Şimdi Ara

Turknet hız profili problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıllık türknet abonesiyim aynı evde, hattım 100 mbps destekliyor, son bağlantım kesintisiz 1 aydır 95 mbps idi, modemi resetlemek zorunda kaldım ve 3 gündür 75 mbps'ye mahkum edilmiş durumdayım türknet tarafından. Desteğe yazıyorum şaka gibi hattınız desteklemiyor 75 mbps'ye sabitleyelim hızınızı onaylarsanız diye öneriyle geliyorlar.

Türk telekom T30 kabini sitenin otoparkında tam altımda duruyor.

@TurkNetDestek lütfen hız profilimi 100mbps olarak güncelleyin eğer varsa DSLAM kilidi lütfen kaldırın.

• Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • Vdsl doğası gereği bakır hatlardan hizmet verir hattın fiziksel durumu ( oksitlenme, ek, diğer abonelerin hız profili vb. ) nedenlerle her zaman aynı verimde iletim kapasitesi sunmayabilir.

Sizin değerleriniz bir anda kötüleşmiş tt ekipleri kontrol eder hatta bir sorun varsa müdahale eder ama sorun bulunmazsa bu düzeyde kalır hat.

• _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

Sorun bulunamazsa derken TT ekip hazretleri lütfedip tamir etmeye uğraşmazsa demek istediniz sanırım.

Çünkü 3 yıldır o şekilde hizmet alabiliyorsa sorun illaki dediğiniz gibi mevcut sistemde bir yerde tahribattır(apartman içide sorun olmasıda bir ihtimal), uzaklık gibi fiziksel bir imkansızlık olamaz.

• Evet tam olarak bu nokta adamlar uğraşmak istemiyor anlayanda zaman ayırmayı istemiyor. Gelen ekiple iyi iletişim kurup başında durmak önemli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hattınız 100 mbps desteklemiyor ki, 79 destekliyor gözüküyor şuanda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet paket kaybı problemi
    geçen yıl açıldı
    TurkNet'teki Yüksek Ping Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.