Şimdi Ara

Turknet hız profili problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıllık türknet abonesiyim aynı evde, hattım 100 mbps destekliyor, son bağlantım kesintisiz 1 aydır 95 mbps idi, modemi resetlemek zorunda kaldım ve 3 gündür 75 mbps'ye mahkum edilmiş durumdayım türknet tarafından. Desteğe yazıyorum şaka gibi hattınız desteklemiyor 75 mbps'ye sabitleyelim hızınızı onaylarsanız diye öneriyle geliyorlar.

Türk telekom T30 kabini sitenin otoparkında tam altımda duruyor.

@TurkNetDestek lütfen hız profilimi 100mbps olarak güncelleyin eğer varsa DSLAM kilidi lütfen kaldırın.

AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!

• Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşabilir misiniz?

Sizin değerleriniz bir anda kötüleşmiş tt ekipleri kontrol eder hatta bir sorun varsa müdahale eder ama sorun bulunmazsa bu düzeyde kalır hat.

Sorun bulunamazsa derken TT ekip hazretleri lütfedip tamir etmeye uğraşmazsa demek istediniz sanırım.

Çünkü 3 yıldır o şekilde hizmet alabiliyorsa sorun illaki dediğiniz gibi mevcut sistemde bir yerde tahribattır(apartman içide sorun olmasıda bir ihtimal), uzaklık gibi fiziksel bir imkansızlık olamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.