ben onu soruyorum cevap yok. 60 milyar dolar özelleştirme yapıldı ona rağmen elde olan devlet kurumları fabrikaları var hala bunlar gökten zembille indi bence. ülkede 20 sektör varsa 2 sinde başarı var savunma ve sağlık gerisi çöp ama bunları konuşmazlar 20 senede eğitim reformu yapsan ülke çağ atlardı eskilerden bi farkın yoksa bana eskileri hatırlatma.. |
Ulan bide Rte yi Sevmezsiniz (2. sayfa)

-
-
Nasilquote:
Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe
Hamza git sildir onu gidince siliyorlar.
Alıntıları Göster
Nereye gidip sildirecegim
Sgkya 2 3 kez gittim babamin sigortasi yok o yüzden isleyecek dedi serefsizler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 26 Ağustos 2020; 12:28:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenciye işlemiyor diye biliyorum. Babamın sigortası vardı ben mezuna kaldığım sene gss işledi 18'i geçtiğimden dolayı. Tam hatırlamıyorum ama ya okula başladıktan sonra ya da öncesinde gittiğimde sildiler. 1700 falan borcum vardı benim de.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Nasil
Nereye gidip sildirecegim
Sgkya 2 3 kez gittim babamin sigortasi yok o yüzden isleyecek dedi serefsizler
Alıntıları Göster
Ben burdaki sgk bir şeyine gittim de onu bile hatırlamıyorum tam adı neydi o kurumun. 4 5 sene oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 26 Ağustos 2020; 12:54:14 >
kardeşim mal mısın yoksa mal taklidi mi yapıyorsun? chp enson 1950 de tekbaşına iktidar olmuş.
bu hastaneleri 2 katı fiyatına, milletin gelecek 25 yılını borca sokarak yaptırdılar. hatta o kadar büyük kazık girdi ülkeye ki sağlık bakanı bundan sonra devlet kendi hastanesini kendi yapacak dedi. sadece 2023 e kadar 60 milyar tl para ödenecek bu hastaneleri yapan firmalara. her yıl katlanarak 25 yıl para ödeyecek ülke, yeterli hasta gelmezse hasta garanti parası da var ama onu saymadım. havaalanlarından, yollardan, köprülerden ne paralar götürdüler götürecekler daha, dolar neden 3.5 tl den 7.4 tl oldu sanıyosun
-
kurye değilim delikanlı ticaret yapıyorum :)
-
are you trolling me?
-
3.5 eurosuna iddia, güzelmiş xd.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 lira ne be? Rulo yap cebine sok 30 liranı.
Git benim 1750 lira GSS borcumu öde, o hastaneyi senden çok ben alkışlayacağım.
Hadi koçum.
-
Özürlü galiba. Allah yardımcısı olsun.
-
Bu bile Rte ve Akp nin ülkeyi getirdiği leveli gösteriyor bundan 20 sene önce 30 tl ye adam dövdürürdün karı satın alırdın şimdi kimse 30tl ye dönüp bakmıyor bile nankörsünüz
Tamam işte 30 TL'yi bu kadar değersiz hale getirenler utansın. Bunun nankörlükle alakası yok. Al bir 30₺ ile markete git bakalım. Hangi ihtiyacını görüyorsun? Muhtemelen bir tuvalet kağıdı alır çıkarsın o paraya.
-
İmamoğlu hastane yapsa 6466 yıldızlı olur.
-
30 Tl ye
1 tane kornetto 1 tane marlboro touch gri alırım 1 tane lays soğanlı cips yanınada kola alırım 50 kuruş 1 lirada cebime kalır
5.5+17+4+3
Şimdi sen git almanyada 3.5 euro ya bana sadece 1 tane marlboro al bakıyım alabilir misin ?
7 eyro marlboro
kornet tarzı dondurma 1 eyro
cips 3 eyro
kola 2 eyro
Kaç yaptı abisi ? 13 euro yaptı ben bunları türkiyede 3 euroya aldım
Abisi senin ekonomi bilmediğin çok belli. :) Oradaki piyasayı niye 3.5€ ile tartıyorsun. Sanıyor musun ki oradaki adam senin gibi (kişisel olarak sen değil, Türkiye'deki asgari gelirli) 300€ maaş alıyor. Orayı da 30€ ile kıyaslayacaksın. Dünyada her şeyin fiyatı aynıdır. Zaten aynı olmadığı anda bu direkt oradan alıp burada satmakla dengelenir. Senin saydıklarının hepsi burada üretilebilen çer çöp şeyler. Sigaranın Türkiye'den de ucuz olduğu yerler var. Peki ya burada üretemediklerin? Telefon alıyorsun mesela fiyatı yurtdışı ile aynı orada 200€ ise burada 200xkur+vergi. Aynısı herşeyde geçerli televizyon, araba, bilgisayar aklına ne gelirse. Azıcık bilinçli olmak lazım abisi. Yoksa ben sana burada ülkeyi öyle bir güzellerim ki zaman yetmez.
-
Aslan parçası turkiyede asgari ücret 2500tl ama ortalama işci maaşı 3-4k dır
Almanyada 1500 eurodur
30 tl 30 euro olmuyor yani
Almanyafa mühendis 2500-3000 euro alır
Türkiyede 8-15k alır
Almanyada doktor 4k euro alır
Türkiyede 20 den aşağı alan yok
dediğin maaşlar aynı olsaydı olurdu türkiyede doktor 4000 işci 1500 mühendis 2500 alsaydı 1 euro 1 tl olurdu
Maşallah aslan parçası. Ne kadar da tüm mesleklere ve maaşlara hakimsin. Piyasayı da ne güzel sallıyorsun. Türkiye'de asgari ücretten veya biraz üstünden çalışan zibilyon tane mühendis var. Türkiye'de 20'den aşağı alan yok demek de baya sallamasyon. Neyse sen böyle devam et abisi, aslan parçası falan diyince daha bir gerçeklik payı ekliyorsun yazdıklarına.
-
Avrupa bizi kıskanıyor doğru en son bizim buraya devlet hastanesi yapıldı sanırsın ki 5 yıldızlı otel böyle bir bina yok hizmet desen o biçim... Bunu duyan Merkel kafasını duvarlara vurduğu söyleniyor ayrıca her gün 3,5 bira içiyormuş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Akli dengen mi bozuk CHP 50 den sonra yoktu anlattığın dönem sağcılar dönemi
Ne cahiller var arkadaş...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X