Şimdi Ara

Uçak Gövde Motor Bakimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
3
Favori
92.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bildiginiz gibi oss ye az bi zaman kaldi su aralar hocalarimdan ucak govde motor bakimi diye bi bolum duydum sayisal 1 puani ile 330 360 arasi suan yaptigim puanda yetiyor ....

ogrenmek istedigim nasil bi bolum, is durumu ,olanaklari falan bilgisi olan paylasirsa cok memnun olurum.

• Benim bildiğim kadarıyla güzel bir bölüm.Yurt dışında iş imkanlarında var.Yolcu uçaklarının bakımını yapıyorsun işte.Sivil havacılığın patlama yaptığı bu günlerde bence sağlam bir meslek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 10 Mayıs 2007; 20:31:11 >
  • tskkurlerde bi bakima teknisyn gibi bisey oluyor heralde eleman gibi
  • Teknisyen evet ama uluslar arası havaalanlarının hangarlarında koskoca yolcu uçakları teknisyeni.Bir belgesel izlemiştim bu konu hakkında tv de.Eline gelen yedek parçalar vs. monte etmen değiştirmen gereken 40 000$ lık parçalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Teknisyen evet ama uluslar arası havaalanlarının hangarlarında koskoca yolcu uçakları teknisyeni.Bir belgesel izlemiştim bu konu hakkında tv de.Eline gelen yedek parçalar vs. monte etmen değiştirmen gereken 40 000$ lık parçalar.

40 000$ ne ettin bi elimizden dusse ayl1k 1000 usd alsak 40 ayda anca veririz
  • Bencede teknisyen deyip geçmemek lazım.
  • Bu işlerde çalışan teknik elemanların maaşı gerçektende küçümsenmeyecek derecede. Mekanikal sektörlerde çalışan teknik elemanlar asgari ücretle çalıştırılmaz zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motor önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Otomobil silecek değişimi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • icime su serptiniz :) acaba thy 'ye gitsem bilgi verirlermi *
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Bu işlerde çalışan teknik elemanların maaşı gerçektende küçümsenmeyecek derecede. Mekanikal sektörlerde çalışan teknik elemanlar asgari ücretle çalıştırılmaz zaten.

Kaç lira aylık alıyorlardır? bilgi yada tahmininiz varmı?
  • bi arkadasim dediki eger iyi bi egitim gorursen 3.sinifta bile senle sozlesme yapabiliyorlarmis...baya bi talep var bu teknisyenlere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

quote:

Bu işlerde çalışan teknik elemanların maaşı gerçektende küçümsenmeyecek derecede. Mekanikal sektörlerde çalışan teknik elemanlar asgari ücretle çalıştırılmaz zaten.

Ben 2,5 sene önce bir fabrikanın kalıphanesinde staj yapmıştım. O zamanlar tahminimce 1000-1500YTL maaş alıyorlardı...

Sonuçta tezgahtarlık yapılmıyor orada ciddi sorumluklar gerektiren, en ufak bir hatanın bile çok büyük sonuçlar doğuacağı bir sektör.
  • quote:

quote:

quote:

Ben 2,5 sene önce bir fabrikanın kalıphanesinde staj yapmıştım. O zamanlar tahminimce 1000-1500YTL maaş alıyorlardı...

Sonuçta tezgahtarlık yapılmıyor orada ciddi sorumluklar gerektiren, en ufak bir hatanın bile çok büyük sonuçlar doğuacağı bir sektör.

Doğru söylüyorsun.Gerçektende çok ciddi bir iş.Yoksa hangi teknisyen 1500 lira maaş alıyor?Kaldıki bir mühendis gibi 5 yıl üniversite okuyorlar.

• ben uçak gövde ve motor okuyorum ama üniversitesi değil ok yüksek puan thyd estaj yapıyorum üniversite mezununun mezun olmayandan tek farkı 50 mil maaaş farkı başka farkı yok 2.5 yıldır stajdayım sorunuz varsa cevaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam

ben uçak gövde ve motor okuyorum ama üniversitesi değil ok yüksek puan thyd estaj yapıyorum üniversite mezununun mezun olmayandan tek farkı 50 mil maaaş farkı başka farkı yok 2.5 yıldır stajdayım sorunuz varsa cevaparım

net olarak kaçlira maaş alıyorsun.ve mesleğinin iyi vede kötü yönlerini değerlendirirmisin.
  • quote:

quote:

ben uçak gövde ve motor okuyorum ama üniversitesi değil ok yüksek puan thyd estaj yapıyorum üniversite mezununun mezun olmayandan tek farkı 50 mil maaaş farkı başka farkı yok 2.5 yıldır stajdayım sorunuz varsa cevaparım

net olarak kaçlira maaş alıyorsun.ve mesleğinin iyi vede kötü yönlerini değerlendirirmisin.

ben işte çalışmıyorum sadece staj yeni giren biri 1200 maaş + 3ayda bir çift maaş yani 1600e geliyor ingilizce toefl belgen varsa %30 maaş artıyor çalıştığın sene arttıkça maaşında artar mesela 15 yıllık başteknisyen 4milyarı geçiyor maaşı ...para güzel fazla heveslendirdim seni ama teknisyen olmaz zordur..

• quote:

quote:

quote:

ben işte çalışmıyorum sadece staj yeni giren biri 1200 maaş + 3ayda bir çift maaş yani 1600e geliyor ingilizce toefl belgen varsa %30 maaş artıyor çalıştığın sene arttıkça maaşında artar mesela 15 yıllık başteknisyen 4milyarı geçiyor maaşı ...para güzel fazla heveslendirdim seni ama teknisyen olmaz zordur..

Yok ben düşünmüyorum.Ama bilgilendirdiğin için sağol.

• Bu bölümü okuyan bir kişi uçaktan başka motorlarıda dizel motorları felan her motordan anlar zaten bide havacılık elektrik elektroniği diye bölüm var o da iyi bölüm ama mekanikle uğraşmayı seviyorsan uçak gövde motor bakım yada elektrikle uğraşmayı seviyorsan havacılık elektrik elektroniği bölümü tavsiye ederim bende düşünüyorum bu bölümü.Havacılık elektrik elektroniği bitiren bir kişi havacılık sekötründen çıksın başka meslekte yaparsa sonuçta elektronik teknisyenine benziyo...
  • 360 puan alsam gideceğim yer belli ANKARA GAZİ MUHASEBE ÖĞRETMENLİĞİ ticaret lisesi çıkışlı olursan tabi
  • Biraz geç olacak ama ben Uçak Teknisyeniyim :) Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilsent

Biraz geç olacak ama ben Uçak Teknisyeniyim :) Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz...

hakikaten geç olmuş nerede çalışıyorsunuz? benim düşündüğüm yerse çok sorum var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.