|
| _____________________________ |

|
|
Yazdıklarınız hepsi diyet içeriyo.....
Hiç güleceğim yoktu....................... |
Diyet Yapmadan 18 Kilo Vermek
Diyet yapmadan kilo vermek mümkündür, ancak bunu başarmak için sağlıklı bir yaklaşım ve yaşam tarzı değişikliklerinin yapılması gerekir.
Sağlıklı bir şekilde kilo vermek zaman ve çaba gerektirir. Bir sağlık uzmanına danışmak, kişiselleştirilmiş bir plan oluşturmak ve sürdürülebilir yaşam tarzı değişiklikleri yapmak, hedeflerinize ulaşmanın anahtarıdır.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Ekim 2014; 14:07:48 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Ekim 2014; 17:40:16 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cindysinn -- 27 Ekim 2014; 10:58:34 > |
|
|
Valla hocam spor çok önemli 2 ayda acil kilo vermem gerekiyordu ama çevremdekiler bir siteyi önerdi diyetisyenler paylaşım yapıyormuş ordaki diyeti uyguladım ve baya iyi geldi 12 kilo verdim. bi göz at derim kilo sıkıntısı olana. Link > https://diyetsaglikliyasam.com/category/diyet-listesi// |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraxlive -- 5 Nisan 2021; 0:27:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim kilo vermedeki en büyük yardımcım kiloluyken yaptıklarını 2 ye böl cümlesidir, yediklerini 2 ye böl hareketlerine 2 kat ekle ...118 den 104 e o şekil düştüm ve amacım yaza girerken 95 e inmek,bu arada boyum 1.82 cm... kahvaltı da 3 dilim ekmek yerdim 1.5 a indirdim akşamları meyva yerdim kestim ,sadece bitki çayı içiyorum. akşam yemeklerinde 2 dilim ekmek yerdim yarım dilim ekmeğe indirdim. kremalı bisküvit de yerdim çay kahve ile,şu an sadece 2 adet kepekli bisküvit yiyorum. |
|
Diyeti bilmemede crysis 2 ve 3 bence 1 den daha güzeldi. ben grafik kalitesine zamanında ayılabalıla oynamıştım. |
|