Şimdi Ara

Türknet Yapadan Vae geçirmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sabah 10 dan beri interentimi kestiler bilerek yapıyorlar burada eğer hız sorunu vs yazarsan yazma diye interneti önce yavaşlatıp süründürüyorlar sonra devam edersen komple keserek gözdağı veriyorlar böyle bir firma türknet.
  • Berbat bir hız ile ip biraz önce aldı tam 53 saat sonra internet geldi. Aynı binada millenicom 100/4 mbit hız var iken türknet hem hat değerleri zayıf hemde hızı 7/4 mbit.Türknet Yapadan Vae geçirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 16 Şubat 2020; 15:34:31 >
  • ve türknetten biraz önce mail geldi tam 53 saat internetsiz kalmamın tek sebebi sadece türknetmiş.

Şimdi internet geldi ama berbat bir değer ile. Bakalım buradaki türknet destek vaeye geçiş yapacakmı müşteri hizmetleri boş port yok diyor ve ilgilenmiyor oysaki yeni hatlar portlar çekildi saha dolapları değişti ve türktelekom yetkilileri ile görüştüm boş port istemediğiniz kadar mevcut. Türknet talebi bize iletsin hemen değişelim size yeni vae hattan verelim diyor.
  • yüzüak Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Aslında biz talebinizi karşılamak için hattı vae'ye çevirmek istedik. Ancak vae santrali üzerinde boş port olmaması nedeniyle geçişi yapamadık. Bunun üzerine Yapa altyapımızda maksimum ne hız verebiliriz diye arızayı saha ekiplerine ilettik. İlkte 15 Mbps hız alabileceğinizi gördük. Daha sonrasında tekrar hız değerlerinin 7 Mbps'e düştüğünü gördük.

Tekrar dün ekiplerimize ilettik. Şu an çalışmalarımız devam ediyor. Gelişme olduğunda bilgi vereceğiz.
  • Siz anlamıyor musunuz yada işinizemi mi gelmiyor ben telekoim ile görüştüm diyorum boş port varmış neden hala inat ediyorsunuz. Talep oluşturdunuz mu? Sistemden bakıp boş port yok bahanesi arkasına sığınmayın. Atın burdan türktelekom yetkilisi ile görüşmenizi ispat edin herkes görsün. Port istemediğin kadar var ben kendileriyle görüştüm talep gelirse yaparız dediler boş port var dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzüak -- 17 Şubat 2020; 13:3:23 >
  • Yapa sistemi 30 yıllık telefon numaranızın da iptaline sebep oluyor.Resmen telefonumuz çalınıyor. Sizi yapa ya dahil ettiklerinde hattınızı taşıyamıyorsunuz ve sonucunda iptal edip yeni bir abonelik başlatmanız gerekiyor. Bu durumda sabit telefon numaranız da iptal oluyor. İşlemler uzuyor ve portunuzu da kaybettiğiniz için boş port beklemek zorunda da kalabiliyorsunuz.
    Tüm bunlarla ilgili ayrıca konu başlığı açacağım. Ve yapa dan vae ye geçirmezlerse tüm yasal haklarını kullanıp telefon numaramın kurtarılması için elimden gelen uğraşı vereceğim.
    Kupon kodu: donanimhaber.com
    www.incefirsat.com
  • Yapmiyolar diye biliyom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapmayı bırak haftada 2 gün internet var 5 gün yok. Gece saat 1 de kestiler 3 defa desteğe yazdım cevap yok.
    Neden kestiklerini biliyorum burada olumsuz yorum yapıp şikayetini dile getirince özellikle yapıyorlar.
    Merhaba, biz bilerek ya da isteyerek sizi internetsiz bırakmak istemeyiz. Arkadaşlarıma DSL ışığınızın yanmadığını ilettim. Hızlı bir şekilde kontrol ederek sorunu çözümleyip size bilgi vereceğiz.

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, biz bilerek ya da isteyerek sizi internetsiz bırakmak istemeyiz. Arkadaşlarıma DSL ışığınızın yanmadığını ilettim. Hızlı bir şekilde kontrol ederek sorunu çözümleyip size bilgi vereceğiz.
    Ben eminim artık interneti sizin kestiğinize çünkü geçen haftada cuma günü kestiniz pazar günü açtınız tekrar. telekom saha ekibi ile görüştüm pazar günleri çalışmıyoruz ve sizin hattınıza ait herhangi bir arıza bildirimi yapılmadı dediler. Ve dün gece aynısı oldu internet ve telefonu kestiniz ve 16 saattir cevap veren yok ekibinizden ayrıca telekoma düşen arıza bildirimide yok.
  • Türknet Yapadan Vae geçirmiyor
  • Bende geçeceğim inşallah pişman olmam kötü
    Şeyler okuyorum

Arızanız ile ilgili güncel bilgi talep ettim. Ekiplerden güncel bilgi aldığımızda arkadaşlarım sizinle iletişime geçecektir. Sorunu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.
    Tüm ürünlerde sepette extra %20 indirim
    Kupon kodu: donanimhaber.com
    www.incefirsat.com
  • Simdi size bir sorum olacak intrrnet ve telefon hattim turktekomda mevcut telefon hattim 36 senelik internet hattim 16 senelik ben numarami kaybetmek. Istemiyorum zira seri bir numara hattımı turknete tasirsam telefon numaram gider mi tekrar alamayabilir. Miyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.