Şimdi Ara

Tuzlaya yenilmiş olmak sizi etkiledi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı izlemedim bile arkadaşım dalga geçmek için 3-1 yenilmişsiniz falan dediğinde bi gram etkilenmedim kızdırmaya çalıştı ama hakkatten umrumda olmadı. Tuzlayarak yenilmişsiniz falan diyor

Merak ettim sizin ne düşündüğünüzü? Kendinizi takımı pendikspora yenilmiş fenerbahçeli gibi hissediyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 30 Aralık 2016; 15:55:43 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Don't stop till you get enough...
  • FB, Pendik gibi takımlara elenmesin diye statü değişti. Buna rağmen gruptan çıkamama ihtimalimiz var, olaki çıkamadık, sana o zaman yaşatırlar bu konu başlığı altında tuzlayarak elenmeyi.
  • O iki salak kırmızı kart üstüne Hamit in salaklık Nirvanası sonrası yenilin lan belki dalga geçildikçe az akıllanırsınız diye sinirden köpürüyordum. Atağa giden Bruma ya kızıyorum gitme lan değmez bu davarlara diye.

Yenmek yenilmek futbolda olan şeyler ama bile isteye bu hareketlerin hiç bir yerde mazereti yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• 3-2 deseydin sende.

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Temizlik için böyle bir yenilgi lazımdı.

Sizin taraftarlık bu kadar mı? İçinizin cız etmesi lazım kulübün bu adamların elinde olmasına. Galatasaray'ın yedeği geçtim yedeğin yedeği adamlar bu takıma top göstermemesi lazım.

Sizin gözünüz körelmiş. Desteğe devam edin.

Bu takım rezil olmadan bir şey çözemeyecek mi? Hayran kaldım kafanıza. Tepkinizi koymayı bilin.
  • ben böyle sezon başı hazırlık maçlarında veya telafisi olan önemsiz maçlarda zayıf rakiplere karşı yenilgi almanın hayırlı olduğuna inanırım. Çünkü böyle maçlarda kimlerin yetersiz olduğu daha iyi görülüp radikal kararlar alınmasına vesile olur.

şimdi tuzlayı farklı yensek, her şey güllük gülistanlık olacak, Yasin yine zam isteyip trip atacak, Chedjou nasıl olsa bana muhtaçlar diye sezon sonuna kadar gevşek gevşek takılacak, Hamit yedekten girip üç beş koşar maç başını indiririm diyecekti. Daha bir çok örnek verilebilir. Böyle maçlar bazılarını sağlam silkeler kendine getirir.

Maça gelecek olursak, her maçı pür dikkat izleyen biri olarak maçın ortasında duşa girdim çıktım bir kahve yaptım, arada wc gittim kırmızı kartlar falan öyle cep telefonunu açıp biraz oyun oynadım derken maç bitti. Maç sonu röportajları bile izlemedim kısacası benim hiç umurumda olmayan bir maçtı. Ama bazı trolleri ve ergen tayfasını oldukça sevindirmiş çok ilginç

• zor maçtı tuzla gs ayarında bi takım şaşırtmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

/>

Tuzlaya yenilmiş olmak sizi etkiledi mi?

• ben maçın olduğunu bile bilmiyordum :D ruh sağlığınız açısından futbolu bir süre takip etmemenizi öneririm :)

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

zor maçtı tuzla gs ayarında bi takım şaşırtmadı

Zeka seviyene göre mesaj atman çok hoş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenere laf atmandan belli seni etkiledigi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.