|
| _____________________________ |

|
| _____________________________ |
TurkNet Sabit Hat Yönlendirme Sorununun Çözümü
Sabit telefonunuzu cep telefonunuza yönlendirerek acil durumlarda veya evde olmadığınızda önemli aramaları kaçırmaktan kurtulabilirsiniz. TurkNet, sabit hat yönlendirme hizmetini müşterilerine sunmaktadır. Bu hizmet sayesinde, sabit hat numaranıza gelen aramalar, önceden tanımladığınız cep telefonu numaranıza yönlendirilir.
TurkNet sabit hat yönlendirme özelliğini etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Yönlendirme özelliğini devre dışı bırakmak için aynı adımları takip etmeniz ve "Yönlendirmeyi Devre Dışı Bırak" düğmesine tıklamanız yeterlidir.
TurkNet sabit hat yönlendirme özelliğini kullanırken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:
Sabit hat yönlendirme özelliği, işletmeler ve ev kullanıcıları için faydalı bir hizmettir. Bu hizmet sayesinde, sabit hat aramalarını kaçırmadan cep telefonunuzdan cevaplayabilirsiniz.
|
"Ev telefonunuzu yönlendirmek için *21* tuşladıktan sonra ev telefonunuzun yönlenmesini istediğiniz 10 haneli telefon numarasını ve # işaretini tuşlamanız yeterlidir. Yaptığınız bir yönlendirmeyi iptal etmek için ev telefonunuzdan #21# tuşlamalısınız." türk.net sitesinde açıklama bu ancak bu bilgi yanlış. numarayı 10 yerine 11 hane girmelisiniz. Numarayı 0XXXXXXXXXX şeklinde girmelisiniz. |
|
|
|
Merhaba, TurkNet hizmetimdeki 0216'lı numaramla cep telefonumda Whatsapp Business kullanıyordum, Telefonumu kaybettikten sonra yeni telefonumda whatsapp business oturum açmaya çalıştığımda beni arayı tıkladığımda kod doğrulama için arama gelmiyor, 0216'lı numaram şu anda aktif olan netgsm numarama yönlendirmeli ve 0216'lı numarama gelen aramalarda netgsm mobil numarama yönlendirmeli görüşmelerimde bir sorun yok, konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim, Saygılarımla iyi forumlar. |
|
|
|
![]() Net Uzmanı yapay zekaya bağlamışlar herhalde 3. defa aynı cevabı veriyor bana. Hoş yapay zeka olsa aynı cümleyi farklı kelimelerle kurar. Kopyala yapıştır yapıyor. Amacım meşgulken yönlendirmek. 21 kullanarak normal şekilde bile yönlenmiyor. 21536... *21*536.. *21*0536.. *21*90536.. **21*536.. tüm kombinasyonlarını sonuna # koyarak denedim yine olmadı. telefon hizmetini kapatmam sadece internet hizmeti vermek için ellerinden geleni yapıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firmatik -- 20 Şubat 2026; 14:30:26 > |
|
|
Bu konuda herhangi bir dönüş oldumu size yapılıyormu yakın zamanda taahhüt bitimi telekomdan geçme niyetim var sabit hatta var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 20 Şubat 2026; 23:40:19 > |
|
yok turknet müşteri hizmetleri kesinlikle yanıt vermiyor. forumdan da cevap vermiyorlar. mesala port açmak ve evdeki cihazlarımıza ulaşmak içinde statik ip zorunlu tutuyorlarmış. Benim apartmanıma gelmesine karşın güven alamadım firmadan |
|
Küçük bir detay: Turknet Gigafiber’e geçebilmek için mevcut internetini iptal etmen gerekir ama; modemi aylık fiyata dahil olarak kullanabilirsin ve ₺2.500’ye kadar cayma bedelin karşılanır. Bir de, Gigafiber’i kendi altyapımızdan sunduğumuz için port kaybetme riskin de olmaz. Gigafiber, sadece Turknet’e ait bir altyapıdır. Bu nedenle de; mevcutta farklı bir operatörden ve farklı altyapılardan (Fiber, VDSL ve ADSL gibi) hizmet alınıyorsa, Gigafiber’e doğrudan geçiş yapma imkanı yoktur. Sadece ₺1.200 (6 ay x ₺200) kurulum ücreti ödemen gerekir. Diyor iptal edilmeden geçemeyeceksek mevcut numarayı alma şansımız 0 bu durumda telekomdan devam ederim gibi .. |
|
|