Şimdi Ara

Üçgen vücut için evde nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
56.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar;

Evde düzenli çalışarak üçgen bir vücuda sahip olmak istiyorum.Salona gitmeye hem vaktim,hemde para yetmiyor.Şimdiden yardımlarınız bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_kano -- 26 Kasım 2009; 21:29:16 >

• ancak, 1 gün 150+ şınav 1 gün 250+ mekik ile evde vücut yaparsın, ve tabi 2 günde bir 5-10km koşu. Olması gereken veya uygun program bu olmayabilir ama benzer etkiyi yapacak kadar ağır bir programı uygulaman gerekir. Şınav ve mekiğin çalıştırmadığı bölgeleride ayrıca çalışman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 1 Temmuz 2009; 16:19:42 >
  • evde vücut yapılmaz. evde üçgen vücut hiç yapılmaz. vücut oyun hamuru değildir, şekillendirmek zaman alır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

evde vücut yapılmaz. evde üçgen vücut hiç yapılmaz. vücut oyun hamuru değildir, şekillendirmek zaman alır...

ben düzenli olarak günde 40 şinav 40 mekik çekiyorum vücudum üçgen diyebilirim. zayıf biri olduğum için bu yetiyor fakat yağlı bir vücudunuz varsa bu sayılar ve şekillenme zamanı artar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

quote:

evde vücut yapılmaz. evde üçgen vücut hiç yapılmaz. vücut oyun hamuru değildir, şekillendirmek zaman alır...

ben düzenli olarak günde 40 şinav 40 mekik çekiyorum vücudum üçgen diyebilirim. zayıf biri olduğum için bu yetiyor fakat yağlı bir vücudunuz varsa bu sayılar ve şekillenme zamanı artar.

Üçgen dediğin vücudun nelere ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz?

üst vücudun genişlemesi göğüs, omuz, ve sırt hareketlerinin uzun süre doğru şekilde çalışılarak kombine edilmesini ve çok sıkı beslenmeyi gerektirir. Belin incelmesi de bahsettiğin gibi yağ oranın çok düşük olması ve aynı zamanda biraz da genetiğe bağlıdır.

Bütün bunlar için sadece şınav ve mekik yeterlidir diyorsan helal olsun 2 sene sonra mr. olympia olursun sen.

Salon sporu yapanlar senin bahsettiğin 40 şınavı göğüs idmanlarından önce ısınma amacıyla yaparlar o da belki.

• ZUĞAŞİBERE çok haklısın. Benim genetik olarak kaslarım uzamaya/genişlemeye çok zor tepki veriyor , kalınlık çok fazla var ama genişlik zayıf ve sırf üçgen olup daha da genişlemek için yapmadığım şey kalmadı (çok şükür oldum da) hatta sırtı farklı açılardan çalıştırmak için 2 ayda bir farklı farklı aletlerin olduğu salonlara geçtim, sakatlanma pahasına riske girerek deadliftde 185kgla kanatlarım yanana kadar çalıştım daha neler neler tam 1 yıl sürdü bunlar hepsi sadece daha geniş ve üçgen bir sırta sahip olmak içindi. Söylediğin gibi evde yada şınav mekikle yapılacak iş değil .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

ZUĞAŞİBERE çok haklısın. Benim genetik olarak kaslarım uzamaya/genişlemeye çok zor tepki veriyor , kalınlık çok fazla var ama genişlik zayıf ve sırf üçgen olup daha da genişlemek için yapmadığım şey kalmadı (çok şükür oldum da) hatta sırtı farklı açılardan çalıştırmak için 2 ayda bir farklı farklı aletlerin olduğu salonlara geçtim, sakatlanma pahasına riske girerek deadliftde 185kgla kanatlarım yanana kadar çalıştım daha neler neler tam 1 yıl sürdü bunlar hepsi sadece daha geniş ve üçgen bir sırta sahip olmak içindi. Söylediğin gibi evde yada şınav mekikle yapılacak iş değil .

Evet bu yönde nasıl çileler çektiğini az çok biliyorum 3RS!N. Bazıları genetik sebebiyle doğuştan şanslı ama bunun farkında değiller. Bir de o uzun zaman boyunca türlü güçlüklerle elde edilen geniş sırt yapısı birkaç ay bakılmadığında çok çabuk kaybedilebiliyor, bu da moral bozucu bir durum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

quote:

Üçgen dediğin vücudun nelere ihtiyacı olduğunu biliyor musunuz?

üst vücudun genişlemesi göğüs, omuz, ve sırt hareketlerinin uzun süre doğru şekilde çalışılarak kombine edilmesini ve çok sıkı beslenmeyi gerektirir. Belin incelmesi de bahsettiğin gibi yağ oranın çok düşük olması ve aynı zamanda biraz da genetiğe bağlıdır.

Bütün bunlar için sadece şınav ve mekik yeterlidir diyorsan helal olsun 2 sene sonra mr. olympia olursun sen.

Salon sporu yapanlar senin bahsettiğin 40 şınavı göğüs idmanlarından önce ısınma amacıyla yaparlar o da belki.

ben bunları 12 yıldır yapıyorum ve yağ oranım düşük. önemli olan düzenli yapmak. haftanın bir iki günü boş olduğumda bu sayılar 150-200'e kadar(dinlenerek tabi) çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 2 Temmuz 2009; 17:25:05 >

• quote:

büyük konusmaa , tuvalette bıle yapılır... sende azım yok sanıırm, vah vah bugun salona gıdemedım sporum yarım kaldı vah vah okul acılıyo ıse basladım spora gıdemıcem gıbı bı zıhnıyetten cacık olmaz ben vucudu % 70 ını evde gelıstırdım resımlerımı cogunuz gördunuz daha ne dıye evde gelıstıremessınız dıyorsunuz bu ısten cok ıyı anlıyorsunuz sanırım neyse herkez bıldigını okuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

quote:

büyük konusmaa , tuvalette bıle yapılır... sende azım yok sanıırm, vah vah bugun salona gıdemedım sporum yarım kaldı vah vah okul acılıyo ıse basladım spora gıdemıcem gıbı bı zıhnıyetten cacık olmaz ben vucudu % 70 ını evde gelıstırdım resımlerımı cogunuz gördunuz daha ne dıye evde gelıstıremessınız dıyorsunuz bu ısten cok ıyı anlıyorsunuz sanırım neyse herkez bıldigını okuyo

3 yıl salona gittiğini atlamışsın. evde vücut geliştirme olmaz kendinizi kandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 2 Temmuz 2009; 21:31:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

quote:

sataşmayla ne elde edersin bilmem akın... daha önce açtığın vg konusunda da insanlarla gereksiz tartışmalara giriyordun. Bunlar sadece benim değil bütün profesyonellerin kabul ettiği gerçekler. Burada soru soran insanların çoğu salon yüzü görmemiş evde 2 güzel hareket yapacağım derlerken kendilerini sakatlayacaklar. Belli bir alt yapıya kavuşur tecrübe elde edersin, eve alırsın alet edavat, o zaman orası zaten senin için salon olur.

Hiç alet kullanmadan kendi ağırlığıyla yaptığı idmanlarda vücut geliştiren insanlar da tanıyorum ben. Ama bu adamlar yıllarca salonlarda ter dökmüş kendilerini aşmış insanlar.

Tuvalette de ıkınarak vücut yapılıyor heralde, senin mantığınla tabi. tuvalette bol bol abdominal kasar sonra da bağsurdan bıçak altına yatar senin bu yazını okuyanlar....

• Bence arkadaş fazla orta seviyede bir vucut istiyorsa evde yapılabilir.
  • spor salonuna gidemiyorsan kapı aralarına asılan bayfıks al
    biyere kadar epeybi gelistirir seni
  • Burda kımse asırı vucut yapmak ıstemez zaten ıstese bu sıtede konu acmaz... 3 yıl sonra yaptıgını atlamıssın demıssın ersın abı, 3 yıl boyunca salona gıtmedım kı ben benım body gecmısım 4 yıl desek ben bunun cogunu evde yaptm, evdekı aletlerım salondakı aletlere yakın bı degerde cogu el yapımı yanı calıstrabılıyorum cok saglıklı ben salonu ortamdan baska bırsey sanmıyorum salonda tabıkıde daha saglıklı vucut gelıstırılır yardımlarla. ZUĞAŞİBERE senın kesın konusman uzerıne yazdım ben onu ıspatlarım örneklerı var kardesım gereksız kesın bılgıler yazma karsı cıkmıyayım , eve alet alınca salon olur dıyosun sonucta evde yapıyosun yanı bırazda olsa evde gelıstırebılıyosun doğru yaptıktan sonra neden üçgen vucut olamayasın kı . ben evdede fit vucut yapılır dıyorum neden ınanmıyorsunuz , sen o tuvalet olayını gercek anlamıssın ben mecaz söledım yanı bu işe at gözlüğü ile bakmamak lazım ...
  • ben 13 yaşındayım 8 yaşımda başladım sadece evde şınav mekik çekerek ve 10 kg dumbell kullanarak yaşıtlarıma göre çok fazla gelişti vücudum ama yağ olduğu için fazla belli olmuyor
  • evde vücut çalışılmazmış pehh!!! ben 2 senedir evde kendi imkanlarımla çalışıyorum sadece dambılım var 10 kg.şu anda vücudum üçgen ve kaslarım çok iyi durumda arkadaşlar nasıl yaptın salona mı gittin diyolar ama salona hiçç gitmedim.

asıl salona gitmeden üçgen olunmaz diyen arkadaşlar kendilerini kandırıyolar azimle sıçan mermeri deler sözü çokk doğru ben hırs yaptım ve başardım.salona gitmelisiniz diyenlere bakmayın yeter ki isteyin..
  • vg hakkında bilgim yok ama genel olarak bi çok spor ciddi anlamda iyi bi verim elde edilmek isteniyosa evde çalışılmaz yanlış mıyım =)

Nasıl desem evde kum torbası döverek nasıl boks maçları kazanılamazsa bence evde ağırlık çalışarakta vg'de istenilen seviyeye gelinemez,o kadar adam boşa gitmiyodur heralde salonlara =)
  •  Üçgen vücut için evde nasıl çalışmalıyım?

üçgen olmak için kanat gerekir oda öyle 150 şınav mekikle çıkmaz
  • Sana tavsiyem kapıya takılan barfikslerden al. Birde şınav çek zaten yavaş yavaş sayıyı arttırırsın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.