|
Türknet mahallemde gigafiber cekiyor gigafiber kablosu ile aramda 5 metre yok kendileri mahalle bazlı cektiklerini söylüyorlar ama mahallede butun sokaklarda alt yapı sorguluyorum gıgafıber bolgesındesınız dıyor benım sokagımda alt yapı yok dıyor bınamda zaten 2 kısı turknet kullanıyoruz sokagımdada kullananlar var gıgafıber ceken ekıple yuzyuze gorustum 2 kısı ekıp basıydı bırı caddenın sag tarafına dıgerı sol tarafına cekıyormus sol taraftakı kısı benımle uzun uzun konustu anlattı ama sansıma benım sokagım caddenın sag tarafında kalıyordu sag taraftakı kısı bızı ınsan yerıne bıle koymadı 10 gune gelırım dedı ne gelen var ne gıden turknete yazıyorum ekıplere ılettık bılgı gelınce sızınle paylasacagız dıyorlar 10 gun sonra yazın dıyorlar yazıyorum gıgafıber basvuru lınkı gonderıyorlar bana sonra tekrar ekıplere durumunuzun oncelıgını belırtık dıyorlar sacmalık bursa osmangazı emek adnan menderes mahallesıne gıgafıber geldıyse benım bunda katkım cok buyuk 23 kez farklı farklı arkadaslarımın telefonundan gıgafıber ıstıyorum basvurusu yaptım mahalle muhtarı ıle gorustum turknetı arattım ama bu kadar emegıme karsılık bıde turknet musterısı oldugum halde gıgafıber kablosu ıle aramda 5 metre var ama benım sokagımda bınamda gıgafıber yok anladımkı turknet kendı musterısıne gıgafıber cekmıyor |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler