Şimdi Ara

Türknet Yapadan Vae geçirmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet yapa 20/4 hız alıyorum. Vae geçersem 100/4 olacak. 30 gün önce destek talebi açtım. Yapada diretiyorlar ve gelinen noktada hızım 8/4 oldu. Belki bir umut buraya açayım dedim. Yoksa haftaya başka internet sağlayıcıya geçeceğim. Destek talebi no 30484648 Yeni destek kaydı : 30974086
    ayrıca bu sorunu çözmeyip destek kaydını kapattılar. Port yok bahanesi uyduruyorlar ama ben kendim bizzat telekom yetkililerine sordum port istemedğiniz kadar var türknet talep etsin hemen vae geçirelim dediler ama türknet yokuşa sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 16 Şubat 2020; 15:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı binada yapa ve vae değerleri.

• 10 katlık bir kayıp var. @TurkNetDestek arkadaşla ilgilen :D
  • @TurkNetDestek cevabınızı merak ediyorum. Tam olarak millenicom sizden 12 kat hızlı internet veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 30 Ocak 2020; 14:5:24 >
  • Ben adsl kullanıyorum yapada 16 mbit hız alıyordum 1 hafta önce 8mbit e düştü. Destek kaydı açtım ilk başta yerel altyapıya taşıyalım düzelir denildi şuan ise iç tesisatta sorun var 99tlye ekibimiz size yardımcı olacak deniliyor. Böyle devam ederse bende milenicoma geçeceğim
  • Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca hız değerlerinin yapa ve vae altyapısındaki desteklediği değerlerin kontrol edilmesini talep ettim. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim.
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dilerseniz iç tesisatınızı kontrol edelim. Eğer ki sorun yoksa sizden bu ücreti almayacağız. Ardından yerleşik operatör ile iletişime geçerek iç tesisat sorunu olmadığını ileterek tekrar kontrol edilmesini talep edelim. Bu şekilde çözüme ulaşabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hayır neden kişiden kişiye göre farklı muamele yapıyorsunuz? Arkadaşında başına benimle aynı durum gelmiş yardımcı oluyorsunuz ben 1 senedir uğraşıyorum her seferinde kestirip atıyorsunuz amacınızı anlamış değilim.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Sen donanımhaber gibi bir forumda konu açıp marka değerlerine zarar vermiyorsun. Konu aç hemen ilgilenirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün destek talebimin 14. günü bugün yapılırmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 31 Ocak 2020; 10:17:27 >
  • Yazman gereken yazı şu, beni vae ye alın yoksa iptal edeceğim (not: vae de 100/4 86 TL dir) (not 2 : sabit hat numaran değişir)

• Daha önce turknetten vae üzerinden hizmet almadıysanız geçirmiyorlar maalesef. İsterseniz 100 kat hız farkı olsun yine de geçirmiyorlar

• İlk aboneliğimde hattım vae idi. Mesai bitmek üzere ne buradaki yetkili ne de müşteri hizmetleri dönüş yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 31 Ocak 2020; 15:20:10 >
  • Merhaba, sorununuzun çözüm süreci uzaması nedeniyle teknik ekiplerimize ilettim. Gün içerisinde sizi arayarak bilgi vereceğiz.
  • Maalesef arayan olmadı. Aranacak bi durum yok zaten beni aramanıza. Sorunu ve talebimi ilettim. Yapadan vaeye geçmek istiyorum. Ama siz telekom yetkililerine iletmiyorsunuz. Size son bir şans veriyorum. Pazartesi günü saat 17 ye kadar hattımı yapadan vae ye geçirmez iseniz diğer insanlar gibi bende millenicoma geçeceğim.

• Güncel değerler. 20 mbit değerlerim varken açtığım destek talebi sonrası 20 gün geçti ve şu anda 2 mbite düşürdüler. Türknet hız düşürmede şov yapıyor. Millenicom ile aynı binada 150 mbit hız var.

• Cikartmazlar kolay kolay yapadan.

• yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende var bina içi deyip oyalıyorlar ama durum öyle değil yapadan kaynaklı, vae de geçirmiyorlar.

başka iss'ye geçmek gerekecek.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-yapa-rezaleti--141917951
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi ve hat değerlerinizi kontrol ettim. Bu sorunu çözmek için çalışacağım.

Öncelikle "modem buluşması gereken hızda buluşmuyor " statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz? Vae üzerinden 10 Mbps aldığınızı da belirtin. Ben bu konuda gerekenin yapılması için ayrıca ilgileneceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba internetim sabah 10 dan beri yok ve ip almıyor böylemi yardımcı oluyorsun türknet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.