Şimdi Ara

Vücut geliştirme için hergün et yemek şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fakirliğin gözü kör olsun tavuk bile lüks oldu.sabah 4 yumurta + bir mikta lor ve biraz ekmek yiyorum.

öğle en az bir tabak karbonh(pilav,makarna vs ne varsa yani) yiyorum.yanına olursa et yiyorum bikaç parça olmassa alıp birkaç kasık lor yiyorum.

akşamda aynı.

yani beyler bu durumda vücut geliştirmek mümkün değil mi?

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Rastgele ne olursa, ne bulursam onu yiyorum şeklinde olmaz o iş. Et ve tavuğu sürekli evde bulunduramıyorsan bence hiç başlama. Boşver bu ülkeye cılız da lazım.
    moral sıfır sıfır sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 12 Temmuz 2018; 11:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Rastgele ne olursa, ne bulursam onu yiyorum şeklinde olmaz o iş. Et ve tavuğu sürekli evde bulunduramıyorsan bence hiç başlama. Boşver bu ülkeye cılız da lazım.
    Konuşma lan. Adamın hevesini kırıyosun bilip bilmeden.

Konu sahibi arkadaş pm at da konuşalım. Bunu dinleme. Blokla geç hatta bu insan müsvettesini.

Rust in Peace
  • 1 kilo et yemen gerekir diyenler falan olmuş ya, şaka gibi sanki mr olympia'ya katılacak.

Bak şimdi arkadaşım eğer fit ve plaj vücudu tarzı istiyorsan bu kadar ağır protein yüklenmene gerek yok. Şimdi günde, kilonun 2 katı kadar protein alma olayı var tabi.

Atıyorum 80 kilosun %15 yağ oranın var. Geriye 65 kilo kaldı senin günde alman gereken protein miktarı 130 gram olacak.

Bunların bir kısmını da baklagillerden de rahat bir şekilde sağlayabilirsin. Sadece et yemekle olmaz bu iş. Kuru fasulyede, nohutta nereden baksan 100 gramında 15-20 gram protein var. Yarısını et yumurta yarısını da baklagillerden al.

Hani bunlar fit ve plaj vücudu için gayet yeterli besinler. Hani orta ve ağır siklet istiyorsan tabi asla yetmez.

Orijinalden alıntı: break the cycle

1 kilo et yemen gerekir diyenler falan olmuş ya, şaka gibi sanki mr olympia'ya katılacak.

Bak şimdi arkadaşım eğer fit ve plaj vücudu tarzı istiyorsan bu kadar ağır protein yüklenmene gerek yok. Şimdi günde, kilonun 2 katı kadar protein alma olayı var tabi.

Atıyorum 80 kilosun %15 yağ oranın var. Geriye 65 kilo kaldı senin günde alman gereken protein miktarı 130 gram olacak.

Bunların bir kısmını da baklagillerden de rahat bir şekilde sağlayabilirsin. Sadece et yemekle olmaz bu iş. Kuru fasulyede, nohutta nereden baksan 100 gramında 15-20 gram protein var. Yarısını et yumurta yarısını da baklagillerden al.

Hani bunlar fit ve plaj vücudu için gayet yeterli besinler. Hani orta ve ağır siklet istiyorsan tabi asla yetmez.
    hocam boyum 190 civarı ama boyla orantılı bir hacimde değilim.zayıf sayılırım.onun için hacim istiyorum tüm vücutta.

sabah: 4 yumurta (sarısıyla),bir miktar lor ve yanında bir miktar ekmek

diğer öğünler için ne önerirsin et derken ben tavuk etini kastetmiştim yani zaten kırmızı et hayal ve tavuk etini bile hergün yiyemiyorum

• Aklima berlin kaplani filmindeki ölü et mi canlı et mi sahnesi geldi

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Aklima berlin kaplani filmindeki ölü et mi canlı et mi sahnesi geldi
    nerelerdesin kanka ben hala yokluktayım

Hala sisman ve yasli birisi bulamadin mi kendine göre

Dostum sendede ne sans varmis neyse aksama raki balik yapalim icelim guzelleselim

Sorma kuzen ufak bir ceza aldim

Hala sisman ve yasli birisi bulamadin mi kendine göre

Dostum sendede ne sans varmis neyse aksama raki balik yapalim icelim guzelleselim
    daha bugün dişçiye giderken bildiğin 100 kilonun üzerinde bir kızla bakısayım dedim sürekli yüzüne bakıyorum yaklasıyorum felan yine sert sert bakıyor gidip tam telefonunu alcaktım heves bırakmadı.

üstüne fiş kalmamıstı her kapı suratıma kapanıyor.

Orijinalden alıntı: halaycibasi

daha bugün dişçiye giderken bildiğin 100 kilonun üzerinde bir kızla bakısayım dedim sürekli yüzüne bakıyorum yaklasıyorum felan yine sert sert bakıyor gidip tam telefonunu alcaktım heves bırakmadı.

üstüne fiş kalmamıstı her kapı suratıma kapanıyor.

Alıntıları Göster
    Gay olmanin vakti geldi o zaman hocam ilk adimi sen at ben arkandan gelirim

• quote:

Gay olmanin vakti geldi o zaman hocam ilk adimi sen at ben arkandan gelirim

Alıntıları Göster
    geçen elime çok büyük bir fırsat geçti

yolda yürürken petrolün yanında bir sokak var ve orası tenha bir yere çıkıyor ordan 3 kısı çıktı.biri yaslı ikisi genç.yaşlı benim geldiğim yöne doğru gitti bu gençler dümdüz caddenin karsısına geçecekti.bende tesadüfen kafamı cevirirken birinin poposuna gözüm gitti.bildiğin kadın poposu gibi.dar giymişti kot pantolon çok dardı.diğeride buna benzer ve uzunca bir tişört giymişti.

şuan kendime çok kızıyorum keşke takip etseydim kesin verirdi.dayıya vurduşmuştu diye tahmin ediyorum.ah ulan ahhh yemin ediyorum bu kafasızlığımı çöpe atacam

• halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Böyle fırsat insanin hayatina 1 2 defa gelir

Dev bir firsatı tepmisin moruq üzüldüm senin adina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Hergun 300 gram tavuk 2 yumurta yiyorum protein olayı tamam hatta duzenliyse fazla bile. Gunde 1 kilo et yemek lazım yoksa gelişilmez diyen trolleri sallama. Gunde 1 kilo et yiyorum der sonra g*tten vurur igneyi kim bilicek tabi.

Sen sokakta gezme birader spastik misin aq

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.