Bildirim
Bu sene mezun oluyorum kyk ne zaman kesilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bunu ben de merak ediyorum. Mesajım dursun.
Internette bir kac yerse ogrenim kredisinin eylule kadar devam ettigi, bursun haziranda kesildigi yaziyor ancak farkli diyen de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneye nolcak bakalım bizim de -
genel prensip okulun mezuniyetini bildirdiği gibi kesilir. normalde mezuniyet zamanı gelmiş ama bildirilmeyen adamı KYK araştırır. Bu normal şartlar KYK nın e-hizmetler sekmesinden ulaşılabilir orada kredi-burs bitiş tarihi yazar. -
Sanirim dedigin gibi hocam. Ben de arastirdim 3-4 yerde aynisini soyluyor. Yillar sonra bu konuyu bulupta okuyacaklara simdiden selam olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hazan
Sanirim dedigin gibi hocam. Ben de arastirdim 3-4 yerde aynisini soyluyor. Yillar sonra bu konuyu bulupta okuyacaklara simdiden selam olsun
her yerde öyle yazıyor ama millet "haziranda kesilir aga" diyor. bekleyip görcez heralde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X