Şimdi Ara

Üçgen vücut için evde nasıl çalışmalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
56.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar söyleyeceklerim biraz tartışmaya mahal vercek nitelikten ancak genede söyleyeceğim.
    1. si biz antrenman yapmıyoruz
    2. si beslenmiyoruz
    3. sü ise dinlenmiyoruz
    (kendim 5 yaşımda tekvando ya başladım 12 yaşımda bıraktım ve boks a başladım sakatlıklarım cezalarım derken ara verdim ama önümüzdeki dönem tekrar müsabık duruma geçicem)
    Soruyorum sizlere kaçınız antrenman dan sonra eve taksiyle gitmek zorunda kaldı bu zaman kadar
    ve soruyorum kaçınız spor salonunda yüksek nabız dan dolayı kustu
    kaçınız 30-40 tane dips 80-90 tane squat yaptı dönem dönem veya 30 un üzerinde barfiks çektik
    yapmıyoruz arkadaşlar 3 dk bisiklet terlemeden gerilmeden gidip ağırlıkların altına biraz girip çıkıp geliyoruz
    haliyle bu şekilde oluncada olmuyor
    okulda güreşci arkadaşlarım var bu tarz sitelere takılmıyorlar hepsi müsabık milli sporcular adam 20 yaşında hayatında 1 tane bira içmemiş nargile nedir bilmiyor bulunduğu yerde sigara iç uzaklaşıyor akşam 11 den sonra ayakta bulamazsın kesin uyuyor
    66 kilo güreşci 130 kilo bench press basıyor
    yalnız yeri geliyor yarım kilo kırmızı et yediği günler var diş etleri ve dişleri et çiğnemekten sorun yaşadığından köfte yiyoruz adamlarla
    kilo düştüğümüz dönem günde 30 tane amino yuttuğumuz günler oluyo çıkan sivilceler mayın tarlası niteliğinde ancak amaç aynada güzel gözükmek değil.
    diyeceğim o ki emek olmadan yemek olmuyor çalışarak da yapılamayacak şey yok.
    günde bir avuç fındık misali yersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan3382

üçgen vucut için gereken çatı seraya girmek 40 derece sıcahın aldında 50 kiloluk kasaları tasımak bak vucut un alışınca nasıl üçgen oluyo çünkü sera da sade kol dehil tüm kaslar çalısıyor adonislerde dahil sera ney demeyin mersine gelin görün ..

Antalya'ya gelsek olma mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_kano

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar;

Evde düzenli çalışarak üçgen bir vücuda sahip olmak istiyorum.Salona gitmeye hem vaktim,hemde para yetmiyor.Şimdiden yardımlarınız bekliyorum.

ya 4 yıl oldu ama merak ettim şimdi nasıl oldun :) karın kasların var mı. ?? bende hep başlıyorum bırakıyorum ama artık bırakmıycam not : boyum 166 kilom. 61 yaş 14
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.