< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 25 Ocak 2025; 12:45:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet gigafiber nereler de var

-
-
Paylaşım için teşekkürler. Ankara Altındağ Gültepe'deki TOKİ konutlarında kirada bir evim var. Adresten kontrol ettiğimde, Gigafiber hizmetinin mevcut olduğunu gördüm. Ancak, oturduğum Çayyolu bölgesindeki adresimde bu hizmet henüz yok mesela.
Dikkatimi çeken, Mamak gibi merkezden nispeten uzak bölgelerde de Türknet'in gigafiber hizmetini sağlıyor olması. Görünüşe göre dönüşüm sürecindeki, yeni konutlaşan alanlara belediye izni, altyapı kolaylığı vs. açısından öncelik verip altyapı getiriyorlar.
-
Ankarada biraz sorun oldugu icin hawai fiber ondan dolayi galiba yavas yayginlasiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Köşklüçeşme'de hiç çalışma yok. Bir yıl oldu başvuralı ne bir atyapı çalışması gördüm nede başvurularıma dönüş.
Benim ömrüm ülkemde fiber kullanarak yaşamama yetmeyecek diye düşünüyorum.
-
Başakşehirin Başak mahallesini katmışsınız ancak ben orayıda sorguladım orda gigafiber gözükmüyor. Tam olarak nerede hangi sokakta var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapici3 -- 28 Nisan 2025; 13:39:34 > -
Adana'ya bir an önce gelse çok iyi olurdu zaten hali hazırda çok fazla Türknet kullanıcısı ve yeterli nüfusa sahip neden hâlâ gelmiyor anlamıyorum.
-
Merhaba, planlama bilgisi paylaşamıyoruz. Web sitemiz üzerinden adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Adresinizde çalışma olması durumunda mutlaka bilginiz olacaktır. -
GigaFiber hızında internet için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Siz de destek vermek isterseniz hemen altyapı talebinizi bırakabilirsiniz: www.turk.net
GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Adresim zaten planda ama altyapı çalışması başladığında haberim olucak mı?
-
Çalışma olduğu zaman bilgi verilmektedir. -
"GigaFiber’in sana ulaşması için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. 🎉 Adresine 1.000 Mbps’ye varan hız getirecek altyapı çalışmalarında son aşamaya geldik." şu şekilde mail almıştım altyapıların tamamı bitti sayılır o zaman?
-
Lokasyon neresi hocam?
-
İstanbul/Başakşehir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hayırlı olsun şimdiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X