Şimdi Ara

Türknet mahallemde her sokakta gigafiber var bende yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet mahallemde gigafiber cekiyor gigafiber kablosu ile aramda 5 metre yok kendileri mahalle bazlı cektiklerini söylüyorlar ama mahallede butun sokaklarda alt yapı sorguluyorum gıgafıber bolgesındesınız dıyor benım sokagımda alt yapı yok dıyor bınamda zaten 2 kısı turknet kullanıyoruz sokagımdada kullananlar var gıgafıber ceken ekıple yuzyuze gorustum 2 kısı ekıp basıydı bırı caddenın sag tarafına dıgerı sol tarafına cekıyormus sol taraftakı kısı benımle uzun uzun konustu anlattı ama sansıma benım sokagım caddenın sag tarafında kalıyordu sag taraftakı kısı bızı ınsan yerıne bıle koymadı 10 gune gelırım dedı ne gelen var ne gıden turknete yazıyorum ekıplere ılettık bılgı gelınce sızınle paylasacagız dıyorlar 10 gun sonra yazın dıyorlar yazıyorum gıgafıber basvuru lınkı gonderıyorlar bana sonra tekrar ekıplere durumunuzun oncelıgını belırtık dıyorlar sacmalık bursa osmangazı emek adnan menderes mahallesıne gıgafıber geldıyse benım bunda katkım cok buyuk 23 kez farklı farklı arkadaslarımın telefonundan gıgafıber ıstıyorum basvurusu yaptım mahalle muhtarı ıle gorustum turknetı arattım ama bu kadar emegıme karsılık bıde turknet musterısı oldugum halde gıgafıber kablosu ıle aramda 5 metre var ama benım sokagımda bınamda gıgafıber yok anladımkı turknet kendı musterısıne gıgafıber cekmıyor

• Hocam metre hesabınız doğruysa (5 metre diyorsunuz) bu durumda orada ankastre kutusu varsa ve koşullar uygun ise size beş metre obk kablo çekilip bağlantı sağlanabilir. Ben beş metrede olduğunuzu zannetmiyorum ama muhtemelen metre hesabını yanlış yapıyorsunuz. Çünkü beş metre mesafe için sizi reddetmezler muhtemelen daha uzun bir mesafe var. Bu işler biraz da maliyete bakıyor bildiğiniz gibi. İnşallah talepleriniz karsılık bulur hocam

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam size yemin ediyorum 5 metre var evimin kapısından gigafiber kablosu alt binadaki evde gözüküyor aradaki tek fark o başka sokak ama aynı mahalle benim binadan 16 adım aşagısında gigafiber kablosu var beni bile bile atladılar gigafiber ekibi alt sokağa çekerken ellerindeki listeyi gördüm benim sokağı söyledim listede varmı dedim var dedi ama atladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahallemdeki binalar bu sekılde benım sokagımın 5 metre aşagısındakı bınada boyle bır kutu yok sıyah kablo bına kapısına dolanmıs bır sekılde bırakılmıs benım sokagımda o bıle yok turknet kendı musterısıne bu sekıl yapıyor işin garip tarafı ben 4 yıldır kendı adresıme kac farklı telefon numarasından gıgafıber ıstıyorum dıye basvuru yaptım bu kadar ugrasmısken benım mahalleme gelıp 5 metre aşagıma gelıp bana gelmeyınce dıyecek soz bulamıyorum

• Merhaba, konu ile ilgili dönüş yapılmıştır.
  • Mesajlarından anladığım kadarıyla planlamada olan bir mahalledesin. Sokağına kablo çekilecektir. Bu senede çekilebilir 2030'da da. Tamamen planlama süreciyle ilgili. Kendi bulunduğum konumda arka mahallede çok yakın binalarda gigafiber var fakat bende yok. Daha bu sene planlamaya alındık mahalle olarak. Komşum fiber kullanıyor ben vdsl.

Öncelikle sakin olup süreci takip etmen fayda verecektir. Ayrıca gigafiber istiyorum talep formu işe yaramayan bir form. Yani ben getirttim dediğin için gelmedi fiber. Veya forma bakıp getirmediler. O sadece planlama biriminin önüne düşen bir yatırım plan program fikir verme çizelgesi. Ona göre ilerlemiyorlar. Siteye girerseniz yıllar önce gigafiber istiyorum deyip birinci olan mahallelerin çoğunda plan bile yok. Turknet özelinde abone olup olmaman kimsenin umurunda değil. Çünkü kendi altyapısını kuruyor. Yatırımı yapıp uygun fiyat politikasıyla müşteri çekme stratejisi izliyorlar gözlemlediğim kadarıyla.

Özellikle 2025 itibariyle ben istedim geldi diye bir durum yok malesef. Hiçbir iss isteğe göre getirmiyor. Kendi plan ve projelerine göre ilerliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 12 Mayıs 2025; 10:38:43 >

• Türknet önümüzdeki haftaya kadar bınama kablo cekımı yapılacagını belırttı gelısmelerı paylasacagım özelden ilgi gösterdiler bu konuda turknet ekıbıne tesekkur ederım bakalım onumuzdekı haftaya kadar gercekten kablo cekımı olacakmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HuseyinMert H kullanıcısına yanıt

Hocam estağfurullah size inanmamazlık etmedim. Türknet mahallemde her sokakta gigafiber var bende yok 

Hocam bu bahsettiğiniz beş metredeki kutudan size kablo çekebilirler eğer isterlerse. Sizi ararlarsa kutu ve kablo var deyin buradan çekebilir miyiz deyin süreç daha hızlı olur. (kutuda yer var ise)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

hocam turknet ıle ıletısıme gectım ekıplere adresımı ılettıklerını onumuzdekı haftaya kadar ımalatın tamamlanacagını soyledıler adresım ıcın ve bugun farkettımkı benım sokagımda sokagın yarısına cekılmıs yarısına cekılmemıs sokagımda bına numarası 1 den 6 ya kadar olan 6 bınaya kablo cekılmıs 6 dan sonrasına cekılmemıs :) ilginc bişeyler oluyor ama hadi hayırlısı hocam

Sonrasına yarın devam ederler belki hocam. Yine takip edersiniz günler içerisinde.

• evet arkadaşlar turknet yıne oyalamaya devam ettı sokagımda hıcbır sekılde calısma olmadı sokagımın yarısında gıgafıber var yarısında yok benım oldugum bınada 2 daıre turknet kullanıyoruz ve yan bınada turknet kullanıyor sırf turknet kullanıyoruz fatura turknetın alt yapısına gecınce ilk 3 ay 250 ye dusmesın 500 tl odemeye devam edelım dıye bızım oldugumuz tarafa kablo cekımı yapmıyorlar baska bır acıklaması yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuseyinMert -- 16 Mayıs 2025; 22:0:35 >

hicbir şekilde devam etmediler hocam turknet kendısı dedı ekıbımız onumuzdekı haftaya kadar ımalatı tamamlayacaklar adresınıze dedı ve dedıklerını yapmadılar bırcok forumda gordum kendı musterılerıne cekmemısler heryerde kendı musterılerı sıkayetcı

Hocam hayırlısı olsun. Siz elinizden geleni yaptınız artık gerisi firmanın tasarrufunda olan bir konu.

hocam buyuk gelısme oldu bugun 19 mayıs nedenı ıle calısma olmaz dedım bı baktım evde oturuyorum matkap sesı kosarak cama bı gıttım yerde sıyah kablolar ekıpler benım sokagıma gelmıs kablo cekıyor ama bu seferde bılın bakalım ne oldu evımın onundekı bınalara cektıler bana cekmedıler sımdıde evımın onundekı bınalarda gıgafıber oldu bende yıne yok ben nasıl bır bahtsız ınsanım artık anlamıyorum saha proje lıderıne sordum o bılıyor dedıler heryere cekıcez dedı bıdada yuzume bakmadı calısan arkadaslar o zaman muhtemelen yarın senın tarafına cekıcez dedıler bır umıt yıne beklemekteyım

artık gıgafıber kablosu ıle aramda 1 metre var hocam 5 metrede yok

• Belki ortak kutu koyarlar herkese oradan dağıtırlar. Size de o şekilde verecek olabilirler.

Hayırlı olsun :) Türknet mahallemde her sokakta gigafiber var bende yok 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

sonunda bıttı hocam o kadar uzun ugrastan sonra basardım ekıpler bugun geldı kapıma ve yan bınalarıma gıgafıber kablosunu cektı artık kapımın tam ustunden gecen bır sıyah kablo ve bır serıt toplanmıs kablo var 1 aya kalmaz aktıf olur dedıler o zamanda kutu konur dedıler :) umarım herkese nasıp olur

Hayırlı olsun fotoğraflar bekleriz süreçle ilgili Türknet mahallemde her sokakta gigafiber var bende yok 

her gelısmeyı detay detay atıcam basımdan gecenlerı uzun uzun yazıcam suanda evımın kapısının ustunde bı sıyah kablo var o kadar ilk gelişmede kutu fotoğrafı atıcam ınsallah Türknet mahallemde her sokakta gigafiber var bende yok 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.