|
Kesinlikle! İnceleme listemizde. |
|

|
Kesinlikle! İnceleme listemizde. |
|
|
|
Şu an orada bir istek listesi yok ancak yakında ekleyeceğiz. Çeviriler her zaman ilk olarak sitede yayınlanır. |
|
'Assassin's Creed Shadows: Claws of Awaji' dlc ücretsiz yama henüz yok. Bunu yapmayı düşünür müsünüz? (pc steam ubiconnect) Teşekkürler. |
|
MSI RTX3080 10GB SUPRIM X 10G GDDR6X 320bit / MSI Optix MAG272QP 27" 165Hz 1ms / ASUS ROG STRIX X570-F GAMING / AMD Ryzen™ 5 5600X MPK 3.7GHz / G.Skill Trident Z Neo RGB 32 GB / Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD / CORSAIR RM850x 850W / COOLER MASTER MasterBox TD500 ARGB / SilverStone PF360 ARGB
|
|
digimon time stranger oyunu çıktı ve steamde gayet yüksek bir puan aldı.Pc için oyunu türkçeye çevirebilme imkanınız var mı çok fazla kişi bu güncellemeyi bekliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Güncelleme - 30.10.2025 Oyun jargonunun onaylandığı bir bilgi notu eklendi. Yazılım her çeviri öncesi oyunu analiz edip ona göre çeviriye başlamaktadır. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSYAMA -- 30 Ekim 2025; 15:1:31 > |
|
|
Sunset Overdrive'ı oynadınız mı bilmiyorum fakat oldukça fazla Popüler Kültür göndermesi ve Easter-egg var. AI veya Translate çeviri ile bence pek mümkün değil bunları çevirmek. KoA gibi RPG kısmına girmiyorum bile. Birde yanlış hatırlamıyorsam forumda Türkçe Yaması vardı sanki Overdrive'ın. |
| _____________________________ |
|
Yok oynamadim. Insomniac oyunu diye kesinkes oynamak istiyorum ama. Turkce yamasi varsa da sahane olur acikcasi. Ben bakindim bulamadim nedense. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Harika oyundur. Spider Man'ın çoğu mekaniğini de bu yapımdan türetmişler. Ayrıca az çok yabancı dizi ve film izliyorsanız mizahına bayılacaksınız. Insomniac'ı biraz Marvel'dan salsa Sony tarafı şahane bir devam oyunu yaptırabilir aslında. Bir kaç yıl önce isim hakkını da almışlardı. Yaması çıkmış ama link mi yok tam anlamadım. Sunset Overdrive %100 Türkçe Yama - CidQu | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/sunset-overdrive-turkce-yama-0-00-cidqu--152797167 |
| _____________________________ |
|
Valla Insomniac oyunculuk hayatım boyunca oynarken en çok keyif aldığım oyunları üretmiş olabilir. Hani mekanik anlamında Insomniac oyunları kadar akıcı başka oyun var mıdır gerçekten bilmiyorum. Ratchet and Clank oyunlarına bayılıyorum özellikle. Ratchet and Clank'in 2016'da çıkan Ps4 remakeini ilk açtığımda şok olmuştum. Pixar kalitesinde görsellik muazzam bir akıcılıkla birleşmişti, rüya gibiydi. Hatta sırf Ps3 neslinde çıkan Ratchet oyunları için Ps3 aldım aylar önce. Bu oyundan da beklentim oldukça yüksek. Mizahını seveceğimi de biliyorum çünkü Ratchet mizahını çok seviyorum, bu da benzer yapıdadır muhtemelen. Keşke bu nesilde de Ps3 neslindeki kadar sık oyun çıkabilse. 5-6 tane falan Ratchet oyunu çıkarmışlar o nesilde. Insomniac'ın süper kahraman oyunu firması olarak kodlanması da can sıkıcı. Gerçi Allah var şu Wolverine fragmanı beni bayağı yükseltti. Hatta şuan Ps3 için çıkan X-Men Origins Wolverine oyununu oynuyorum tesadüf olarak. Ama yani potansiyeli bu denli büyük firmayı kısıtlamaları üzücü. Umarım Sony harcamaz bu adamları. Yamayı sitesinden indirdim bu arada. Yatmadan kurar bakarım bir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 30 Ekim 2025; 21:3:11 > |
|
|
|
|