok kötü.
      Balık ekmek demeye bin şahit lazım.

      Ayrıca işin enteresan tarafı da; 3 tarafı deniz bir ülke, hatta 3 tarafı deniz ve boğazı olan bir şehir, balık norveçli.

      Haklısın. Boğazda yenilen balığın Norveç'ten ithal edilmesi çok garip...
      |
      |
      _____________________________

    • Teğmen
      128 Mesaj
      25 Temmuz 2009 12:25:02
      işin ilginç tarafı bu balığı pazarlarda 1.250 tl ye satıyorlar.
      balık ekmekçilerde yarısını 4 tl ye satıyorlar.
      balığın birinden 8 lira kazanıyorlar.
      |
      |
      _____________________________

      bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir.
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      25 Temmuz 2009 12:25:29
      hamsi buğulama üstüne tanımam

      |
      |
      _____________________________



      I like my beat down low and my top let back
      Can see me riding 24's with a chopper in the back
      Ya like ya Kenwood hot and ya top let back
      If ya rims sit high and ya windows pitch black
    • Yüzbaşı
      760 Mesaj
      25 Temmuz 2009 12:36:47
      quote:

      Orijinalden alıntı: MOPAR

      hamsi buğulama üstüne tanımam




      olsada yesek söyle karadeniz hamsisi buğlama olur tava olur ızgara olur farketmez ama karadeniz hamsisi olcak.
      emiönünde norveç uskumrusu veya norvecten ithal palamut olur pek lezzetli değildir karadeniz balığına benzemez
      |
      |
      _____________________________

      My eyes seek reality



      ###SAMSUNSPOR###

    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      1 Not
      25 Temmuz 2009 12:52:25
      quote:

      Orijinalden alıntı: 03-09-2007

      işin ilginç tarafı bu balığı pazarlarda 1.250 tl ye satıyorlar.
      balık ekmekçilerde yarısını 4 tl ye satıyorlar.
      balığın birinden 8 lira kazanıyorlar.

      Bu uskumrular küçük olmuyormuydu?Yarısını ekmeğin arasına koysan ekmeğin içinde kaybolur.Benim pazarda gördüklerim hep küçüktü.
      |
      |
      _____________________________

    • Yarbay
      2004 Mesaj
      25 Temmuz 2009 12:55:40
      Sen denizindeki baliklara soykirim uygularsan sonucuda ithal balik yemektir.



      Haklısın. Boğazda yenilen balığın Norveç'ten ithal edilmesi çok garip...
      |
      |
      _____________________________

      Son Ağaç kesildiğinde, Son nehir kuruduğunda, Son balık öldüğünde. Beyaz Adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
    • Teğmen
      128 Mesaj
      25 Temmuz 2009 12:57:14
      quote:

      Orijinalden alıntı: Calpi84



      Alıntıları Göster


      Bu uskumrular küçük olmuyormuydu?Yarısını ekmeğin arasına koysan ekmeğin içinde kaybolur.Benim pazarda gördüklerim hep küçüktü.

      ortadan ikiye bölünce buzu da eriyince yayılıyor balık.
      ben pazardan alıyorum ara sıra. yağlı balık olduğu için kömür ızgarası mükemmel oluyor.
      eminönünde saç üstünde pişirilenler güzel olmuyor.
      |
      |
      _____________________________

      bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir.
    • Binbaşı
      1744 Mesaj
      25 Temmuz 2009 14:49:25 Konu Sahibi
      quote:

      Orijinalden alıntı: 03-09-2007



      Alıntıları Göster


      ortadan ikiye bölünce buzu da eriyince yayılıyor balık.
      ben pazardan alıyorum ara sıra. yağlı balık olduğu için kömür ızgarası mükemmel oluyor.
      eminönünde saç üstünde pişirilenler güzel olmuyor.

      Kısa bir tarif yazar mısınız? Direkt ızgaraya mı atıyosunuz? Yoksa mısır unu gibi ekstra bir işlem uyguluyor musunuz?
      |
      |
      _____________________________

    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      1 Not
      25 Temmuz 2009 14:52:08
      quote:

      Orijinalden alıntı: irish

      Çok berbat hiç tavsiye etmem...



      Entel iriş abim
      |
      |
      _____________________________

      Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
      Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
    • Yüzbaşı
      609 Mesaj
      25 Temmuz 2009 14:58:10
      Hepsi uskumrudur.başka balık koyuyorum dese bile ol yalandır.icinde uskumru vardır
      |
      |
      _____________________________





Reklamlar
ses yalıtım malzemeleri
modasor
SEO
ses yalıtımı
izmir havalimanı transfer
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Tablet sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,906
1.2.163

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.