Şimdi Ara

TurkNet'ten Uzak DURUN DOLANDIRICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah belasını versin TurkNet'in. Altyapı olmamasına rağmen İnterneti bağlayacağız deyip modem gönderdiler. Haftalardır bekletip modem parası talep ediyorlar şimdi. Kutuyu bile açmadım. Ve İnternet talebini iptal ettiğim için Müşteri hizmetlerine bağlamıyorlar artık beni. Allah belanızı versin DOLANDIRICILAR! Uzak durun bu DOLANDIRICILARdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumu iletmek isterim. Modem iade sürecini başlatmak adına iletişim bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//

Buradan adresinizi kontrol eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula//

Buradan adresinizi kontrol eder misiniz?

Bişi danışmak istedim, Yazın taşındığım binada FTTB-VDLS sistemi mevcut. Yani Apartmana Fiber giriyor bodrumdaki fanlı kutudan telefon hattı olarak bu apartmana ve çevre apartmanlara hizmet veriyor.

Eski komşumda bendeki hizmeti bölüşüyor. Neyse taşındım kapattırayım/hizmeti yeni eve taşıyım derken bi baktım apartmanımıza bile port kalmamış. Kapatsam komşumda internetsiz ebasız vs kalacak yani. (Uzun zamandır Biri-Fixnet ve kısa sürede Türknet olarak hizmet aldım). En azından hizmeti devir yaptırırm derken Türknet de devir işlemi olmadığını öğrendim. Şu anda hala port görünmüyor.

TurkNet'ten Uzak DURUN DOLANDIRICI

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Siz iptal edin, komşunuz başvurduğunda sizden boşalan port kendisine verilecektir eğer başka bekleyen yok ise.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.