arkadaşlar söyleyeceklerim biraz tartışmaya mahal vercek nitelikten ancak genede söyleyeceğim. 1. si biz antrenman yapmıyoruz 2. si beslenmiyoruz 3. sü ise dinlenmiyoruz (kendim 5 yaşımda tekvando ya başladım 12 yaşımda bıraktım ve boks a başladım sakatlıklarım cezalarım derken ara verdim ama önümüzdeki dönem tekrar müsabık duruma geçicem) Soruyorum sizlere kaçınız antrenman dan sonra eve taksiyle gitmek zorunda kaldı bu zaman kadar ve soruyorum kaçınız spor salonunda yüksek nabız dan dolayı kustu kaçınız 30-40 tane dips 80-90 tane squat yaptı dönem dönem veya 30 un üzerinde barfiks çektik yapmıyoruz arkadaşlar 3 dk bisiklet terlemeden gerilmeden gidip ağırlıkların altına biraz girip çıkıp geliyoruz haliyle bu şekilde oluncada olmuyor okulda güreşci arkadaşlarım var bu tarz sitelere takılmıyorlar hepsi müsabık milli sporcular adam 20 yaşında hayatında 1 tane bira içmemiş nargile nedir bilmiyor bulunduğu yerde sigara iç uzaklaşıyor akşam 11 den sonra ayakta bulamazsın kesin uyuyor 66 kilo güreşci 130 kilo bench press basıyor yalnız yeri geliyor yarım kilo kırmızı et yediği günler var diş etleri ve dişleri et çiğnemekten sorun yaşadığından köfte yiyoruz adamlarla kilo düştüğümüz dönem günde 30 tane amino yuttuğumuz günler oluyo çıkan sivilceler mayın tarlası niteliğinde ancak amaç aynada güzel gözükmek değil. diyeceğim o ki emek olmadan yemek olmuyor çalışarak da yapılamayacak şey yok. günde bir avuç fındık misali yersen.
quote:
Orijinalden alıntı: Erkan3382
üçgen vucut için gereken çatı seraya girmek 40 derece sıcahın aldında 50 kiloluk kasaları tasımak bak vucut un alışınca nasıl üçgen oluyo çünkü sera da sade kol dehil tüm kaslar çalısıyor adonislerde dahil sera ney demeyin mersine gelin görün ..
Antalya'ya gelsek olma mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: kral_kano
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar;
Evde düzenli çalışarak üçgen bir vücuda sahip olmak istiyorum.Salona gitmeye hem vaktim,hemde para yetmiyor.Şimdiden yardımlarınız bekliyorum.
ya 4 yıl oldu ama merak ettim şimdi nasıl oldun :) karın kasların var mı. ?? bende hep başlıyorum bırakıyorum ama artık bırakmıycam not : boyum 166 kilom. 61 yaş 14
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme