Şimdi Ara

Ücretli Çeviri Yapan Grupların Kökünü Kazımaya Geliyoruz! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
179
Cevap
20
Favori
10.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pm atıldı güzel haber beklemek dileğiyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler elimizden geleni yapacağız.

Merhabalar, evet.

Versiyonu 7.61'e kadarsa kırılıyor.

Ancak şu an 10.01'e kadar yeni bir açık bulundu. Çok yakında 10.01'e kadar kırılıp PS4/PS5 oyunları oynanabilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Başarılarınızın devamını dilerim. Özellikle yapay zeka çevirileri gerçekten oyuncuları da çevirmenleri de bezdiriyor artık. Bir de emek vermiş gibi ücretli yayınlamaya çalışıyorlar. Umarım hiç sona ermez bu çabanız.

“Lead me, follow me, or get out of my way.” — George S. Patton
  • bence bu alanda Nintendo oyunlarında büyük bir eksik var. Tek tip olduğundan bir çok oyunu daha hızlı çevirebilirsiniz.

Cadırda yatarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Kasım 2025; 12:42:39 >

bir sürü çeviri var spesifik olarak ne yapar bilemiyorum  

Nintendo bu yani sakın ha aman diyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Ahahaha bakalım Nintendo'nun dava açtığı ilk Turk olma şerefine kim erisecek

Yılların trolü gelmiş yine konuya ahlak satıyor.  

Kaç defa sana dedim insanlara hırsız, ahlaksız gibi ithamlarda bulunamazsın sırf yama yaptıkları için.

Oyun yapımcısından izin alan kişiler oluyor. Bazı oyun yapımcıları yama yapanlara iyi yapmışsınız bile diyor. Daha fazla kişi oynayacagı için ve satın alacagı için. Bazı oyun yapımcılarından resmi dil talep ediyorsun yok yapamam diyorlar. Yapabiliyorsanız siz yama yapın diyen bile oluyor.

Her yama konusunda ezbere laflarla bize burada ahlak satma.

Sırf bu konuya esasen şu yorumu yazmak için girdim ama troll akadaş vakit çaldı.

Bir kaç tane ücretli yama aldım. Kimsenin günahını almayayım ama Sanki DeepL yada başka bir kaynaktan yararlanmışlardı yani bana öyle geldi. Emin degilim. 2. ihtimal çevirmenler arasındaki anlaşmazlıklar. Birisi kırmızı digeri al diye çevirmiş ama işte oyunda çok sırıtıyor. Böyle 10-15 tane denk gelsen translate yama gibi algılıyorsun.

Ben artık çogu oyunda translate yama kullanmaya başladım bu sebeple. Yani iyi dil bilsen bile çevrimenler arasında anlaşmazlık oldugunda bile o yama olmuyor. Çeviri yapmak basit bir iş degil. Kalitenin arşa çıkması lazım tam bir iş olması için onuda zaten profesyonellerden başkaları yapamaz. Yani profesyonel çevrimende 3-5 kuruşa orada burada çalışmaz :) Yapay zeka yaması bulursanız ücretsiz oynayın. Begenmiyorsanız alternatif deneyin yada ücretlilere yönelin. Baktım bir oyunu oynamak istiyorum sadece ücretli yaması var alır geçerim. Baktım ücretsiz yapay zeka yaması var oynuyorum. Aşırı kötü gelirse ücretli alırım.

Ve ilk translate yamalar çıktıgında karşıydık daha dogrusu begenmiyorduk karşıda degildik. Şimdi geldigim durum bu. O zaman begenmemekte haklıydım çünkü bu işin bayrak taşıyanları bile yapay zeka gelişti güzel çeviriler ortaya çıkıyor diyor yani başlarda cidden kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun.E.D -- 26 Kasım 2025; 1:10:39 >

• Harun.E.D kullanıcısına yanıt
    Sen soylediysen ok. Ahlak olmadı mi ne söylersen şöyle bos zaten.

Sana kalsa bu forumda bir tek sen düzgünsün.

Dedigim gibi adam yama yapmış. Yama yapmadan önce oyun yapımcısından izin aldıysa ve sen bunu bilip bilmeden insanlar laf söylüyorsan iftira atmış olursun. Tamda senin gibi ahlaklı birine yakışan hareket iftira atmak. Böyle devam et.

Selam naber? Seni cok sinirli gördüm, biraz sakin olman lazım bence. Fazla sinir sağlığa zararlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Kasım 2025; 20:47:34 >

Bir Cannibal Corpse - Exorcist dinlese sinirleri yatışır

https://www.youtube.com/watch?v=rL8XtbVQuIU&list=RDrL8XtbVQuIU

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.