Şimdi Ara

Makedonya'da okumak isteyenlere yardımcı oluyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün bir internette dolanayım dedim ve danışmanlık şirketlerinin öğrencileri göz göre göre kazıkladıklarını gördüm ve bu işe el atmaya karar verdim makedonya'da üniversite okumak isteyen arkadaşlara danışmanlık şirketlerinin yarı fiyatlarına her konuda yardımcı olacağım havaalanından alırım okula kaydını yaparız yurda yerleştiririm vize ve notifikasyon işlemlerini hallederim ve bi dost kazanırlar bir sıkıntısı olduğunda beni ararlar. Gitmek isteyen varsa yazabilir okullar hakkında soruda sorabilirler.



  • Hocam ben makedonya da eczacılık okumak istiyorum türkiyede üniv okuyorum 3 sınıfım bırakıp eczacılık okumak ne kadar ücreti ve ne tür belgeler istenir denklik var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssfurkan

    Hocam ben makedonya da eczacılık okumak istiyorum türkiyede üniv okuyorum 3 sınıfım bırakıp eczacılık okumak ne kadar ücreti ve ne tür belgeler istenir denklik var mı?

    Hocam o konuda önerebileceğim üniversite kiril metodi üniversitesi, oranın denklik olayını falan pek bilmediğim için çok fazla yardımcı olamayabilirim ama şu verdiğim linkleri bir inceleyin facebook grubunda bulursunuz belki eczacılıkta okuyan birisi

    https://www.facebook.com/Kiril-Metodi-%C3%9Cniversitesinde-okuyan-T%C3%BCrkiyeli-%C3%96%C4%9Frenciler-Platformu-467749139913166/

    http://kirilmetodiuniversitesi.com/

    Bunlarda okulun bilgileri:
    Adres: Üsküp 1000, Makedonya (FYROM)
    Telefon: +389 2 329 3293
    Kuruluş: 19 Aralık 1943
    Lisans harcı ve ücretleri: 2.500 EUR




  • Merhabalar bende birkaç soru sorayım :
    1- Ben mesela mimarlık istiyorum giriş için belgelerimiz nelerdir? Nasıl kabul alıyoruz? Kabul edilme ihtimalimiz yüzde kaçtır?
    2- Üniversite dünyada kaçıncı sıralamadadır? Mezun olunduğunda AB de ve ülkemizde geçerlimidir diploması?
    3- Ülkede genellikle ingilizce veya az türkçe biliniyormu?
    4- Üninin ve ülkenin avantaj ve dezavantajları nelerdir?
    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ensr53

    Merhabalar bende birkaç soru sorayım :
    1- Ben mesela mimarlık istiyorum giriş için belgelerimiz nelerdir? Nasıl kabul alıyoruz? Kabul edilme ihtimalimiz yüzde kaçtır?
    2- Üniversite dünyada kaçıncı sıralamadadır? Mezun olunduğunda AB de ve ülkemizde geçerlimidir diploması?
    3- Ülkede genellikle ingilizce veya az türkçe biliniyormu?
    4- Üninin ve ülkenin avantaj ve dezavantajları nelerdir?
    Teşekkürler

    1. ve 2. sorularınızın cevaplarını net bir şekilde bilmiyorum fakat okulun web sitesinin adresini vereyim büyük ihtimalle cevaplar orda vardır.
    http://www.universitefirsati.com/

    3.İngilizce seviyesi Türkiye'den daha ilerde ona eminim fakat tam bir yüzde veremem.Türkçe ise Osmanlı'dan kalan balkan türklerinin çokluğundan dolayı çoğu yerde ve alanda rastlarsınız.
    4.Avantaj olarak kesinlikle Türkiye'de bir özel üniversite ücretinden kat be kat daha ucuza gelir. Farklı kültürler tanırsınız,gayret ederde makedonca öğrenirseniz aynı anda 3 dil öğrenmiş gibi olursunuz Makedonca,Sırpça ve Bulgarca birbirine çok benzemektedir. Dezavantajları kişiye göre değişir,Ülke Türkiye'ye göre çok daha az gelişmiş bir ülke ama insanlık olarak gayet iyi bir ortam diyebilirim geldiğinizde çevrenizdeki türklerle değilde farklı farklı insanlarla arkadaşlıklar kurarsanız kültürlerini,dillerini öğrenebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar bir sorunuz olursa yazarsanız cevaplarım.




  • Şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum.Ne olacağı belli olmaz ben yine de size arkadaşlık isteği gönderiyorum.
  • Merhaba master programları hakkında yardımcı olabilirmisiniz
  • uzaktan eğitim olarak okuma şansımız var mı ?
  • Merhaba 11. sınıftayım ve üniversiteyi Makedonya'da okumayı düşünüyorum. Mavi diploma veriliyor mu Makedonya Üniversitelerinde? (Mavi Diploma: Avrupa'nın herhangi bir yerinde diplomam geçerli oluyor mu ve başka ülkede çalışabiliyor muyum ?)
  • Ukrayna Odessa düşünürseniz bende yardımcı olabilirim
  • Stallone12 kullanıcısına yanıt
    Güvenilir mi hocam bu üniversite? Eczacılıkta son fiyatlar nelerdir biliyor musunuz
  • alexanderjahovic A kullanıcısına yanıt
    Hocam karar verebildiniz mi? bende makedonya da eczacılık okumayı düşünüyorum.
  • Merhaba ven Goce delcev universitesine kayıt olmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz tüm evraklarim hazır Ucak biletimi alip gelicem telefon numaram 05422880148 bana bu nimaradan ulaşırsanız sevinirim
  • Makedonya'da konaklama nasıl hocam fiyatlar uygun mudur?
  • Şuan Makedonya gotse delçev üniversitesinde öğrenim görmekteyim. Zamanında bende çok araştırma yaptım bir bilgi bulabilmek adına. Buralara yolu düşen arkadaşlar olursa seve seve bilgi veririm. İnstagram adresim: aybktpz
  • makif10 M kullanıcısına yanıt
    Okudun mu orda
  • aybktpz kullanıcısına yanıt
    Bana yardımxı olur musun lütfen
  • merhaba instagram üzerinden ulaşırsanız yardımcı olayım.

  • bu sene Makedonya'da okumak için araştırma yapacak arkadaşlara sesleniyorum lütfen danışmanlıkları dikkat ediniz. Gotse Delçev Üniversitesi bir devlet okuludur ve devlet okulunun hiçbir şekilde kayıt Ofisi olamaz Lütfen bu yalanlara inanmayınız ve çocuğunuzu abuk subuk danışmanlıkları yazdırıp Daha sonra da mağdur olduk demeyin bu sene bana 50'den fazla insan mesaj attı mağdur olduğu için ve ben okulu işimi gücümü bırakıp öğrencilere yardım ettim. Yurtdışında okumak çocuk oyucağı değil lütfen çok çok fazla araştırma yapın eğer mağdur olmak istemiyorsanız. OKULUN RESMİ KAYIT OFİSİYİM diyen sayfalara lütfen itimat etmeyiniz. Okulun resmi sayfasında da belirttiği gibi okulun hiçbir resmi kayıt ofisi bulunmamaktadır. Bana ulaşmak isteyen arkadaşlara instagramımı bıraktım seve seve her türlü konuda yardımcı olurum tekrardan.

  • Yapmayın etmeyin, gözünüzü seveyim. Makedonya da okuyacana git inşaat işçiliği yap. Daha iyi. En azından bir meslek sahibi olursun. Makedonyada ise soyulursun hiç bir işe yaramaz diplomayı alsan bile - ki çok zor - hiç bir işe yaramaz. Denklikle uğraşır alamazsın, avrupaya giderim dersin kabul etmezler. Ama lafa gelince sana Türkiye ile denk YÖK tanıyor falan derler, Mavi diploma veriyor tüm dünyada geçerli derler, afedersiniz bok geçerli ne Türkiye de, nede Avrupa'da geçerli bir diplomaları yok yok yok. Aklınızı başınıza alın yapmayın, türkiyede en kötü bölüm buradakine göre Oxford kalır. İştipte tıp fakültesi var güya ne hoca var ne hastane. Böbrek sancısıyla hastaneye gittim acil dedikleri yerde bırakın iğne yaptırmayı, idrar tahlili olamadım. Direkt ürolojiye git dediler o kadar. İşte sana tıp fakültesi. Bina desen hastaneye benzemiyor. 50 li yıllardan kalma herşey. En az 10 öğrenci tanıdığım oldu hepside kimi ilk yıl, kimi 2. Yıl bıraktı döndü. Yazık binlerce euro para çöpe gidiyor. Burası tamamen mafya düzeni polisi rüşvetçi, adalet bizden kat kat kötü. Türkleri sevme tamamen yalandan ibaret, paran varsa seviliyorsun. Üniversite hocaları bile rüşvet istiyor ders geçirmek için. Rüşvetle Dr olsan, eczacı olsan, mimar olsan ne olacak. Nerede çalışacak. Siz rüşvetle mezun olmuş birine muayene olmak istermisiniz. Yıllardır dolandırıcılara kanıyoruz, Makedonya da okumak işide en büyük dolandırıcılık işi. Yeter be kardeşim. Kanmayın, yapmayın artık. Makedonya, Arnavutluk, Kosova buralar tam bir dolandırıcılık cenneti. Helede bir Türk düşmeye görsün ellerine. Çünkü bu işide yapan maalesef Türkler, onun için çok kolay iletişim kurup, sana senaryoyu hazırlayıp güzelce dolandırdıktan sonra seni tanımıyorlar bile. 1000 euro 2000 euro fazla verin başka yere gidin. Şimdi bu işleri yapan bu dolandırıcılıktan geçinen bir sürü öğrenciyim, memnunum diyen çıkacak, kanmayın lütfen. İnan burada havaya saçacan euro larla türkiye'de iş kurarsın. Haa bütün bunlara rağmen ben gelip, birde ben bu tezgahtan geçeyim diyen mazoşistlerden isen buyur gel. Şimdiden geçmiş olsun.

    Unutma bir şeyi çok övüyorsa biri mutlaka çıkarı olduğundandır. Bir şeyi eleştiriyorsa biri hiç bir çıkarı olamaz, ben yandım başkası yanmasın diyedir feryadı.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.